Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλορίζικα & thanks για την ενημέρωση & το "ευχαριστώ"! :)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παράθεση από εδώ:

[...] επεστρεψα επισης της Crystal Audio που δεν με επεισαν καθολου [...]

Εγκυκλοπαιδικά ρωτώντας, γιατί δεν σ' έπεισαν;

Δημοσ.

Ευχαριστως να σου απαντησω. Δεν μπορω να πω οτι ο ηχος δεν ηταν καλος, το αντιθετο. Αλλα μου φανηκε πολυ μετρια η ποιοτητα κατασκευης. Οχι κακη, αλλα οχι αρκετα καλη ωστε να με κερδισει. Γι' αυτο εγραψα "δεν με επεισαν". Ισως φταιει και το γεγονος οτι ειχα συνηθισει το ασυμμετρο καλωδιο-ταλιατελα των ΜΗ1 για 10-11 μηνες και η μπερδεψουρα στις τσεπες μου απο τα Crystal Audio δεν με αφησε ικανοποιημενο.

Οσο δεν υπηρχαν τα ΜΗ1 διαθεσιμα (κοιτουσα το ενδεχομενο αγορας απο το εξωτερικο με 12.5 ευρω, αλλα δεν τολμουσα επειδη ειχαν χαλασει τα προηγουμενα), τα CA φαινονταν μονοδρομος για αμεση αγορα. Μολις ξαναβγηκαν στην αγορα, δεν το σκεφτηκα πολυ.

Στην ουσια με 7,90 ευρω θα εχω το κεφαλι μου ησυχο για εναν ακομα χρονο (λογω εγγυησης), αφου πληρωσα-πιστωθηκα το πρωτο κομματι, πληρωσα-πιστωθηκα τα CA και πληρωσα τωρα το δευτερο κομματι Sony. Και μαλιστα με κανονικη συσκευασια, αν σημαινει κατι αυτο. Δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι καλο deal.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά deal έκανες κι ευχαριστώ για την ενημέρωση!  :)

Τα CA δεν τ' αγόρασα (πριν λίγο παρήγγειλα τα SONY ERICSSON MH1BL στα 6,9 € απ' το e-shop - ελπίζω να έχουν κανονική συσκευασία).

Το καλώδιο τους όμως δεν είναι πλακέ σαν των ΜΗ1; Γιατί να μπερδεύεται;

Δημοσ.

Χμ, ναι ειναι πλακε. Αλλα ειναι στο μισο πλατος εκεινων των ΜΗ1 και ουδιαστικα ειναι ενα "υβριδιο" κλασικου καλωδιου και ταλιατελας. Δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με τα κλασικα καλωδια, δεν μπερδευται οπως εκεινα. Αλλα δεν ειναι πλατια σαν τα ΜΗ1. Τα ΜΗ1 λογω πλατους καλωδιου ειναι αδυνατο να κουλουριαστουν και να χρειαστεις κατι παραπανω απο το να βαλεις την παλαμη σου αναμεσα για να τα ξεμπλεξεις. Στα CA χρειαστηκα σε 1-2 περιπτωσεις να σπαταλησω 10-15'' για να τα ξεμπερδεψω και φαντασου οτι δεν τα χρησιμοποιησα πανω απο 3-4 μερες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...