joakim Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα.Κυριοι θελω τη γνωμη σας για αγορα δυο ακουστικων.Το ενα ειναι για την γυναικα μου,να ειναι σκετα χωρις μικροφωνο,και να κοστιζουν μεχρι 50 ευρω.Το αλλο το θελω να εχει μικροφωνο και να ειναι οσο γινετε ποιοτικα μεχρι 60 ευρω.Ευχαριστω.
karxantiras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα φίλε μου! Θέλεις να είναι ψείρες on-ear over-ear ?
joakim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα.Το ενα το παραγγειλα,το ηθελα για τον γιο μου,με ακουστικα για να παιζει παιχνιδια στο pc(corsair raptor hs30)40 ευρω απο eshop.Eχεις καποια γνωμη για αυτο;Το δευτερο 99% θα ειναι τα Sony mdr-v55r dj style 50 ευρω.Αυτα τα θελω για την γυναικα μου για το λαπτοπ απλως να ακουει καποια ταινια και ειπα να ειναι καπως ποιοτικα.Αν ειχα πιο πολλα λεφτα να διαθεσω θα πηγαινα για audio technica m30x η m50x να τελειωνε η υποθεση, αλλα που τοσα φραγκα.
karxantiras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ καλά για την τιμή τους. Τα έχω πάρει δώρο σε έναν φίλο μου και headset είναι πολύ κομπλέ. Τα V55 τα έχει πάλι ένας φίλος μου ( τα είχε πάρει πριν από 2 χρόνια 90 ευρώ). Απλά να προσέχεις πολύ το υλικό στα ear pads γιατί άμα γρατζουνιστεί θα αρχίσει να βγαίνει μετά.
joakim Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Εγινε φιλε μου,σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα