Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρησιμοποιω το bandicam για καποιες συγκεκριμενες εργασιες, αλλα η δωρεαν εκδοση σε περιοριζει σε 10 λεπτα βιντεο.

εστω λοιπον οτι εχω 3-4 δεκαλεπτα βιντεακια, θελω να τα ενωσω (χωρις να γινει κωδικοποιηση απο την αρχη- για να γινει γρηγορα.

εχετε κατι υποψιν free; με ενα προχειρο googlarisma οτι και να βρηκα ηταν με κωδικοποιηση απο την αρχη (δλδ 10 λεπτα + το καθε βιντεο στο πισι μου).

ευχαριστω

Δημοσ.

1)δες το obs που κάνει εγγραφή χωρίς περιορισμούς.

2)Ρίξε τα βίντεο στο avidemux,αν δεν έχουν πρόβλημα θα μπορείς να τα κάνεις αποθήκευση,απλά άσε τα όλα στο copy και άλλαξε μόνο το container αν χρειαστεί.

• Like 1
Δημοσ.

1)δες το obs που κάνει εγγραφή χωρίς περιορισμούς.

2)Ρίξε τα βίντεο στο avidemux,αν δεν έχουν πρόβλημα θα μπορείς να τα κάνεις αποθήκευση,απλά άσε τα όλα στο copy και άλλαξε μόνο το container αν χρειαστεί.

avidemux πραγματικα πολυ καλο θενξ.

το δε obs δεν καταλαβα και πολυ καλα πως δουλευει, πως οριζω ποια περιοχη στην οθονη θα καταγραψω (καθε φορα που ξεκιναω καινουργιο project εχω αλλη αναλυση). παντως ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Φτιάχνεις νέα σκηνή μετά κάνεις add στην πηγή αν θες παράθυρο η οθόνη,αν επιλέξεις οθόνη παίρνει την τρέχουσα ανάλυση,αλλά και στης επιλογές->βίντεο να πας μπορείς να επιλέξεις όποια ανάλυση θες(όποια έχει η οθόνη βασικά) με το preview μπορείς να δεις αν είναι όλα σωστά πριν αρχίσεις να γράφεις.

Αν έχεις ψιλό σύγχρονο intel επέλεξε το quick sync για την εγγραφή αν δεν θες να απασχολεί την cpu σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...