Προς το περιεχόμενο

Eπιλογη vdsl router για αντικατασταση ZTE ZXHN H168N

redarmada
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από poulinos,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 4/7/2017 at 10:15 PM, lazlos said:

δυστηχως το manual ειναι πολυ φτωχο.

Εχει μονο τα βασικα.

Να μην το αφησω λες στο 40?

παντα θελουμε το μεγαλυτερο πχ 40 εκτος αν υπαρχει θεμα οποτε το παμε στο 20.αντιστοιχα σε αλλα ρουτερ μπορει να δεις 80,40,20.παντα θελουμε το μεγαλυτερο οποτε εσενα αφου επαιξε στο 40 το αφηνεις εκει.υπαρχουν αλλοι ομως που δεν παιζουν στα 40 και το βαζουν στα 20 για να παιξουν σταθερα.αν το Manual ειναι φτωχο τοτε υποχρεωτικα πρεπει να δεις μεσα στο ρουτερ τι δυνατοτητες δινει ειτε για να ορισεις bandwidth ειτε για qos ειτε για guest network.αν μπορουσες μονο στο δικο του δικτυο να βαζεις 802.11b που ειναι 11Mbps θα τον εκοβες στα 11.αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να το κανεις εφοσον ειναι μονο ενα wireless module εκτος αν παιζει καποιος στα 5 και βαλει τον αλλον στα 2,4 μονο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Να αναστήσω λίγο το θέμα για ένα πρόβλημα που έχω με το H168N, και αν δω αν φταίει το modem και πρέπει να πάρω άλλο ή είναι κάποια ρύθμιση που παρέλειψα

Έβαλα το modem σε bridge mode και το συνδεσα με τη wan του router (asus rt-ac86u).
Για να έχω πρόσβαση και στο modem (από το εσωτερικό δίκτυο) έκανα άλλη μια συνδεσμολογία lan to lan (modem με router) έτσι ώστε να μπορώ να συνδεθώ στην static ip που είχα δώσει στο modem.
Αυτό όμως μου δημιούργησε προβλήματα με το VPN server που είχα σετάρει στο router και έκανε συνεχείς αποσυνδέσεις (παρατήρησα ότι έκανε WAN IP renew κάθε 1 λεπτό περίπου).

Αυτό δε μου ήταν μεγάλο πρόβλημα και έτσι το άφησα χωρίς lan-lan.
Για να μη μακρυγορώ, επειδή παρατήρησα και άλλα προβλήματα στο δίκτυο και θέλω να έχει τοπική IP και το modem, υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να είχα τσεκάρει στο modem έτσι ώστε να μη μου δημιουργεί συνεχείς αποσυνδέσεις;

DHCP server υπάρχει μόνο στο router και η IP του modem είναι κουμπωμένη από το μενου του modem.Επίσης η IP του modem είναι εκτός του εύρους του DHCP του router.

Ευχαριστώ

Το έχω και εγώ σε Bridge του παρόχου και δεν το βλέπω στο δίκτυο. Δεν έχει και τόσο νόημα πέρα από το να βλέπεις τα στατιστικά της γραμμής αφού κάνει μόνο το Sync.
Ουσιαστικά αυτό που θέλεις είναι μέσω του ASUS να βλέπεις και το ZTE. Φαντάζομαι πως κάπως θα γίνεται, όμως αν γίνεται θα πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο που να μην χαλάει το NAT.

Εγώ έτσι όπως το καταλαβαίνω, είναι πως του παρόχου που κάνει μόνο Sync, είναι σαν να έχεις σπάσει ένα κανονικό Modem Router στη μέση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι ότι έχουμε elastix voip server (για εσωτερικά τηλέφωνα μόνο, εξωτερικά είμαστε με pots) και επειδή μου έχει δημιουργήσει προβλήμα και δεν προωθεί τις κλήσεις, θέλω να αποκλείσω κάποια πράγματα.

Βρέθηκε το πρόβλημα. Άσχετο ήταν τελικά.

Επεξ/σία από thodoris1985

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...