Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Στο σύστημα που διαθέτω , i5 4690K , με Z97 Mobο , τροφοδοτικό evga g2 750 και ssd , έχω βάλει πάνω και ένα σκληρό HDD της Western Digital 250GB sata 2 , ο οποίος κάποιες φορές βγάζει έναν ήχο σαν να κλείνει αλλά λειτουργεί κανονικά. Την στιγμή που κάνει αυτόν τον ήχο για λίγα δευτερόλεπτα η περιήγηση στα αρχεία σταματάει αλλά επανέρχεται. 

Με τον ίδιο δίσκο σε παλαιότερης γενιάς σύστημα δεν είχα αυτό τον ήχο με τα ίδια τροφοδοτικά.

Επίσης το hdsentinel δείχνει απόδοση και υγεία 100%

Καμιά ιδέα ? 

Δημοσ.

Ηταν σε ρύθμιση 20minutes. Το γύρισα σε off. Αυτή η ρύθμιση ισχύει για όλους τους σκληρούς ή μονο για αυτόν που ειναι εγκατεστημένα τα windows ? Γιατί το λειτουργικό ειναι στον ssd

Δημοσ.

Ηταν σε ρύθμιση 20minutes. Το γύρισα σε off. Αυτή η ρύθμιση ισχύει για όλους τους σκληρούς ή μονο για αυτόν που ειναι εγκατεστημένα τα windows ? Γιατί το λειτουργικό ειναι στον ssd

HDD. Πιο αναλυτικά διάβασε εδώ: http://www.sevenforums.com/tutorials/140592-hard-drive-turn-off-hard-disk-after-idle-never.html

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω το εξής παρόμοιο πρόβλημα όταν κάνω τερματισμό κλείνει ο σκληρός και παραμένουν όλα τα άλλα ανοικτά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...