Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα , ιδου η απορια . Αγορασα ενα seat cordoba 2000 μοντελο μεταχειρισμενο αλλα ο πρωτος ιδιοκτητης του εχει χασει το ενα κλειδι και ετσι εχω μονο ενα , αυτο το κλειδι που εχω δεν εχει ουτε ενα κουμπι πανω και θελω να μαθω απο καποιον που εχει ιδιο μοντελο η ξερει αν το κανονικο κλειδι εχει πανω κουμπια για κλειδωμα κτλ . Εψαξα και στο ιντερνετ για τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα δεν βρηκα κατι που να λεει για το κλειδι.

Περιμενω απαντησεις , ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

εκεινη την εποχη πρεπει το ενα κλειδι να τα απλο π εχεις εσυ και το άλλο να ταν ιδιο και απλα να χε ενα φωτακι , τπτ παραπάνω!Επισσης μεχρι και τοτε νομίζω διναν ενα ιδιο πλαστικο δλδ δεν ειχε λαμα αλλα ηταν πλαστικο για να βγαλεις αντιγραφα

Δημοσ.

Καλημερα , ιδου η απορια . Αγορασα ενα seat cordoba 2000 μοντελο μεταχειρισμενο αλλα ο πρωτος ιδιοκτητης του εχει χασει το ενα κλειδι και ετσι εχω μονο ενα , αυτο το κλειδι που εχω δεν εχει ουτε ενα κουμπι πανω και θελω να μαθω απο καποιον που εχει ιδιο μοντελο η ξερει αν το κανονικο κλειδι εχει πανω κουμπια για κλειδωμα κτλ . Εψαξα και στο ιντερνετ για τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα δεν βρηκα κατι που να λεει για το κλειδι.

Περιμενω απαντησεις , ευχαριστω προκαταβολικα.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εφόσον διαθέτει κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, τότε μόνο το ένα από τα δύο κλειδιά που έδωσε η αντιπροσωπεία έχει κουμπιά πάνω. Το αν έχει τηλεχειρισμό ή όχι εξαρτάται από την έκδοση, οι φτηνότερες ΔΕΝ είχαν.

Δημοσ.

Το κλειδι που εχω ουτε φωτακια εχει ουτε κουμπακια . Εχει κεντρικο κλειδομα κανονικα αλλα δεν ξερω αν ειναι η πιο φθηνη εκδοση η η πιο ακριβη .

Δημοσ.

Δες αυτό:

http://auto.in.gr/ne...ticle/?aid=5389

Στην πιό φτηνή έκδοση δεν έχει τηλεχειρισμό, τι έκδοση έχεις εσύ? Εφόσον έχεις το ίδιο μοντέλο και όχι το παλιότερο φυσικά.

Οχι δεν εχω αυτο .  Εχω αυτο που δειχνουν οι εικονες πιο κατω . Και απο εξοπλισμο εχει κεντρικο κλειδωμα , ηλεκτρικα παραθυρα , ηλεκτρικα θερμαινομενους και αναδιπλουμενους εξωτερικους καθρεφτες , υδραυλικο τιμονι, ΑΒS , AC , δυο αεροσακους , προβολεις ομιχλης , ραδιοκασετοφωνο με τεσσερα ηχεια , υπολογιστή ταξιδιου , αυτοματο κλιματισμο . Μπορει να μου ξεφυγε κατι δεν ειμαι σιγουρος.

1024px_Seat_Cordoba_front_20081125.jpg

1024px_Seat_Cordoba_rear_20081125.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...