skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Οποιο τζιν και να αγοράσω πάνω στο χρόνο το πολύ ανοίγει τρύπα στον καβάλο(δηλαδή το σημείο που τρίβεται συνέχεια λογω περπατήματος). Υπάρχει κάποια μάρκα που να αντέχει την φθορά περισσότερο σε αυτό το σημείο; Ευχαριστώ. 1
fylatos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν έχεις μπούτια δε σε σώζει τίποτα δυστυχώς. Αν όχι τότε πας σε χειμερινά τζιν που είναι πιο χοντρά
GreyHorse Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Να αγοράσεις φαρδύτερα τζιν στα μπούτια. Ή να χάσεις καμιά 20ρια κιλά, ό,τι σου είναι πιο εύκολο. 1
Miracle Worker Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Χαχα, και εγώ το παθαίνω αυτό. Τελείως αμαρτία, να είναι το ρούχο μια χαρά και να τρυπάει εκεί κάτω. Εγώ συνήθως παίρνω Lewis και Lee και στα δύο συμβαίνει. Εγώ δοκιμάσα και διάφορα σχέδια και νούμερα αλλά δεν σώζεται η κατάσταση και δεν είμαι και χονδρός. :/ 1
BritGreek Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Έχω 3-4 τζίν τα οποία φοράω εδώ και πάνω από 10 χρόνια. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ αυτό που περιγράφετε. Levi's, Diesel, Wrangler που αγοράζω συνήθως, έχουν ως μόνη φθορά το ξέβαμμα, αλλά αυτό ακριβώς μου αρέσει. Ακόμα και τα H&M του δεκάρικου δεν έχουν τρυπήσει ποτέ. Πάρα πολύ ανθεκτικά ρούχα είναι τα Mark's & Spencer's. Έχουν και ωράια τζιν. 1
gatokoritso Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 αλλαξε νούμερο ώστε να σου είναι πιο βολικά.η τριβή γίνεται από τα μπούτια ότι και να πάρεις αν δεν σου εφαρμόζει σωστά θα κάνει φθορά.
skiabox Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Στις 24/11/2014 στις 11:18 ΜΜ, GreyHorse είπε Να αγοράσεις φαρδύτερα τζιν στα μπούτια. Ή να χάσεις καμιά 20ρια κιλά, ό,τι σου είναι πιο εύκολο. Αυτό δε μπορώ να το κάνω γιατί με ενοχλεί αφάνταστα να μην εφάπτεται ο καβάλος με το υπόλοιπο σώμα και να βρίσκεται πιο κάτω.
fylatos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Το έγραψα και πιο πάνω αν όταν περπατάς τσιτσιδος τα μπούτια σου τριβονται τότε δε τη γλυτώνεις ούτε με διαστημική στολή.
frenzy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές απο τζιν σε τζιν πέρα από το πάχος (μπαζινγκα!) του υφάσματος. Η μόνη λύση που βλέπω είναι τζιν ιππασίας. 1
qsis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Στις 24/11/2014 στις 11:07 ΜΜ, fylatos είπε Αν έχεις μπούτια δε σε σώζει τίποτα δυστυχώς. ακριβώς
NickTG Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Στις 24/11/2014 στις 11:03 ΜΜ, d_gkal είπε Απο οικονομικα δες τα σταφ και τα ριπλει Οικονομικά τα replay? 1
MikeJ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω είναι καλύτερο να παίρνεις τζιν φθηνά του 20 ευρού από τα Pull and Bear , Berska κλπ.. ώστε έτσι να μην κλαις και τα λεφτά σου γιατί αργά ή γρήγορα σε όλα τα τζιν συμβαίνει αυτό αν τα μπούτια τρίβονται μεταξύ τους... Τα τζιν πιστεύω πρέπει να είναι αναλώσιμα.... Μπορώ να πω μάλιστα ότι η ποιότητα είναι αρκετά καλή και στα τελευταία που έχω πάρει δεν είχα πρόβλημα και ας τα φοράω πολύ καιρό.... Προ κρίσης έπαιρνα και εγώ μάρκες στα τζιν αλλά πλέον έχω καταλάβει ότι σε μεγάλο βαθμό πληρώνεις το όνομα και όχι τη ποιότητα... Και βασικά καμία από τις μάρκες που έχει αναφερθεί δεν είναι οικονομική αν συγκριθεί με τα τζιν των αλυσίδων....Ειδικά τα Replay τα Diesel είναι φαρμακείο... αλλά και οι υπόλοιπες... Ισως τα wrangler είναι πιο φθηνά... Πάντως αρκετοί νέοι τα φοράνε και αφού τρυπήσουν στο σημείο αυτό.... Έχω δει αρκετές τραγικές περιπτώσεις που σκύβει ο άλλος και η τρύπα είναι τέτοια που φαίνεται όλο το βρακί του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα