redarmada Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας για επιλογη ρουτερ για vdsl συνδεση.Χθες μου φερανε απο την wind το ZTE zxhn h168n δεν το εχω συνδεσει ακομα γιατι δεν εχει ενεργοποιηθει μεχρι στιγμης η συνδεση μου αλλα σκεφτομαι να αγορασω καποιο αλλο οσο γινετε καλητερο απο αυτο γιατι διαβασα διαφορα αρνητικα σχολια για το συγκεκριμενο και δεν θελω να εχω θεμματα.προτεινετε καποιo;γι αυτο τι λετε; http://www.skroutz.gr/s/4322028/Asus-DSL-N66U.html?from=recommendation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Φίλε μου να σε ρωτήσω γιατί θέλεις να αλλάξεις router; Δεν ισχυρίζομαι ότι το H168N είναι καλο. Χάλια είναι ειδικά με τα κουτσουρεμένα firmware που δίνουν οι εταιρίες. Απλά σαν modem φαίνεται να λειτουργεί καλά. Έχω το ASUS DSLN66U. To πήρα γιατί ήθελα VPN βασικά. Σαν router είναι υπέροχο αλλά σαν modem είναι άθλιο, απλά στο λέω να το ξες , εγώ είχα πολλά προβλήματα. Το καλό είναι ότι έχει WAN port και μπορείς παρόλο που το 168Ν δεν υποστηρίζει bridge mode να το συνδέσεις στη WAN port του ASUS και να το λειτουργείς ουσιαστικά μόνο σαν modem. Όμως αν θέλεις μόνο το ASUS να ξέρεις ότι έχει παιδικές ασθένειες ακόμα ειδικά όσο αναφορά το θέμα modem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση σου θα ηθελα να σε ρωτησω το ρουτερ παιζει ρολο στην ταχυτητα;δηλαδη με καποιο αλλο ρουτερ μπορει να πιανω υψηλοτερη ταχυτητα σε συγκριση με το H168N;γι αυτο θελω να μαθω αν αξιζει να αγορασω καποιο αλλο και ενταξει με ξενερωσε που ειναι και κινεζια...περα απο αυτο vpn to Η168Ν εχει;τελος επειδη παιζω online παιχνιδια πρεπει να ζητησω απο την εταιρεια fastpath;υγ:δεν γνωριζω απο αυτα και ισως ειναι οτι ναναι οι ερωτησεις μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 1) VPN το 168Ν δεν εχει. Ούτε μπορείς να το βάλεις και σε bridge mode ακόμα.(Δηλ να το λειτουργείς απλά σαν modem και να το συνδέσεις στο router που θα παρεις αν παρεις.) 2)Υψηλότερη ταχύτητα δεν θα πιάσεις ακόμα και αν πάρεις το ακριβότερο router. Αν παίρνεις από ΚV κατα 99% θα τερματίζεις την 50αρα. Για αυτό σε ρώτησα για ποιό λόγο θες άλλο router. Αν το θες για καλύτερο QoS(Διαχείρηση του bandwith με απλα λόγια) ή αν θες VPN ή αν θες γενικότερα περισσότερες συσκευές συνδεδεμένες ή αν θες καλύτερο wifi κτλ τότε ναι να πάρεις. Αν το θες απλά για καλύτερα ταχύτητα στο Ιnternet να μην παρεις γιατί διαφορά δε θα δεις. Μπορεί να παίζει και χαμηλότερα όπως εμένα με το ASUS. 3)To thomson που λες δεν υποστηρίζει vdsl οπότε δε σου είναι χρήσιμο. 4) Αν παίζεις παιχνίδια ναι να ζητήσεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν παιρνω απο kv πως μπορω να το μαθω; πρεπει να ρωτησω την εταιρεια;(wind)σε ευχαιρστω πολυ για την βοηθεια οποτε μαλλον ακυρο για αγορα ρουτερ αν και vpn θα ηθελα επισης απο μερια wifi μιας και δεν το εχω τεσταρει δεν ξερω κατα ποσο καλο θα ειναι...η forthnet το vdsl ρουτερ που δινει το technicolor εχει vpn; (απλα πληροφοριακα ρωταω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Σε ποια περιοχή είσαι ; Αν έχεις KV νέου τύπου κοντα σου λογικά θα σε βάλουν απο εκεί. Παρτους όμως ένα τηλέφωνο για καλό και για κακο και τόνισε το. H forthnet δεν δίνει απο KV οπότε την ξεχνάς αν έχεις KV στη γειτονιά σου. Αν δεν εχεις αλλάζει το θεμα. Το Technicolor δεν νομιζω να έχει VPN αλλά δεν ειμαι σιγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας για επιλογη ρουτερ για vdsl συνδεση. Χθες μου φερανε απο την wind το ZTE zxhn h168n δεν το εχω συνδεσει ακομα γιατι δεν εχει ενεργοποιηθει μεχρι στιγμης η συνδεση μου αλλα σκεφτομαι να αγορασω καποιο αλλο οσο γινετε καλητερο απο αυτο γιατι διαβασα διαφορα αρνητικα σχολια για το συγκεκριμενο και δεν θελω να εχω θεμματα.προτεινετε καποιo; γι αυτο τι λετε; http://www.skroutz.gr/s/4322028/Asus-DSL-N66U.html?from=recommendation αν δεν εχεις αγορασει ακομα προσωπικα θα πηγαινα σε drateyk 2760n delight που το θεωρω πολυ καλυτερο απο asus εστω και αν εχει λιγοτερα feautures και ας ειναι πιο ακριβο. καλα ναι το zte θα ειναι για πεταμα. Φίλε μου να σε ρωτήσω γιατί θέλεις να αλλάξεις router; Δεν ισχυρίζομαι ότι το H168N είναι καλο. Χάλια είναι ειδικά με τα κουτσουρεμένα firmware που δίνουν οι εταιρίες. Απλά σαν modem φαίνεται να λειτουργεί καλά. Έχω το ASUS DSLN66U. To πήρα γιατί ήθελα VPN βασικά. Σαν router είναι υπέροχο αλλά σαν modem είναι άθλιο, απλά στο λέω να το ξες , εγώ είχα πολλά προβλήματα. Το καλό είναι ότι έχει WAN port και μπορείς παρόλο που το 168Ν δεν υποστηρίζει bridge mode να το συνδέσεις στη WAN port του ASUS και να το λειτουργείς ουσιαστικά μόνο σαν modem. Όμως αν θέλεις μόνο το ASUS να ξέρεις ότι έχει παιδικές ασθένειες ακόμα ειδικά όσο αναφορά το θέμα modem. to zte δεν υποστηριζει καθολου bridge ή λογω firmware δεν μπορεις να το γυρισεις σε bridge.γιατι να μην υποστηριζει καθολου ακουγεται λιγο παραξενο.το λεω μηπως βρει κανα firmware και το ξεκλειδωσει.αν το συνδεσει στην wan και δεν γυρισει σε bridge mode το zte τοτε θα εχει 2 nat οποτε θα θελει διπλα port forward ή θα πρεπει να κανει One to one nat αν υποστηριζεται .αν το κανει ετσι απλα γλυτωνει μονο το wireless απο το zte.ολα τα routing κτλ θα γινονται απο το zte αλλα και απο το asus φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση σου θα ηθελα να σε ρωτησω το ρουτερ παιζει ρολο στην ταχυτητα; δηλαδη με καποιο αλλο ρουτερ μπορει να πιανω υψηλοτερη ταχυτητα σε συγκριση με το H168N; γι αυτο θελω να μαθω αν αξιζει να αγορασω καποιο αλλο και ενταξει με ξενερωσε που ειναι και κινεζια... περα απο αυτο vpn to Η168Ν εχει; τελος επειδη παιζω online παιχνιδια πρεπει να ζητησω απο την εταιρεια fastpath; υγ:δεν γνωριζω απο αυτα και ισως ειναι οτι ναναι οι ερωτησεις μου... παιζει ρολο αναλογα το chipset απλα δεν σημαινει οτι θα δεις πχ το ενα να συγχρονιζει 30 και το αλλο 50.θα ειναι σχετικα μικρες οι διαφορες.εγω θα το αγοραζα το καινουριο για να εχω κατι πιο καλο + οτι αν παρεις κατι θα το κρατησεις πολλα χρονια αφου το vdsl θα μας συνοδεψει για αρκετα χρονια στην ζωη μας ακομα.δεν ειναι οτι παιρνεις κατι adsl και λες οκ σε δυο χρονιαθα βαλω vdsl οποτε μην παρω κατι ακριβο. χλωμο το κοβω να εχει vpn.ναι μπορεις να ζητησεις απο τον παροχο fast path αλλα θα σου ριξει το download και θα στο ριξει παραπανω απο οτι το fast path σε adsl. απλα πχ με ενα draytek θα εχεις κατι πιο ποιοτικο πιο σταθερο το οποιο εχει πολλα καλουδια πανω και καλυτερο support οπως και bandwidth manager.το asus ειναι πιο φτηνο εχει κατι dual band κτλ οπως και το αντιστοιχο tp link 9980 αλλα ειναι υποδυεστερα απο τα draytek χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι καλυτερα απo to zte.παιζουν και τα fritz οπως και τα zyxel που δεν μπορω να εκφερω αποψη. 1) VPN το 168Ν δεν εχει. Ούτε μπορείς να το βάλεις και σε bridge mode ακόμα.(Δηλ να το λειτουργείς απλά σαν modem και να το συνδέσεις στο router που θα παρεις αν παρεις.) 2)Υψηλότερη ταχύτητα δεν θα πιάσεις ακόμα και αν πάρεις το ακριβότερο router. Αν παίρνεις από ΚV κατα 99% θα τερματίζεις την 50αρα. Για αυτό σε ρώτησα για ποιό λόγο θες άλλο router. Αν το θες για καλύτερο QoS(Διαχείρηση του bandwith με απλα λόγια) ή αν θες VPN ή αν θες γενικότερα περισσότερες συσκευές συνδεδεμένες ή αν θες καλύτερο wifi κτλ τότε ναι να πάρεις. Αν το θες απλά για καλύτερα ταχύτητα στο Ιnternet να μην παρεις γιατί διαφορά δε θα δεις. Μπορεί να παίζει και χαμηλότερα όπως εμένα με το ASUS. 3)To thomson που λες δεν υποστηρίζει vdsl οπότε δε σου είναι χρήσιμο. 4) Αν παίζεις παιχνίδια ναι να ζητήσεις... vdsl Υποστηριζει Technicolor 788,589,.thomson vdsl δεν θυμαμαι να εχω δει στην ελλαδα τουλαχιστον. τωρα για να κερδισει σε ταχυτητα μπορει να φτιαξει σωστα την καλωδιωση ωστε να ειναι για vdsl και οχι για adsl.το τονιζω γιατι ο περισσοτερος κοσμος πιστευει οτι το vdsl παιζει οπως το adsl με αποτελεσμα να μην πετυχαινουν μεγιστη ταχυτητα ειδικα οταν παιρνουν απο το αστικο κεντρο που ειναι πιο μακρια και οχι απο το kv. http://www.insomnia.gr/topic/515704-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-vdsl/ http://www.insomnia.gr/topic/535486-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-vdsl/ Αν παιρνω απο kv πως μπορω να το μαθω; πρεπει να ρωτησω την εταιρεια;(wind) σε ευχαιρστω πολυ για την βοηθεια οποτε μαλλον ακυρο για αγορα ρουτερ αν και vpn θα ηθελα επισης απο μερια wifi μιας και δεν το εχω τεσταρει δεν ξερω κατα ποσο καλο θα ειναι... η forthnet το vdsl ρουτερ που δινει το technicolor εχει vpn; (απλα πληροφοριακα ρωταω) δες το guide στην υπογραφη μου και θα δεις πως ειναι τα Kv.στην ουσια ειναι αλλαγμενο καφαο που εχει πλεον και dslam μεσα. μην περιμενεις πολλα απο το wifi του zte.n ειναι μεν αλλα ειναι zte.αν θες πιο γρηγορο απο n μετα θες κατι με ac. το technicolor κανει πολλα πραγματα αλλα τα περισσοτερα τα κανει διαμεσω cli.δεν εχω ακουσει για vpn με technicolor ποτε αλλα γενικα ειναι δυσχρηστο.το 99 τις100 των πραγματων ειναι απο cli. αν εισαι παραπανω απo 1 km απο το αστικο κεντρο σιγουρα θα σου δωσουν απο το kv αν γινεται διοτι αμα σου δωσουν απο το αστικο κεντρο δεν θα παιξεις ουτε 25 Mbit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 απο τη στιγμη που δεν εχεις ενεργοποιηθει, και δεν εχεις δει τι και πως, μην κουραζεσαι αδικα. Γνωμη μου ειναι δες πρωτα πως εισαι με αυτο οπου σου εχουν δωσει και μετα κανε κινησεις για κατι καλυτερο. Προσωπικη αποψη.. edit. Εχει περασει αρκετος καιρος οποτε λογικα πρεπει να εισαι ενταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 καλα ναι μπορει να κανει την δουλεια του αν δεν θελει κατι εξειδικευμενο απλα zte και καλο δεν πολυ υπαρχει. τα vdsl βεβαια ειναι καπως καλυτερα απο τα adsl αλλα πραγματι πολυ κινεζια.βεβαια το κακο με τα vdsl router ειναι οτι οι τιμες τους ειναι 100+ σχεδον. Πιο πολυ το γραψα για την καλωδιωση γιατι εκει την πατανε ολοι.αν εισαι απο kv οκ μπορει να μην εχει και πολυ θεμα και απλα να χασει attainable.αν ειναι απο αστικο κεντρο ομως και δεν την φτιαξει θα χασει και θα ειναι εμφανες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Παιδιά στο συγκεκριμένο Router, υπάρχει δυνατότητα να δούμε κάπου το Uptime ώστε να ξέρω αν έχει γίνει κάποια αποσύνδεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 α.στο log λογικα σημειωνονται οι αοσυνδεσεις αν μπορεις να το φιλτραρεις.β.ο παροχος επισης μπορει να σου πει και σε καποιους το εβλεπες εσυ απο το site . β.δες στο manual μηπως γραφει κατι με timers που να λενε ποση ωρα ειναι Up.δεν μπορω να θυμηθω απεξω αν εχει κατι τετοιο.αρκετα ρουτερ εχουν γενικως timers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δεν έχει δυστυχώς Timer...Το ξέρω ότι μπορεί να μου πει ο πάροχος. Απλά ήθελα να μπαίνω και να βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δεν έχει δυστυχώς Timer... Το ξέρω ότι μπορεί να μου πει ο πάροχος. Απλά ήθελα να μπαίνω και να βλέπω. αν δεν εχει πραγματι timer τοτε δες α.μηπως ο παροχος σε αφηνει να δεις τετοια απο την σελιδα του.καποτε νομιζω η forthnet ειχε κατι εργαλεια ποσες ωρες εισαι Online+traffic. β.το Log του ρουτερ.σε καθε περιπτωση μπορεις να δεις και στο Log τι λεει.αλλιως μετα θες αλλο ρουτερ.πχ σε Technicolor που εχω(το ιδιο με thomson,alcatel) εχει 3 timer. ενα για ποση ωρα ειναι Up το ρουτερ.ενα ποση ωρα ειναι Up το dsl και ενα ποση ωρα ειναι Up το ιντερνετ(ppp).επισης στο dsl μου λεει ποσες φορες εχασε συγχρονισμο για να ξερω ποσες φορες επεσε το dsl ασχετα με το timer που μου λεει ποση ωρα ειναι Up ο τελευταιος συγχρονισμος.πολυ καλα αναλυτικα στοιχεια δινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Είναι θέμα Router δηλαδή...Είναι ακριβά τα VDSL Router γαμώτο. Με αυτό πάντως είμαι μια χαρά. Ειδικά με τα παιχνίδια δεν έχω κανένα θέμα που είχα με Thopson ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Είναι θέμα Router δηλαδή... Είναι ακριβά τα VDSL Router γαμώτο. Με αυτό πάντως είμαι μια χαρά. Ειδικά με τα παιχνίδια δεν έχω κανένα θέμα που είχα με Thopson ας πούμε. ναι τα vdsl ειναι σχετικα ακριβα.φτηνο καπως και καλο θεωρειται το 9980 tp link. καθε ρουτερ εχει διαφορα καλουδια μεσα. το thomson το μεγαλο συν που εχει ειναι η σταθεροτητα του.wireless εχει νορμαλ οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα ουτε ειναι για τρελη χρηση δηλαδη να μπουν 30 ατομα πανω.με τα παιχνιδια ειναι πονεμενη κατασταση.ακομα και ενα λαθος καναλι μπορει να σου κανει θεματα στο Wireless με spikes.επισης θελεις fast path για καλυτερο Ping.εκει λεμε παντα fast path και ethernet για να παρεις τα Max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα