Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...έχουμε?

θέλω να κοιτάξω τι προϊόντα κυκλοφορούν γενικότερα και κυρίως να αποφασίσω αν θα ψάξω ακριβές οθόνες για επαγγελματική χρήση ή όχι

για παράδειγμα είδα σε φίλους μια όχι φθηνή dell που με ενδιέφερε και μια eizo τυχαία μεσσαίας τιμής (για eizo, δλδ όχι φθηνή πάλι) και απογοητεύτικα ολοκληρωτικά για τα λεφτά που είχανε (όταν τις αγοράσανε)

αν είχα παραγγείλει κάτι αντίστοιχο πραγματικά θα ήταν τεράστιο λάθος, και μόνο που το σκέφτομαι δλδ..

τουλάχιστον αν είναι να έχω τόσο bleeding, glow να ξέρω να πάρω μια φθηνή οθόνη κι ας έχει χαμηλότερη ταχύτητα

οπότε χρειάζεται καλύτερη έρευνα αγοράς αλλά δεν βρίσκω video που να κλείνουν έστω τα φώτα για να δούμε bleeding (δλδ τι πιο βασικό), κτλ κτλ γιατί το youtube φέρνει πρώτα κάτι διαφημίσεις από υπερκαταναλωτές gamer με razer ακουστικά που συνεργάζονται με retailer και νομίζουν πως χρειάζονται full adobe gamut

ενώ εγώ ξέρετε τι ψάχνω, καμμένα παλικάρια από ευρώπη/ρωσία που ζουν σε φωλιές καλωδίων και δεν μπορούν να σταυρώσουν λέξη αλλά μια φορά θα τεστάρουν την οθόνη μπροστά στην κάμερα

υπάρχει κανά ψαγμένο κανάλι σε αυτά τα κυβικά?

Επεξ/σία από oneofthem

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...