stergiosL2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα , ιδου η απορια . Αγορασα ενα seat cordoba 2000 μοντελο μεταχειρισμενο αλλα ο πρωτος ιδιοκτητης του εχει χασει το ενα κλειδι και ετσι εχω μονο ενα , αυτο το κλειδι που εχω δεν εχει ουτε ενα κουμπι πανω και θελω να μαθω απο καποιον που εχει ιδιο μοντελο η ξερει αν το κανονικο κλειδι εχει πανω κουμπια για κλειδωμα κτλ . Εψαξα και στο ιντερνετ για τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα δεν βρηκα κατι που να λεει για το κλειδι. Περιμενω απαντησεις , ευχαριστω προκαταβολικα.
aGka8l Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 εκεινη την εποχη πρεπει το ενα κλειδι να τα απλο π εχεις εσυ και το άλλο να ταν ιδιο και απλα να χε ενα φωτακι , τπτ παραπάνω!Επισσης μεχρι και τοτε νομίζω διναν ενα ιδιο πλαστικο δλδ δεν ειχε λαμα αλλα ηταν πλαστικο για να βγαλεις αντιγραφα
Joshua21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα , ιδου η απορια . Αγορασα ενα seat cordoba 2000 μοντελο μεταχειρισμενο αλλα ο πρωτος ιδιοκτητης του εχει χασει το ενα κλειδι και ετσι εχω μονο ενα , αυτο το κλειδι που εχω δεν εχει ουτε ενα κουμπι πανω και θελω να μαθω απο καποιον που εχει ιδιο μοντελο η ξερει αν το κανονικο κλειδι εχει πανω κουμπια για κλειδωμα κτλ . Εψαξα και στο ιντερνετ για τεχνικα χαρακτηριστικα αλλα δεν βρηκα κατι που να λεει για το κλειδι. Περιμενω απαντησεις , ευχαριστω προκαταβολικα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εφόσον διαθέτει κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, τότε μόνο το ένα από τα δύο κλειδιά που έδωσε η αντιπροσωπεία έχει κουμπιά πάνω. Το αν έχει τηλεχειρισμό ή όχι εξαρτάται από την έκδοση, οι φτηνότερες ΔΕΝ είχαν.
stergiosL2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Το κλειδι που εχω ουτε φωτακια εχει ουτε κουμπακια . Εχει κεντρικο κλειδομα κανονικα αλλα δεν ξερω αν ειναι η πιο φθηνη εκδοση η η πιο ακριβη .
Joshua21 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δες αυτό: http://auto.in.gr/news/greece/article/?aid=5389 Στην πιό φτηνή έκδοση δεν έχει τηλεχειρισμό, τι έκδοση έχεις εσύ? Εφόσον έχεις το ίδιο μοντέλο και όχι το παλιότερο φυσικά.
stergiosL2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δες αυτό: http://auto.in.gr/ne...ticle/?aid=5389 Στην πιό φτηνή έκδοση δεν έχει τηλεχειρισμό, τι έκδοση έχεις εσύ? Εφόσον έχεις το ίδιο μοντέλο και όχι το παλιότερο φυσικά. Οχι δεν εχω αυτο . Εχω αυτο που δειχνουν οι εικονες πιο κατω . Και απο εξοπλισμο εχει κεντρικο κλειδωμα , ηλεκτρικα παραθυρα , ηλεκτρικα θερμαινομενους και αναδιπλουμενους εξωτερικους καθρεφτες , υδραυλικο τιμονι, ΑΒS , AC , δυο αεροσακους , προβολεις ομιχλης , ραδιοκασετοφωνο με τεσσερα ηχεια , υπολογιστή ταξιδιου , αυτοματο κλιματισμο . Μπορει να μου ξεφυγε κατι δεν ειμαι σιγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα