Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οικονομικά τα replay?

δεν ειναι; με 60 πηρα τις προαλλες απο outlet (αρχικη ειχε 90). ειχε και φθηνοτερα βεβαια

α)Νομίζω είναι καλύτερο να παίρνεις τζιν φθηνά του 20 ευρού από τα Pull and Bear , Berska κλπ.. ώστε έτσι να μην κλαις και τα λεφτά σου γιατί αργά ή γρήγορα σε όλα τα τζιν συμβαίνει αυτό αν τα μπούτια τρίβονται μεταξύ τους... Τα τζιν πιστεύω πρέπει να είναι αναλώσιμα....

β)Μπορώ να πω μάλιστα ότι η ποιότητα είναι αρκετά καλή και στα τελευταία που έχω πάρει δεν είχα πρόβλημα και ας τα φοράω πολύ καιρό....

γ)Προ κρίσης έπαιρνα και εγώ μάρκες στα τζιν αλλά πλέον έχω καταλάβει ότι σε μεγάλο βαθμό πληρώνεις το όνομα και όχι τη ποιότητα...

δ)Πάντως αρκετοί νέοι τα φοράνε και αφού τρυπήσουν στο σημείο αυτό.... Έχω δει αρκετές τραγικές περιπτώσεις που σκύβει ο άλλος και η τρύπα είναι τέτοια που φαίνεται όλο το βρακί του...

α)συμφωνω, αλλα για καθε μερα ειναι. και οσο σε βγαλει. εχω κρατησει παντελονι απ τα pull 2 χρονια και 2 τζιν που στο 6μηνο ηταν για πεταμα. λιωσανε... 

β) στα ακριβα ναι. δε γινεται ομως να δινεις 50-60-70 στα πουλ ;)

γ) πληρωνεις ποιοτητα. 

δ) αντιαισθητικο τελειως! αλλα τι να κανουμε... μοδα ειναι

Δημοσ.

δεν ειναι; με 60 πηρα τις προαλλες απο outlet (αρχικη ειχε 90). ειχε και φθηνοτερα βεβαια

Σε outlet δεν έχω δει αλλά σε κανονικό τους κάτω από 90-100 δεν είχα δει με τα περισσότερα να είναι πάνω από 130.

Ίσως έχει αλλάξει τώρα αλλά ακόμα και στα 60Ε δεν θα το έλεγα οικονομικό. 

Δημοσ.

Εγώ ακριβά στα Pull χαρακτήριζα αυτά με 45   :-D .. δεν θα έδινα ποτέ πιο πάνω για τζιν από εκεί... δεν είχα προσέξει καν ότι είχαν και πιο ακριβά....

Δε ξέρω εγώ κανά 2 με 25 ευρω που έχω πάρει δεν έχουν πάθει κάτι...

Πάντως στο πληρώνεις ποιότητα και όχι όνομα θα διαφωνήσω και πάλι... Σε παπούτσια πχ ή σε δερμάτινα να δεχτώ ότι οι τόσο μεγάλες διακυμάνσεις στη τιμή μεταξύ φθηνού και ακριβού είναι θέμα ποιότητας... Άλλο admiral άλλο Nike πχ... είναι ξεκάθαρο 

Αλλά στα Τζιν, το υλικό το Denim πάνω κάτω το ίδιο είναι... Το σχέδιο και το όνομα αλλάζει επί της ουσίας...  Το Diesel που κάνει 160 σε σχέση με το το "Τράβα και Αρκούδα" :-D  που κάνει 20 δεν είναι 8 φορές καλύτερο σε ποιότητα για να δικαιολογεί την οχταπλάσια τιμή του... 

Ενώ το Nike θα μπορούσες να πεις ότι είναι 6 φορές καλύτερο από το admiral... και γι αυτό κάνει 120 έναντι 20....

Ενώ αν πάμε σε μάρκες υψηλής μόδα κλπ που μπορεί ν βρεις τζιν στα 800-1000 ευρώ επειδή είναι dolce kai καμπάνα... ε εκεί είναι αστεία απλά η τιμή...http://store.dolcegabbana.com/us/dolce-gabbana/men/onlinestore/denim#macro=1135&gender=U&season=A,E&sortRule=PriceDescending&page=2&productsPerPage=20&site=DOLCEEGABBANA  

και δεν είναι και ωραία... χαχα

Δημοσ.

Απο οικονομικα δες τα σταφ και τα ριπλει

οικονομικα

οικονομικα

οικονομικα

οικονομικα!!!

Τ'ακούσαμε κι αυτό!!

• Like 2
Δημοσ.

Eγώ είτε επώνυμα είτε ανώνυμα τα ράβω και μου βγάζουν καμιά 3ετία. Σε εκείνο το σημείο που ανοίγουν αν τα πας σε μια ράφτρα με το που εμφανιστεί τρύπα το κάνει με τέτοιο τρόπο που ούτε καν ραμμένο δε φαίνεται.

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

jack and jones ειναι γερα;

γιατι εντωμεταξυ τα βρισκω απο 15 μεχρι 120; 😮 
υπαρχουν πολλες ποιοτητες;

και τελος, η ελαστικοτητα που βγαζουν τωρα μηπως βοηθαει;
στην ανθεκτικοτητα αναμεσα στα μπουτια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...