Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφουρίτες, αποφάσισα να αγοράσω ποιοτικά ακουστικά τα οποία θα χρησιμοποιώ κυρίως για μουσική και λιγότερο για gaming. Επειδή έχω κοιτάξει gaming headsets και δεν με έχουν εντυπωσιάσει προτιμώ να κρατήσω τα 70-80 ευρω που θα έδινα για αυτα, και να προσθέσω άλλα 60-70 να πάρω σωστά headphones τα οποία θα μου μείνουν χρόνια και θα απολαμβάνω τα τραγούδια μου χωρίς να προσθέτω κάρτες ήχου και να παιδεύομαι με equalizers για να καταφέρω ένα σωστό αποτέλεσμα. Με ενδιαφέρει πολύ ο ήχος να είναι ποιοτικός και δεν με νοιάζει τόσο πολύ αν θα ακούσω και το τελευταίο βήμα μέσα σ'ενα game.

Μέχρι στιγμής έχω βρει:

1. Beyerdynamic DT-770 Pro
  2. Audio Technica ATH-m50x
  3. Sennheiser HD 558
  4. Beyerdynamic DT-990 Pro
  5. Beyerdynamic Headphones Custom One Pro

Τυχαία έχω βάλει τα links απο amazon.de απλά οι τιμές τους είναι περίπου 10-15 ευρω λιγότερα...δεν με ενδιαφέρει αυτη τη στιγμή απο που θα τα πάρω αλλα πιο είναι το ιδανικό σ'αυτα που ζητάω. Τι προτείνετε; Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας!  :-)

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφουρίτες, αποφάσισα να αγοράσω ποιοτικά ακουστικά τα οποία θα χρησιμοποιώ κυρίως για μουσική και λιγότερο για gaming. Επειδή έχω κοιτάξει gaming headsets και δεν με έχουν εντυπωσιάσει προτιμώ να κρατήσω τα 70-80 ευρω που θα έδινα για αυτα, και να προσθέσω άλλα 60-70 να πάρω σωστά headphones τα οποία θα μου μείνουν χρόνια και θα απολαμβάνω τα τραγούδια μου χωρίς να προσθέτω κάρτες ήχου και να παιδεύομαι με equalizers για να καταφέρω ένα σωστό αποτέλεσμα. Με ενδιαφέρει πολύ ο ήχος να είναι ποιοτικός και δεν με νοιάζει τόσο πολύ αν θα ακούσω και το τελευταίο βήμα μέσα σ'ενα game.

Μέχρι στιγμής έχω βρει:

3. Sennheiser HD 558

Τυχαία έχω βάλει τα links απο amazon.de απλά οι τιμές τους είναι περίπου 10-15 ευρω λιγότερα...δεν με ενδιαφέρει αυτη τη στιγμή απο που θα τα πάρω αλλα πιο είναι το ιδανικό σ'αυτα που ζητάω. Τι προτείνετε; Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας!  :-)

Λογικο ειναι να μην σε εχουν εντυπωσιασει τα gaming headset γιατι ειναι για αλλη χρηση. Οσο για τις μαρκες που εχεις βαλει παραπανω ειναι ολα αξιολογα.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικο ειναι να μην σε εχουν εντυπωσιασει τα gaming headset γιατι ειναι για αλλη χρηση. Οσο για τις μαρκες που εχεις βαλει παραπανω ειναι ολα αξιολογα.

Σωστά αλλά αυτο που ήθελα να τονίσω είναι οτι ακόμα και αν παίζω games δεν θα επέλεγα με βάση αυτο το κριτήριο. Προτιμώ αξιόλογα headphones που θα τα χρησιμοποιώ και για gaming. Απ΄ αυτά που ανέφερα έχεις κάποιο να προτείνεις; Επίσης αυτό που με χαλάει σε κάποια ακουστικά αυτής της κατηγορίας χρημάτων είναι οτι δεν βγαίνει το cable και φοβάμαι οτι θα το μετανιώσω αν πάρω κατι και δεν μπορώ να αντικαταστήσω το βύσμα σε περίπτωση που χαλάσει...Εσείς τι λέτε είναι τόσο σημαντικό να έχεις τη δυνατότητα να το αποσπάσεις; Επίσης αν κάποιος κατέχει κάποιο απο τα παραπάνω ας μας πει τα υπερ και τα κατα;

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Απ' ότι βλέπω είστε θετικοί με την επιλογή ath-50, και επειδή έχω κάποιες απορίες μετά απο ψάξιμο θα ήθελα να σας τις παραθέσω μήπως μπορείτε να μου τις λύσετε. 1. Είναι μικρός ο χώρος που έχουν τα ακουστικά εκεί που τοποθετείται το αυτί; 2. Τα μαξιλαράκια είναι ξεκούραστα; 3. Να προτιμήσω τα 50x μιας και έχουν αποσπόμενο βύσμα ή δεν αξίζει η διαφορά χρημάτων;

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά και σ'αυτό το thread: http://www.head-fi.org/t/534479

Αν δεν είναι μεγάλη η διαφορά, θα πήγαινα στα 50x λόγω χρηστικότητας (π.χ. μπορείς να έχεις κοντό καλώδιο όσο είσαι δίπλα στον υπολογιστή, μακρύ αν τα συνδέσεις με στερεοφωνικό -έχει στη συσκευασία του 3 καλώδια νομίζω) και φυσικά δυνατότητα αλλαγής σε περίπτωση φθοράς.

Τα DT-990 είναι ανοιχτά ακουστικά, οπότε δε σε απομονώνουν από το περιβάλλον, αλλά και ό,τι ακούς ακούγεται και στους γύρω σου. Αναλόγως της χρήσης που τα προορίζεις, μπορεί να είναι ένα θέμα ή και επιθυμητό αυτό το χαρακτηριστικό.

Αυτά που έχεις παραθέσει, είναι όλα καλά, αλλά έχε υπόψη σου θα χρειαστείς και κάποιο DAC/ενισχυτή για να τα οδηγήσεις σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ γλυκοκοιτάζω τα m50x(λόγω καλωδίων κυρίως), μετά από αρκετό search είδα αρκετοί λένε ότι τα m40x είναι ποίο balanced(lows/highs) και γενικά καλύτερα σε ήχο ενώ τα m50x έχουν καλύτερο build quality, έχει κάνεις προσωπική εμπειρία να μου πει μια γνώμη;

Α και κάτι άλλο πως θα συγκρίνατε τα m50x με τα sony mh1 in-ear, πολλοί θα με πείτε ιερόσυλο αλλά τέτοιο hype στο headfi δεν ξέρω τι να πιστέψω πλέον, υπό κανονικές συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να συγκρίνω ένα iem του 1/20 της τιμής των m50...

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων.

Δημοσ.

Παντως παίζει και αυτό ,το ότι ίσως ακούγονται χαμηλά-ψόφια στο pc χωρίς ενισχυτή. Μερικές κάρτες ήχου έχουν ενισχυτή για headphone ενσωματομένο.

Δημοσ.

Μέχρι στιγμής έχω βρει:

3. Sennheiser HD 558

θα προτιμούσα τα Audio Τεχνικά Αth-m50x έχω ακούσει ότι είναι τα καλύτερα στην κατηγορια τουσ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...