nem52 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 το παραγγειλα και εγω μολις. δεν χρειαστηκε καν λογαριασμος στο tiny deals.. check out with paypal και τελος. ελπιζω να ερθει συντομα σχετικα, και να ειναι αυθεντικο Για οποιον θελει να γλιτωσει κατι ακομη, να ενημερωσω οτι υπαρχει και αυτη η εκδοση http://www.tinydeal.com/simplified-package-fashion-new-xiaomi-miband-smart-bracelet-p-142799.htmlπου ειναι σε "bulk" κουτι που λεμε. αν το ειχα δει νωριτερα θα ειχα παραγγειλει αυτην.
axel12p Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ποια από τις δύο tweaked εκδόσεις εγκαθιστούμε, την απλή ή την notification; Θα τρέχει η notification χωρίς πρόβλημα σε ένα Moto G που έχω ή θα πρέπει να έχεις κινητό Xiaomi;
fagib2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 το παραγγειλα και εγω μολις. δεν χρειαστηκε καν λογαριασμος στο tiny deals.. check out with paypal και τελος. ελπιζω να ερθει συντομα σχετικα, και να ειναι αυθεντικο Για οποιον θελει να γλιτωσει κατι ακομη, να ενημερωσω οτι υπαρχει και αυτη η εκδοση http://www.tinydeal.com/simplified-package-fashion-new-xiaomi-miband-smart-bracelet-p-142799.htmlπου ειναι σε "bulk" κουτι που λεμε. αν το ειχα δει νωριτερα θα ειχα παραγγειλει αυτην. tinydeals ειναι αυθεντικότατο το έχω 1μήνα τώρα 2
malmsteen1984 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ηθελα να μετραει και παλμους. Κριμα... Δε μπορω να καταλαβω πως μετραει τα βηματα. Ειναι αξιοπιστο; Πως αντιλαμβανεται δλδ οτι κινεισαι!
axel12p Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Τελικά εγκατέστησα και εγώ την εφαρμογή και μου έκανε και εμένα εντύπωση που αναφέρει για κλήσεις κλπ. Υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιήσουμε αυτή την δυνατότητα; Κατέβασα το Apps ops αλλά δυστυχώς κράσαρε συνέχεια μόλις πήγαινα να το τρέξω. Ελπίζω να μην αρχίσει να κάνεις κλήσεις μόνο του σε κανένα εξωτερικό όταν βλέπει ότι κοιμάμαι 2
papaniki Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δεν κάνει κλήσεις το band. Απλά όταν δέχεσαι κλησεις σε ειδοποιεί με δόνηση-φως. Ποιά έκδοση του miBand έχετε βάλει? Εγώ έχω την tweaked Mi Band 1.2.422 notify και δουλεύουν όλα άψογα(έχω το mi3w). Άραγε να μπαίνει αυτή η έκδοση σε non-Xiaomi συσκευές? Αν μπορεί κάποιος ας δοκιμάσει!
iguana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ποια από τις δύο tweaked εκδόσεις εγκαθιστούμε, την απλή ή την notification; Θα τρέχει η notification χωρίς πρόβλημα σε ένα Moto G που έχω ή θα πρέπει να έχεις κινητό Xiaomi; Η tweaked notification κανονικότατα δουλεύει στο moto g (εκτος απο το ξεκλειδωμα που λογικά θα δουλέψει και αυτό μόλις πάρουμε lolillop) οι ειδοποιήσεις βαράνε κανονικά και σε viber , facebook μυνήματα τα πάντα όλα
iceman Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Ήρθε και εμένα χθες μαζί με pistons και την power bank. Πολύ καλό !!! Ξέρετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο αλλά και με σφυγμούς για τη γυναίκα μου;
iguana Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 αν εννοεις να μετράει παλμούς το ίδιο το βραχιολάκι και όχι με ζώνη τότε έχει η fitbit ενα περιπου 150 ευρω.Επίσης υπάρχουν και κάποια smartwatch που το κανουν όπως της sony , τιμή πανω απο 200. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι φτηνό με παλμούς και σε κάθε περίπτωση ένα review που ειχα διαβάσει ( για ρολόι νομίζω) έλεγε ότι δεν έχουν καλή ακρίβεια και είναι προτιμότερες οι ζώνες.
tiestointhemix Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Εμενα οταν μου ηρθε σπιτι και εγινε το πρωτο pair ειχα την tweaked 1.2.171 notify Υστερα απο ενα post συμφορουμιτη οτι βγηκε καινουρια εκδοση, στις 12/1 περασα την 1.2.442 ενω ειχαν βγαλει και αλλο update το οποιο δεν το ειχα δει. Απεγκαταστησα την εφαρμογη συμφωνα με τις οδηγιες περασα την τελευταια και για πρωτη φορα βρηκα θεμα. Δεν εκανε σωστο συχρονισμο στον υπνο. Την ωρα που εκανε συγχρονισμο μου εβγαλε οτι ξυπνησα κιολας..
kosmasdel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Στο Gearbest βγαίνει στα 16,66$ με την χρήση του κουπονιού ΧΜΜΒ.
Tempor Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Εχει alarm που δουλευει μια χαρα. Μαλιστα εχει και early bird που αν το ρυθμισεις και κρινει οτι κοιμασαι "σωστα" μπορει να σε ξυπνησει και νωριτερα. Για ειδοποιησεις οχι μονο σε email αλλα για ολες τις εφαρμογες εγκαθιστας το app με τα notifications Η δονηση ειναι αρκετη για να σε ξυπνησει η μπορει και να μη το καταλαβεις;
tiestointhemix Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Η δονηση ειναι αρκετη για να σε ξυπνησει η μπορει και να μη το καταλαβεις; Ειναι αρκετη. Οσες φορες το χρειαστηκα ξυπνησα κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις