Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum.

Τελικά αξίζει κάποιος να πάει σε ddr4 η όχι ακόμα...;

Χρήση μόνο για gaming και Photoshop.

Sent from my iPad using Insomnia

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι κατά τη γνώμη μου, ιδίως για παιχνίδια τίποτα δεν θα σου προσφέρουν περισσότερο από μια DDR3 1600, 1866, 2400 άντε το πολύ.

Το πισι σου βλέπω ότι είναι τούρμπο. Αν θες  απλώς βάλε άλλα 8 GB ίδια .

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum.

Τελικά αξίζει κάποιος να πάει σε ddr4 η όχι ακόμα...;

Χρήση μόνο για gaming και Photoshop.

Οπου και να ψαξεις θα σου πουν οτι δεν αξιζει.Και αυτο γιατι δεν υπαρχει αξιοποιηση απο πολλαπλους πυρηνες αρα τα αποτελεσματα ειναι ή στα ιδια επιπεδα με τους τωρινουν i7 ή ακομα και λιγο χαμηλοτερα αναλογα το παιχνιδι. Αρα μακρυα και αγαπημενα με τους νεους Intel.Σε 3 χρονακια λογικα να αξιζει αλλα τωρα δεν αξιζει.

Και για να μην πεταχτει κανενας εξυπνος και γραψει την λεξη Futureproof,οχι το να αγορασεις κατι απο τωρα να το χρυσοπληρωσεις για να το αξιοποιησεις αρκετα χρονια αργοτερα που θα εχουν βγει και καλυτεροι επεξεργαστες δεν ειναι Futureproof αλλα ο ορισμος του σπαταλαω τα χρηματα μου.

• Like 7
Δημοσ.

Λογικά θα έχουν αρκετά θετικά οι ddr4 μιας και πρόκειται για καινούργια τεχολογία το θέμα ειναι όμως οτι ακόμα δεν εχουν δοκιμαστεί ευρέως οποτε καλύτερα να περιμένουμε λίγο ακόμα να πέσουν οι τιμές να δοκιμαστού αλλα και να έχουμε περισσότερες επιλογές και υλοποιήσεις

Δημοσ.

Η μοναδική αναβάθμιση που ίσως να σκεφτόμουν στη θέση σου θα ήταν το τροφοδοτικό και μια ψύκτρα, που φαντάζομαι θα έχεις ήδη.

Δημοσ.

Ερώτηση. Γιατί πολύ κόσμος (μόνο μέσα στο forum) μου λέει να αλλάξω τροφοδοτικό;; Το έχω κοντά στα δυο χρόνια και προσωπικά δεν έχω πρόβλημα!ασε που έχουν πάρει κι άλλοι 2 γνωστοί μου την ίδια μάρκα με ένα σωρό πράγματα και πάλι δεν έχουν πρόβλημα.. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος;

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

Γιατί απ' τη στιγμή που έχεις επενδύσει σε ένα τόσο καλό σύστημα, πρέπει να έχεις και ένα τροφοδοτικό αντίστοιχης ποιότητας. Οι περισσότεροι κάνουμε αυτό το λάθος. Παίρνουμε τα πιο ακριβά κομμάτια που μπορούμε και επειδή το budget δεν είναι αρκετό πετάμε και ένα τροφοδοτικό κατώτερης ποιότητας. Μέγα λάθος γιατί το τροφοδοτικό είναι αυτό που παρέχει σταθερότητα και αξιοπιστία σε ένα σύστημα, κυρίως αν κάνεις overclock. Εκεί δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Μπορεί όντως ένα λιγότερο ποιοτικό τροφοδοτικό να σε εξυπηρετήσει χωρίς προβλήματα για αρκετά χρόνια, αλλά μια φορά θα σου τύχει και θα τραβάς τα μαλλιά σου. Όταν πεθαίνει το τροφοδοτικό παίρνει και άλλα κομμάτια συνήθως μαζί. Είναι απ' τα εξαρτήματα του υπολογιστή που επενδύεις σ' αυτά και τα κρατάς πάρα πολλά χρόνια, όπως και το κουτί και ύστερα ακολουθεί η μητρική.

• Like 6
Δημοσ.

νταξι δεν ειναι και τουρμπο-χ αλλα θα μπορουσες να βαλεις καλύτερο. τα δυο χρονια δεν λενε τιποτα φιλε μου, τα 8 χρονια που σε δυο μηνες θα πιασει το chieftec που εχω και το εχω ταλαιπωρήσει αφανταστα τρεχοντας το κοντα στο peak του απο το πολυ oc, μπορει να μην στα βγαλει. και φαντασου δεν το αγόρασα εγω, ηταν μεσα σε pc που πηρα απο εναν γείτονα προγραμματατιστη. εξερε τι εβαζε μεσα

αν μπορεις στο μελλον καλο ειναι να βαλεις ενα καλύτερο τροφοδοτικο, κρίμα ειναι να καψει καμια καρτα.

χτύπα ψηλο φτου φτου φτου

Δημοσ.

καλά και τα chieftec δεν είναι τα υπερτούμπανα, είναι απλά τίμια

κάποτε που το πλαίσιο είχε περισσότερη αξιοπρέπεια τα έβαζε αβέρτα παντού και πάντα στα δικά τους μηχανήματα αν δε κάνω λάθος και πιθανότατα έτσι έγιναν διάσημα στην ελλάδα, αλλά δεν είναι και η αφρόκρεμα

έχω δει κάνα δυό να καίγονται σε άτομα που κάνουν πολύ βαριά χρήση pc (και εννοείται ότι δε τα κλείνουν ποτέ)

αυτό το ts πάντως πόσο κακό είναι για να το αλλάξει; στο κάτω κάτω ούτε από παγκοσμίως άγνωστη μάρκα είναι και έχει πολλά watt, μάλλον δε θα πάθει ποτέ τίποτα  

• Like 1
Δημοσ.

καλά και τα chieftec δεν είναι τα υπερτούμπανα, είναι απλά τίμια

κάποτε που το πλαίσιο είχε περισσότερη αξιοπρέπεια τα έβαζε αβέρτα παντού και πάντα στα δικά τους μηχανήματα αν δε κάνω λάθος και πιθανότατα έτσι έγιναν διάσημα στην ελλάδα, αλλά δεν είναι και η αφρόκρεμα

έχω δει κάνα δυό να καίγονται σε άτομα που κάνουν πολύ βαριά χρήση pc (και εννοείται ότι δε τα κλείνουν ποτέ)

αυτό το ts πάντως πόσο κακό είναι για να το αλλάξει; στο κάτω κάτω ούτε από παγκοσμίως άγνωστη μάρκα είναι και έχει πολλά watt, μάλλον δε θα πάθει ποτέ τίποτα  

Δεν φταιει το Πλαισιο που ο αλλος θελει να δωσει τα λιγοτερα χρηματα για αγορα τροφοδοτικου για να παρει την υπερτουμπανη καρτα. Και το λεω γιατι πχ το εχω δει και σε παλια topics να δινει ο αλλος 30ευρω για τροφοδοτικο και 350ευρω για καρτα γραφικων.

Επισης εχω δει και πιτσιρικια να εχουν παρει ετοιμο Pc με i7 3770 και Gtx 650 του 1000ρικου για να παιζει Lol.Ουτε εκει του φταιει το Πλαισιο που θελει και να δωσει 1000ευρω για Pc για Lol,ουτε που αγορασε ετοιμο Pc Και οχι κομματι κομματι απο το ιδιο καταστημα. Αλλωστε και καλα τροφοδοτικα να εβαζε μεσα στα ετοιμα Pc,οπως και στα αλλα καταστηματα,η αγορα δεν αξιζει γιατι παντα ειναι αρκετα ακριβοτερα.

Η 970 δεν ειναι και καμια καρτα που τραβαει πολυ ρευμα,αρα μπορει να κοιταξει και σε ενα καλο τροφοδοτικο του 50ευρω πχ Xfx 550 με 5χρονια εγγυηση,δεν ειναι δα και το υπερποσο να δωσεις για τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Καλα ποιο πλαισιο, αυτο το μαγαζι δεν εχει ποικιλια, μονο turbo-x εχει και κανα 2 αλλα συγκεκριμενα τροφοδοτικα (corsair/cooler master και αυτα αρκετα ακριβοτερα απο οτι μπορεις να τα βρεις στο skroutz και ουτε ειναι τα μοντελα που εγω θα προτεινα ως value for money). Γενικα καλο θα ηταν να μην γινονται αγορες απο το πλαισιο μεχρι να κατεβασουν τις τιμες, φερουν νεο προσωπικο, και φερουν επιτελους ΠΟΙΚΙΛΙΑ στο μαγαζι τους (α ναι και μεχρι να καψουν ολα τα turbo-x προιοντα τους, αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι και πολυ δυσκολο αυτο, αφου καιγονται και απο μονα τους τουτα).

.

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...