Προς το περιεχόμενο

[WristBand] Xiaomi MiBand @tinydeal 18.39$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα με βολεβουν πολύ οι ειδοποιήσεις. Σου δίνει ένα κίνητρο να περπατάς περισσότερο επίσης και βλέπεις και την ποιότητα του ύπνου αφού αναλύει τις ώρες σε deep sleep και light sleep. Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι ειδοποιήσεις το bluetooth μπορείς και να το έχεις συνέχεια κλειστο και να το ανοίξεις μια φορά την μέρα για ενημέρωση.απο εκει και πέρα ο καθένας κρίνει πόσο σημαντικα είναι αυτά καθώς και τα 14 ευρώ που κοστίζει και αποφασιζει

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως  η κίνηση που πρέπει να κάνεις για να δεις αν έπιασες τον ημερήσιο στόχο δεν λειτουργεί 9/10 φορές.

Επισης αν κατα τη διάρκεια της μέρας κοιμηθείς πχ 20-40' δεν το προσθέτει (ούτε το καταγράφει???).

Εάν το φοράς κατα τη διάρκεια του ύπνου με ανοιχτό BT και ξυπνήσεις θα σου δείχνει real time σε πιο σημείο του ύπνου βρισκόσουν;

Κάτι τελευταίο επίσημο manual στα Αγγλικά έχετε εντοπίσει;

Δημοσ.

Δεν εερχεται με το original packaging απο το παραπανω λινκ,απλα το αναφερω

Ναι το αναφερει και το λινκ. Αλλα το original packaging οπως ηρθε το πεταξα :D τι να το κανω.

Δημοσ.

Μετά από πολυήμερες συζητήσεις με τους Κινέζους της TinyDeal μου πρόσφεραν 11€ επιστροφή για το χαλασμένο wrist band αφού κλείσω το case στην PayPal. Εγώ αναρωτιέμαι πόσο θα στοιχιζε να τους το έστελνα πίσω, διότι στην 1η περίπτωση κινδυνευω να με κρεμάσουν.

Δημοσ.

Μπορείτε οι ενδιαφερόμενοι να το αγοράσετε και απο το official shop της Xiaomi > xiaomishop εχει ευρωπαϊκό warehouse ( eu direct επιλέγετε) και το έχετε σε 4-8 εργάσιμες.Τελική τιμή με μεταφορικά και έκπτωση 20.13ε (χρησιμοποιώντας το voucher NEWYEAR που ισχύει έως 15 Ιανουαρίου) προσωπικά πιστευω αξίζει η αγορά απο εκει γιατι το εχεις σχετικά σύντομα λόγω του οτι πληρώνεις το κούριερ + οτι έρχεται απο το official μαγαζί της xiaomi.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Και το δικό μου είχε αργήσει πολύ αλλά τελικά ήρθε.

Πάντως έχω κάνει κάμποσες παραγγελίες από αυτούς και, αν και λίγο αργοί, είναι αξιόπιστοι.

Δημοσ.

Διάβασα όλο το thread, παρόλα αυτά θα ήθελα να επιβεβαιώσω το εξης όσους το εχουν: το συγκεκριμένο wristband συνδέεται αποκλειστικά με τη σχετικη εφαρμογη του miui και αυτή δεν κάνει sync με καμιά αλλη; (βλεπε που πχ myfitnesspal)

Είχα σκέψεις για το Withings Pulse O2 μιας και έχω τη ζυγαριά της Withings lol και γενικά θα ήθελα κάποιο accurate wristband για τον ύπνο που να έχει τουλάχιστον παλμούς και να κάνει sync με κάνα account της προκοπής.

Η διαφορά στα χρήματα βέβαια είναι κολοσσιαία και είναι αναπόφευκτο να μπαίνει σε σκέψεις κανείς...

Δημοσ.

Και εγώ θα ήθελα να κάνει sync με τα γνωστά apps Garmin και σια αλλά μια ματιά που έριξα είναι όλα στα 130 ευρώ και βάλε και κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα (και χειρότερα) με το miband.. Η διαφορά είναι κολοσσιαία όπως είπες και κάτα την γνώμη μου δεν αξίζει. Θα περιμένουμε λίγο καιρό μιας και είναι καινούριο λογικά θα βγάλουν καμιά πατέντα κάποια στιγμή για να συνδεθεί και με άλλες εφαρμογές

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...