Heatspreader Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Στο VDSL υπάρχει FastPath;Μία γρήγορη ερώτηση που είχα κάνει στην HOL, αν θυμάμαι καλά μου είπαν ότι τα κανονίζει ο ΟΤΕ αυτά και πως είναι φιξαρισμένα.
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 υπαρχει και νομιζω στο Up πρεπει να ειναι απο default σε μερικους που ειδα.λογικα και στο down μπορεις να ζητησεις οταν μιλαμε για Kv.
Heatspreader Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Το UP είναι Fastpath. Το DOWN Interleaved, ναι.
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 ζητα απο τον παροχο σου να ζητησει απο τον οτε εφοσον μιλαμε για Kv Να μπει Fast path και στο down. Το UP είναι Fastpath. Το DOWN Interleaved, ναι.
Heatspreader Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Φοβάμαι λίγο με τον συγχρονισμό...Πιστεύεις ότι δεν θα έχω θέματα;
poulinos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Φοβάμαι λίγο με τον συγχρονισμό... Πιστεύεις ότι δεν θα έχω θέματα; vdsl.JPG εχεις 13 Margin οποτε απλα θα πεσει λιγο το Margin>δεν νομιζω οτι θα σου κοψει απο τον συγχρονισμο.αν δεν εχεις κανει την σωστη καλωδιωση καντην για να εισαι ακομα πιο καλα σε margin και σε σταθεροτητα. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
vagos12343 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Τις τελευταιες μερες εχω βαλει vdsl ταχύτητές στο σπιτι μου. Μου δώσανε και εμενα το ιδιο ρουτερ με το συντάκτη του αρθρου και παρατήρησα οτι μου δίνει αυτή τη ταχύτητα καπου 46 mbps αλλά μου τη δίνει με εναλαμπες .Όχι ότι κατεβαίνει η ταχύτητα αλλά είναι σαν να δουλεύει και μετά να σταματάει το ίντερνετ με αποτέλεσμα να μοιάζει να μου στέλνει το wifi με κυματα. Αυτο το κατάλαβα όταν πήγα να στο youtube να δω κάποια 4k samples και ειδα τα εξής αποτελέσματα αυτό που με ανησυχεί είναι ότι με το παλιό μου ρουτερ στην ίδια σύνδεση ειχα σταθερό network activity πείτε μου κι εσείς έχετε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως το λύσατε.Μήπως θα πρέπει να προχωρήσω στην αγορά ενός καινούργιου router? σημείωση για να βρεις το μενού αυτό θα πρέπει να πατήσεις το δεξί κλικ πάνω στο βίντεο και μετά να βρεις τα στατιστικά
poulinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 α.μπορει να ειναι λογω του buffering και οτι δεν χρειαζεται να κατεβαζει συνεχεια.μην κανεις τεστ απο Utube αλλα κατεβασε κατι.τωρα οτι υπαρχουν καλυτερα router απο το zte ναι ισχυει. επισης καλο θα ειναι να κανεις και το παρακατω για να παρεις και το Max της γραμμης αλλα και λιγοτερα errors κτλ. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf αν ειναι θεμα ασυρματου τοτε δοκιμασε με καλωδιο ethernet ή βαλε πανω το παλιο adsl router σαν access point να δεις αν θα εχεις το ιδιο θεμα.καλυτερα βεβαια η αρχικη δοκιμη με καλωδιο ethernet On 2/6/2017 at 10:18 AM, vagos12343 said: Τις τελευταιες μερες εχω βαλει vdsl ταχύτητές στο σπιτι μου. Μου δώσανε και εμενα το ιδιο ρουτερ με το συντάκτη του αρθρου και παρατήρησα οτι μου δίνει αυτή τη ταχύτητα καπου 46 mbps αλλά μου τη δίνει με εναλαμπες .Όχι ότι κατεβαίνει η ταχύτητα αλλά είναι σαν να δουλεύει και μετά να σταματάει το ίντερνετ με αποτέλεσμα να μοιάζει να μου στέλνει το wifi με κυματα. Αυτο το κατάλαβα όταν πήγα να στο youtube να δω κάποια 4k samples και ειδα τα εξής αποτελέσματα αυτό που με ανησυχεί είναι ότι με το παλιό μου ρουτερ στην ίδια σύνδεση ειχα σταθερό network activity πείτε μου κι εσείς έχετε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πως το λύσατε.Μήπως θα πρέπει να προχωρήσω στην αγορά ενός καινούργιου router? σημείωση για να βρεις το μενού αυτό θα πρέπει να πατήσεις το δεξί κλικ πάνω στο βίντεο και μετά να βρεις τα στατιστικά
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Εχω το ιδιο modem και με ethernet η ταχυτητα του download ειναι καταπληκτικη! το θεμα ειναι στο wifi καθως με ethernet κατεβαζει με 4,5 - 5mb/s στο wifi πεφτει στο 2,4 - 3mb/s τι μπορει να φταιει? δεν εχω κοντα στο modem καμια συσκευη που να παρεμβαινει στο wifi
Λύση poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Λύση Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 δοκιμασε αλλο καναλι,δοκιμασε αλλη συσκευη και στην ασυρματη καρτα πιο νεους drivers.to router μακρια απο εμποδια απο γωνιες τοιχων.στο channel width δοκιμασε και με 20 και με 40 αν εχει τετοια επιλογη.μπορει να το εχει 20 και 20/40 αναλογως το ρουτερ Εχω το ιδιο modem και με ethernet η ταχυτητα του download ειναι καταπληκτικη! το θεμα ειναι στο wifi καθως με ethernet κατεβαζει με 4,5 - 5mb/s στο wifi πεφτει στο 2,4 - 3mb/s τι μπορει να φταιει? δεν εχω κοντα στο modem καμια συσκευη που να παρεμβαινει στο wifi
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 δοκιμασε αλλο καναλι,δοκιμασε αλλη συσκευη και στην ασυρματη καρτα πιο νεους drivers.to router μακρια απο εμποδια απο γωνιες τοιχων.στο channel width δοκιμασε και με 20 και με 40 αν εχει τετοια επιλογη.μπορει να το εχει 20 και 20/40 αναλογως το ρουτερ Τελικα στο 40 δουλεψε και ανεβηκε η ταχυτητα !!!! download: 5202,3kB/s και upload: 645.5kB/s επιτελους!!!!! Ακομη μια ερωτηση...... Πως μπορω στο δευτερο SSID (δευτερο WiFi) που δινω στο γειτονα να του μειωσω την ταχυτητα ωστε να μην γονατιζει το κυριος wifi που δουλευω εγω στο σπιτι? Στο παλιο μου Modem ηταν πολυ ευκολο καθως εφτιαχνες ενα quest wifi και εκει εκανες και επιλογη ποσο ταχυτητα θα δωσω σε download και upload.
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 much better.απλα στα 40 καποιοι τρωνε παραπανω παρεμβολες οποτε χανουν σε ταχυτητα αντι να κερδιζουν.οποτε δεν ειναι παντα λυση οτι το βαζει καποιος στα 40.βεβαια το 40 ειναι διπλασιο bandwidth απο το 20 οταν μπορει να παιξει . δεν ξερω αν υπαρχει επιλογη να ορισεις ταχυτητα στο δευτερο ssid.¨η εστω καποιο Priority .μετα μπορει απο το qos να εχει να μπορεις να ορισεις τιποτα εκει.θελει το Manual για να δουμε τι υποστηριζει. Τελικα στο 40 δουλεψε και ανεβηκε η ταχυτητα !!!! download: 5202,3kB/s και upload: 645.5kB/s επιτελους!!!!! Ακομη μια ερωτηση...... Πως μπορω στο δευτερο SSID (δευτερο WiFi) που δινω στο γειτονα να του μειωσω την ταχυτητα ωστε να μην γονατιζει το κυριος wifi που δουλευω εγω στο σπιτι? Στο παλιο μου Modem ηταν πολυ ευκολο καθως εφτιαχνες ενα quest wifi και εκει εκανες και επιλογη ποσο ταχυτητα θα δωσω σε download και upload.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 much better.απλα στα 40 καποιοι τρωνε παραπανω παρεμβολες οποτε χανουν σε ταχυτητα αντι να κερδιζουν.οποτε δεν ειναι παντα λυση οτι το βαζει καποιος στα 40.βεβαια το 40 ειναι διπλασιο bandwidth απο το 20 οταν μπορει να παιξει . δεν ξερω αν υπαρχει επιλογη να ορισεις ταχυτητα στο δευτερο ssid.¨η εστω καποιο Priority .μετα μπορει απο το qos να εχει να μπορεις να ορισεις τιποτα εκει.θελει το Manual για να δουμε τι υποστηριζει. δυστηχως το manual ειναι πολυ φτωχο. Εχει μονο τα βασικα. Να μην το αφησω λες στο 40?
kostas123pao Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, εχω το συγκεκριμένο ρουτερ και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να το χρησιμοποιησω και σε adsl οχι μόνο σε vdsl.
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 On 8/3/2018 at 4:23 AM, kostas123pao said: Καλησπέρα, εχω το συγκεκριμένο ρουτερ και θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να το χρησιμοποιησω και σε adsl οχι μόνο σε vdsl. ναι κανονικα.το 99 τις 100 των vdsl router παιζει και adsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα