kosmasgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα. Στο σύστημα που διαθέτω , i5 4690K , με Z97 Mobο , τροφοδοτικό evga g2 750 και ssd , έχω βάλει πάνω και ένα σκληρό HDD της Western Digital 250GB sata 2 , ο οποίος κάποιες φορές βγάζει έναν ήχο σαν να κλείνει αλλά λειτουργεί κανονικά. Την στιγμή που κάνει αυτόν τον ήχο για λίγα δευτερόλεπτα η περιήγηση στα αρχεία σταματάει αλλά επανέρχεται. Με τον ίδιο δίσκο σε παλαιότερης γενιάς σύστημα δεν είχα αυτό τον ήχο με τα ίδια τροφοδοτικά. Επίσης το hdsentinel δείχνει απόδοση και υγεία 100% Καμιά ιδέα ?
~mxls~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τσέκαρε λίγο τι έχεις ορίσει στην παρακάτω επιλογή (turn off hard disk):
kosmasgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δεν είμαι σπίτι να το ελέγξω. Θα το δω στης 2 που θα γυρίσω.
kosmasgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ηταν σε ρύθμιση 20minutes. Το γύρισα σε off. Αυτή η ρύθμιση ισχύει για όλους τους σκληρούς ή μονο για αυτόν που ειναι εγκατεστημένα τα windows ? Γιατί το λειτουργικό ειναι στον ssd
~mxls~ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ηταν σε ρύθμιση 20minutes. Το γύρισα σε off. Αυτή η ρύθμιση ισχύει για όλους τους σκληρούς ή μονο για αυτόν που ειναι εγκατεστημένα τα windows ? Γιατί το λειτουργικό ειναι στον ssd HDD. Πιο αναλυτικά διάβασε εδώ: http://www.sevenforums.com/tutorials/140592-hard-drive-turn-off-hard-disk-after-idle-never.html 1
smoke0man2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εγώ έχω το εξής παρόμοιο πρόβλημα όταν κάνω τερματισμό κλείνει ο σκληρός και παραμένουν όλα τα άλλα ανοικτά
kosmasgr Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 HDD. Πιο αναλυτικά διάβασε εδώ: http://www.sevenforums.com/tutorials/140592-hard-drive-turn-off-hard-disk-after-idle-never.html Ευχαριστώ. Μέχρι στιγμής δεν το έκανε απο το μεσημερί που τον έχω ανοιχτό. Πολύ καλό tip όμως , ψαγμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα