therock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Θελω να παρω ενα δευτερο φορτιση για το λαπτοπ που εχω, για να μην το ξεκουμπωνω καθε φορα που θελω να το παω απο το τραπεζι του γραφειου σε αυτο του σαλονιου. Αντι να παρω τον αυθεντικο του, τι επιπτωσεις θα εχω αν παρω ενα μαιμου (παιζει να καψω κατι) και τι πρπει να κοιταξω περα απο το βυσμα (βολτ, hz, κτλ)
veteranos123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αυτό που θα πρέπει να είναι το ίδιο είναι η τάση. Τα ampere και να είναι περισσότερα από τον αυθεντικό δεν πειράζει μιας και το laptop θα τραβήξει όσα ampere θέλει, δεν πρέπει να είναι λιγότερα από τον αυθεντικό όμως. Επίσης να κοιτάξεις και την πολικότητα.
therock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τι εννοεις τη πολικοτητα? Αν τα αμπερ ειναι περισσοτερα δεν διατρεχει κινδυνο να καψει καμμια πλακετα?
veteranos123 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πολικότητα εννοω αν το + είναι στο κέντρο του βύσματος η απέξω. Οχι δεν διατρέχεις κάποιο κίνδυνο.
SPANK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Καλύτερα πήγαινε σε ενα κατάστημα με ηλεκτρονικά να σου δώσουν τον κατάλληλο οσο για το οτι δεν θα ειναι αυθεντικός δεν υπάρχει πρόβλημα
therock Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Αυτο που χω τωρα ζηταει 19V/2.15A, με το σκεπτικο οτι με νοιαζουν τα 19V, θα μπορουσε να μου κανει οποιοδηποτε πχ απο αυτο το 40αρι μεχρι και το 95αρι http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/fortistis-trofodotiko-laptop/Turbo-X-AC-Adapter-PL-40V-PL-40V.htm http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-accessories/fortistis-trofodotiko-laptop/Turbo-X-NB-AC-Adapter-NB-90V-9tips-NS-LC90SMA-L.htm Ασχετα βεβαια που ειναι Turbo-X και στα σχολια εχουν κακες κριτικες, και τα 2 βγαζουν 19V
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα