morfeas-dsl- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχω δοκιμασει αλλα το reportspam σιγουρα δεν ειναι! Εγω αγορασα με πειπαλ οποτε ειμαι ησυχος αμα δεν ερθει
spyrospal Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδια.. Ολα τα functions δουλευουν για τα ANDROID εκτως του UNLOCK που πρεπει να γινει sync με το MI και λογικα κανενα κινητό που δεν ειναι MI δεν εχει το app. Ρε παιδια.. ΠΑΙΖΕΙ αυτο λεμε.. μονο το Unlock δεν δουλευει αλλου Ευχαριστω thunder! newtech απλα το ποστ στην αρχη λεει απο 4.4 και πανω. Γενικα και οχι για το unlock το οποιο δουλεύει μονο με το mi έτσι λι αλλιως. γιαυτο ρωτησα. Έτσι οπως ειναι το ποστ (χωρις να υπονοω τίποτα ισα ισα ετσι λεει το λινκ) καταλαβα πως ολα τα κινητά κατω απο 4.4 δεν μπορουν να δουλεψουν με αυτο. Σε οποιοδήποτε android 4.3 και άνω κατεβαστε miui lite και θα τα έχετε όλα τα functions. Eγω σε one+ έχω μισο cm11 και μισο miui lite για το mi cloud και για τα θέματα. 1
fagib2002 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 εριξα τη παραγγελια και εγω. Για να δουμε, φυσικα με paypal
thodoris_9 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 PayPal και για μένα και βλέπουμε, ευχαριστώ πολύ τον TS
kostass__ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Να κανω μια ερώτηση. παιζει καποιο κουπονι εκτπωτικο για tinydeals μήπως; Εκτος απο το band εχω δει και κάποια αλλα μικρό πράγματα που θέλω να παρω με αφορμη την προσφορα αυτη. κατι καλωδια κατι φορτιστες κτλ. όχι πολλα, 3 4 πραγματα συνολο. σαν λεφτα θα ειναι ολα συνολο χωμα. σαν μεγεθος ομως υπαρχει περιπτωση να εχω κανα προβλημα με τελωνειο; Τελικα δυο ερωτησεις εκανα!
Lecter D Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Συγγνωμη για το off , αλλα τι υφακι ειναι αυτο με το ' αν διαβαζες το review δεν θα ρωταγες; ' ;Δηλ στην τελικη κακο ειναι να ξανα ρωτανε για μια 2η γνωμη για κατι που δεν καταλαβαν ; Μονο σε μενα επεσε ασχημα στο ματι δηλαδη ; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2014 από Lecter D 8
thunderstorm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 @ spyrospal Ευχαριστώ για το miui lite, δεν το είχα δει καπου @ Lecter D Πόσο μάλλον όταν ρωτάς κάτι που αναμένεται/ αναγράφεται ότι πρόκειται να αλλάξει, όπως η συμβατότητα με third party προγράμματα... Μην χαλιεσαι, κατεστραμενοι υπάρχουν παντού! Πάντως εμένα μου ήρθε tracking number οπότε ελπίζω ότι θα έρθει... 2
kostass__ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 μιας και μιλαμε εδω για tinydeal το tracking number λεει origin amsterdam?
tiniakos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Καλοπροαίρετα θα γράψω ότι οι περισσότεροι που το αγόρασαν δεν το χρειάζονται πραγματικά απλά τους δελέασε η τιμή. 4
Galis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος που το αγορασε εαν γινεται να απενεργοποιουμε το bluetooth?
thunderstorm Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Galis, από 1-2 reviews που διάβασα/ειδα, δεν νομίζω να έχει τέτοια λειτουργία. Δεν εμφανίζεται όμως κ στις συσκευές bluetooth αν δεν έχεις κάνει εγκατάσταση το πρόγραμμα. Ξαναλέω, δεν το έχω πάρει ακόμα, συμπεράσματα από reviews οπότε ίσως κάνω λάθος.
Galis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 μωρε το σκεφτομαι και γω απλα δεν θελω να εχω πανω μου συνεχως ενεργοποιημενο bluetooth. Αν απλα το ανοιγεις και συγχρονιζει ειναι οκ, αλλιως θα προσπερασω. thanks παντως
thunderstorm Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Ναι, το κατάλαβα! Αλλά δεν έχει ούτε κουμπί ούτε τπτ. Μόνο μία λειτουργία κίνησης για να δεις την πρόοδο της ημέρας με τα led οπότε το bluetooth είναι πάντα ανοιχτό ( μάλλον)
NaGR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 άμα το bluetooth ήταν ανοικτό πάντα δεν θα έφτανε με τίποτα την αυτονομία που έχει. με κάποιο τρόπο το ξυπνάει η εφαρμογή όταν είναι να συγχρονίσει. άρα αυτό μη το φοβάσαι απο άποψη υγείας. απο άποψη ασφάλειας δεδομένων δεν ξέρω. αν δλδ μπορεί και κάποιο άλλο κιν με το app εγκατεστημένο να διαβάζει τα δεδομένα σου χωρίς να το ξέρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις