Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα να κάνω update στο firmware του Samsung 840 Pro που έχω, όμως ο συγκεκριμένο δίσκος είναι και ο δίσκος που bootάρει το σύστημα (σ'αυτόν είναι περασμένα τα windows).

Ξέρει κάποιος να μου πει εάν είναι εφικτό καταρχήν και εάν ναι με ποιό ακριβώς τρόπο χωρίς να χαθούν δεδομένα ή να δημιουργηθεί πρόβλημα?

Ιδανικά θα ήθελα να γίνει χωρίς να χρειάζεται να ξηλωθεί ο δίσκος από το σύστημα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.

Δημοσ.

Πήγαινε εδώ  και διάβασε από το τέλος προς τα πίσω. Δε χρειάζεται να βγάλεις τίποτα, ούτε θα χάσεις δεδομένα.

Συγνώμη δεν το πρόσεξα ότι ήταν για τον Pro. Ότι λέει ο από κάτω τότες :)

Δημοσ.

^ Αυτό το topic αναφέρεται στους 840 και 840 Evo, όχι τους Pro, οι οποίοι δεν είχαν το συγκεκριμένο πρόβλημα, το λέω για να μην μπερδευτεί ο MultiDoc. Μέσα από το Samsung Magician λογικά γίνεται το update το firmware χωρίς να χρειάζεται να τον αποσυνδέσεις ή να χάσεις δεδομένα αλλά περίμενε να σου το επιβεβαιώσει καλύτερα κάποιος που έχει SSD της Samsung.

Δημοσ.

Έχω τον ίδιο δίσκο και κάθε φορά που βγαίνει καινούριο firmware, κάνω το update μέσω του Samsung Magicia Tool. Μέχρι τώρα δεν υπήρξε κάποιο firmware που να σβήνει τα αρχεία του δίσκου. Εξάλλου το αναφέρει αν θα γίνει διαγραφή πριν προχωρήσεις στην ενημέρωση. Νομίζω destructive firmware λέγεται αν πρόκειται να γίνει διαγραφή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...