Προς το περιεχόμενο

[WristBand] Xiaomi MiBand @tinydeal 18.39$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εχω κανει παραγγελια απο 27/11 τωρα μπηκα στο nl post με το tracking number και μου λεει αυτο 

16-12-2014 12:09 The item has been processed in the country of destination GREECE 12-12-2014 17:40 The item has arrived in the country of destination 09-12-2014 09:42 The item is on transport to the country of destination

Να υποθεσω οτι εχει ερθει ταχυδρομιο κι απλα δεν μου το χουν στειλει ακομα?? ελεος δλδ...

• Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω εχω κανει παραγγελια απο 27/11 τωρα μπηκα στο nl post με το tracking number και μου λεει αυτο 

16-12-2014 12:09 The item has been processed in the country of destination GREECE 12-12-2014 17:40 The item has arrived in the country of destination 09-12-2014 09:42 The item is on transport to the country of destination

Να υποθεσω οτι εχει ερθει ταχυδρομιο κι απλα δεν μου το χουν στειλει ακομα?? ελεος δλδ...

το δεμα σου τωρα θα εχει ερθει ελλαδα.

μπες στα ελτα με το tracking σου να δεις.

απο οταν φτασει ελλαδα το παρακολουθεις μεσω ελτα.

http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx

Δημοσ.

σημερα το παραλαβα :) με αυτα και με αυτα εχω τωρα απο xiami mipad ,mikey,miwif ,εκτος των ακουστικων που χαθηκαν στο ταχυδρομειο ,προς το παρον μου ειναι αψογο και με one+one ολα δουλευουν ρολοι

Δημοσ.

Μόλις το παρήγγειλα από Geekbuying 15,99$ . Έχει 19,99$ αλλά βρήκα το κουπόνι "OYOWTPHK" που είναι 20% για watches, το έβαλα και δούλεψε. Την πρώτη φορά έγινε denied η πληρωμή από το Paypal (δεν ξέρω γιατί) αλλά τη δεύτερη φορά έγινε κανονικά η πληρωμή. Ήρθαν και τα κλασικά επικυρωτικά emails από Paypal και Geekbuying. Ελπίζω να μην την ακυρώσει το Geekbuying. Στα 13€ είναι χάρισμα και από αξιόπιστο κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

H λεγομενη tweaked εφαρμογη απο τα miui forums στην εκδοχη της με τα notifications την εχω παρακολουθησει και βλεπω οτι καμια φορα "τρωει" μεχρι και 140 με 150mb οταν τρεχει στο παρασκηνιο. Ηθελα να ρωτησω αν την απεγκαταστησω και βαλω αυτην απο το Play Store θα χασω ολες τις εγγραφες μεχρι τωρα που εχει "γραψει" το band;

Δημοσ.

Μόλις το παρήγγειλα από Geekbuying 15,99$ . Έχει 19,99$ αλλά βρήκα το κουπόνι "OYOWTPHK" που είναι 20% για watches, το έβαλα και δούλεψε. Την πρώτη φορά έγινε denied η πληρωμή από το Paypal (δεν ξέρω γιατί) αλλά τη δεύτερη φορά έγινε κανονικά η πληρωμή. Ήρθαν και τα κλασικά επικυρωτικά emails από Paypal και Geekbuying. Ελπίζω να μην την ακυρώσει το Geekbuying. Στα 13€ είναι χάρισμα και από αξιόπιστο κατάστημα.

ευχαριστω εκανα κ εγω μια

Δημοσ.

καλησπερα και χρονια πολλα!!

Θα ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερετε.. θέλω να παραγγείλω 4-5 πραγματακια απο geekbuying. Πως να βάλω να μου τα στείλουν???

Υπάρχει κίνδυνος τελωνείου??

Δημοσ.

καλησπερα και χρονια πολλα!!

Θα ηθελα να ρωτησω κατι αν ξερετε.. θέλω να παραγγείλω 4-5 πραγματακια απο geekbuying. Πως να βάλω να μου τα στείλουν???

Υπάρχει κίνδυνος τελωνείου??

Για μενα καλυτερα ενα ενα!

Δημοσ.

Περασα αυτη την εφαρμογη , η οποια μου εκανε και firmware update. Απο τοτε δεν λειτουργουν οι ειδοποιησεις , και δεν μπορω να αλλαξω ουτε χρωμα στο led. Γινεται να παω στο προηγουμενο firmware?

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=53761&highlight=MI%2BBAND

Δημοσ.

Δηλαδή, τι χρησιμότητα έχει αυτό το μαραφέτι;

Θα μου λέει πόση ώρα κοιμάμαι; Θα έχω ενεργοποιημένο συνέχεια το bluetooth στο κινητό και θα έχω την ακτινοβολία του bluetooth, έστω και λίγη όπως λένε, πάνω στο σώμα μου;

Προσπαθώ να πίσω τον εαυτό μου ότι μπορεί να κάνει κάτι χρήσιμο και ότι θα μου χρησιμεύσει πρακτικά, αλλά δεν... Έχετε επιχειρήματα να με πείσετε για την χρησιμότητα του;

Η άποψη μου είναι ότι για αυτά που προσφέρει δεν αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.
Προσπαθώ να πίσω τον εαυτό μου ότι μπορεί να κάνει κάτι χρήσιμο και ότι θα μου χρησιμεύσει πρακτικά, αλλά δεν... Έχετε επιχειρήματα να με πείσετε για την χρησιμότητα του;

Νομίζω αν μετρούσε παλμούς θα ήταν λίγο πιο ολοκληρωμένο και θα μπορούσε να είναι χρήσιμο σε τρέξιμο κλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...