Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ASUS VGA AMD R7 250 (R725OC-2GI) 2GB DDR5 128BIT REV. 3

r7 250 δεν ειναι?

Δεν μαλωσε κανεις κουβεντα κανουμε

R7 250 είναι ναι :)

πιο πάνω όμως κάπως η θερμοκρασία ανέβηκε γιαυτό το είπα :)

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εννοω.οτι ειχα καταληξει τα αλλα με εναν γνωστο γιατι εγω δεν τα ξερω καλα και. Ηθελα να ρωτησω και εδω και μην κρινεις... Αμα δεν μπορεις να ασχοληθεις μην το.κανεις αλλα μην λες τα δικα σου ευχαριστω

Δημοσ.

Την έχεις δηλαδή αυτήν.

Άρα κοιτάμε για επεξεργατή με s1150.

E φανταστικέ θεματοθέτη;

οπα άμα την έχει ο ts... τότε αλλάζει το πράγμα

πάμε σε i3 και καλητερη κάρτα γραφιών αλλά άμα δεν την έχει τότε πάει σε άλλη μητρική για 6300

edit------> αα δεν την έχεις οκ απλά πας σε AM3+ socket γιατί με 1150 δεν μπενει ο 6300

Δημοσ.

Εγω αυτα που εχω επιλεξει δηλαδη δεν.ηταν καλα επεξεργαστης μητρικη και καρτα? Ευχαριστω και δεν.δινω και πολα λευτα βεβαια γιωργο δεν.καταλαβα στο edit τι λες παρακαλω link και ευχαριστω για οσους ενδιαφερονται χωρις να κρινουν γιατι και αυτοι δεν ξεραν καποτε :)

Δημοσ.

Εννοω.οτι ειχα καταληξει τα αλλα με εναν γνωστο γιατι εγω δεν τα ξερω καλα και. Ηθελα να ρωτησω και εδω και μην κρινεις... Αμα δεν μπορεις να ασχοληθεις μην το.κανεις αλλα μην λες τα δικα σου ευχαριστω

Για την ιστορία,η απάντηση σου είναι ασυνάρτητη.

Να απαντήσεις σε αυτό που ρώτησα θέλω,και εγώ και όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα.

Επαναλαμβάνω καλή τη καρδία λοιπόν.

1 Έχεις κάποιο κομμάτι πχ. μητρική.μνήμες;

2  Πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις για μητρική(εάν δεν έχεις),μνήμες,επεξεργαστή και κάρτα γραφικών;

.Απάντηση του στυλ

1 Όχι/Ναι

2 200 ευρώ

γιατί τράβηξε το θέμα περισσότερο από ότι χρειάζεται.

Δημοσ.

Απαντησα εχω καταληξει σε μια παραγγελια αλλα ηθελα να ρωτησω και εδω asus mother board Η81M-E επεξεργαστη εχω σκεφτει i3 intel 4160 και καρτα γραφικων αυτη που εβαλα πανω ειχα αλλη πρωτα αλλα δεν ηταν καλη απο τι.καταλαβα ευχαριστω

Δημοσ.

Πάμε πάλι

1 Έχεις κάποιο κομμάτι πχ. μητρική.μνήμες;Δίπλα σου,αυτή τη στιγμή,να το πιάνεις.

2  Πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις για μητρική,μνήμες,επεξεργαστή και κάρτα γραφικών;

Απάντηση του στυλ

1 Όχι δεν έχω τίποτα/Ναι,έχω τις μνήμες

2 200 ευρώ

Παρακάτω θα βρεις τη φόρμα απάντησης

1

2

Δημοσ.

Καρτα.χδ

ASUS VGA AMD R7 250 (R725OC-2GI) 2GB DDR5 128BIT REV. 3

Οχι αλλα απλως αυτα ειναι στην παραγγελια για αυτο ροταω αμα ειναι να.αλαξω.κατι αλλα στα ιδια χρηματα που εχουν...αυτο

Δημοσ.

Πάμε πάλι

1 Έχεις κάποιο κομμάτι πχ. μητρική.μνήμες;Δίπλα σου,αυτή τη στιγμή,να το πιάνεις.

2  Πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις για μητρική,μνήμες,επεξεργαστή και κάρτα γραφικών;

Απάντηση του στυλ

1 Όχι δεν έχω τίποτα/Ναι,έχω τις μνήμες

2 200 ευρώ

Παρακάτω θα βρεις τη φόρμα απάντησης

1

2

1 1 φτανουμε σιγα σιγα στο τι κομματια εχει ηδη :P

Μεγάλε δάσκαλε...τα έλεγες και δε σε πίστευα..μια ώρα μόνο μας έχει πάρει..

• Like 1
Δημοσ.

Απαντησα αλλα αλλο στυλε και ξανα παμε 1οχι δεν τα εχω παραγγηλει ακομαα γ αυτο ροταω και δω για να ειμαι 100% για την παραγγελια 2 επεξεργαστης πες 110 καρτα 90 πες και μητρικη πες 50 ...ευρω ελπιζω να καλυψα τωρα φιλικα παντα χδ

Ε δεν εχει τιποτα η tv. Τι ποιο καλυτερο να βοηθας ενα ατομο :)

Δημοσ.

γραψε αργα την σκεψει σου και τσεκαρε τι ακριβως γραφεις να καταλαβενεις και εσυ ο ιδιος τι γραφεις.ετσι οπως τα λες δεν καταλαβενει κανεισ τπτ.

δεν εχεις τπτ απο εξαρτηματα ουτε μητρικη ουτε επεξεργαστη ουτε καρτα γραφεικων ουτε μνημες?

Δημοσ.

Δεν έχω τηλεόραση έτσι και αλλιώς.Έχω pc όμως.Και για να σε βοηθήσουμε να αποκτήσεις ,θα πρέπει να μας βοηθάς και εσύ.

Επειδή ο γραπτός λόγος,και ο ειρμός σκέψης δεν είναι προφανέστατα από τα δυνατά σου σημεία,ας μείνουμε στο μοτίβο

1

2

Μονολεκτικές απαντήσεις,σε παρακαλώ.

Μνήμες έχεις;

• Like 2
Δημοσ.

Ειπα δεν τα εχω παραγγηλει αλλα τα εχω επιλεξει ...να κανω την παραγγελεια αλλα δεν.την.εχω ακομα αγορασει αυτο αρα δεν την εχω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...