dimitrakis- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Mόλις τα παρέλαβα .Τα συνέδεσα με το ZTE μου και το ξέρω ότι δεν έχει λογική αυτό αλλά μπάσα έχει μόνο αν πατάς το κουμπί που έχουν τα ακουστικά,αλλιώς τζίφος . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί .Στο iphone 4 λειτουργούν κανονικά με ωραίο ήχο αλλά και πάλι το κουμπί δεν δουλεύει για να απαντάς ή να τερματίζεις κλήσεις .Δεν ξέρω αν αυτά είναι θέματα συμβατότητας ή ελλατωματικού προιόντος . Ο ήχος γενικά είναι καλός,με αρκετά μεγάλο εύρος έντασης και καλά για την τιμή τους μπάσα . Τα ακουστικά είναι συμμετρικά και το βύσμα σε αντίθεση με την περιγραφή του προιόντος δεν είναι 90 μοιρών ενώ η κατασκευή τους μοιάζει καλή και πάλι σχετικά με την τιμή τους . Θα τα δοκιμάσω λίγο ακόμα μπας και βγάλω άκρη αν είναι ελλατωματικά ή όχι . Από μπλέξιμο πώς πάει το καλώδιο; Γιατί στις φωτό δεν φαίνεται ιδιαίτερα χοντρό ή πλατύ.
evankouros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Mόλις τα παρέλαβα .Τα συνέδεσα με το ZTE μου και το ξέρω ότι δεν έχει λογική αυτό αλλά μπάσα έχει μόνο αν πατάς το κουμπί που έχουν τα ακουστικά,αλλιώς τζίφος . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί .Στο iphone 4 λειτουργούν κανονικά με ωραίο ήχο αλλά και πάλι το κουμπί δεν δουλεύει για να απαντάς ή να τερματίζεις κλήσεις .Δεν ξέρω αν αυτά είναι θέματα συμβατότητας ή ελλατωματικού προιόντος . Ο ήχος γενικά είναι καλός,με αρκετά μεγάλο εύρος έντασης και καλά για την τιμή τους μπάσα . Τα ακουστικά είναι συμμετρικά και το βύσμα σε αντίθεση με την περιγραφή του προιόντος δεν είναι 90 μοιρών ενώ η κατασκευή τους μοιάζει καλή και πάλι σχετικά με την τιμή τους . Θα τα δοκιμάσω λίγο ακόμα μπας και βγάλω άκρη αν είναι ελλατωματικά ή όχι . Thanks για την ενημέρωση! Οι δυσλειτουργίες που περιγράφεις μάλλον είναι θέματα ασυμβατότητας. Υ/Γ: Το βύσμα μου είχε κάνει κι εμένα εντύπωση ότι στην περιγραφή η CA γράφει ότι είναι σε γωνία 90ο, στις φωτογραφίες όμως το δείχνει στην ευθεία. Από μπλέξιμο πώς πάει το καλώδιο; Γιατί στις φωτό δεν φαίνεται ιδιαίτερα χοντρό ή πλατύ. Κρίνοντας από κάποια άλλα ακουστικά-ψείρες που έχω με πλακέ καλώδιο (κινέζικα - δεν θυμάμαι μάρκα, μάλλον ήταν στη συσκευασία κάποιου παλιού κινητού), βοηθάει πολύ στο να μη γίνεται μαλλιά-κουβάρια.
saxos55 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 To Battlefield. Αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση, το Black Friday 2
evankouros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Τι είναι το BF; To Battlefield. Αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση, το Black Friday 1
fitifititis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Τα είχα και εγώ παλιά τα ακουστικά, τα είχα αγοράσει 12-14 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Δεν είναι κάτι φοβερό και χάλασαν μέσα σε ένα χρόνο... Με τέτοια τιμή όμως ίσως να τα ξαναέπαιρνα αν δεν ήταν τα Xiaomi.
dimitrakis- Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Κρίνοντας από κάποια άλλα ακουστικά-ψείρες που έχω με πλακέ καλώδιο (κινέζικα - δεν θυμάμαι μάρκα, μάλλον ήταν στη συσκευασία κάποιου παλιού κινητού), βοηθάει πολύ στο να μη γίνεται μαλλιά-κουβάρια. Ναι, αν είναι πλακέ. Στις φωτό από τα site φαίνονται λεπτά, γι αυτό ρωτάω.
makfil Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και εγώ και από τις λίγες δοκιμές που έκανα είμαι ικανοποιημένος, ειδικά, για τα χρήματα που πλήρωσα. Ευχαριστώ τον TS για την υπόδειξη. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2014 από makfil
pumbaa-9 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Από μπλέξιμο πώς πάει το καλώδιο; Γιατί στις φωτό δεν φαίνεται ιδιαίτερα χοντρό ή πλατύ. Με μισή μέρα χρήσης μπορώ να πω ότι δεν μου έχουν μπλεχτεί ακόμα στην τσέπη γεγονός εξωπραγματικό .Επίσης η απομόνωση από τους ήχους του έξω κόσμου είναι απίστευτη αν και κουράζουν λίγο . Mόλις κατάλαβα ότι όταν έχω τα ακουστικά συνδεδεμένα το μικρόφωνο τους δεν λειτουργεί και λειτουργεί το μικρόφωνο του κινητό . Μάλλον είμαι για επιστροφή !
evankouros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 @ "makfil" & "pumbaa-9": Ευχαριστώ για την ενημέρωση! 1
Deathy Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 ξερετε κανενα ανθεκτικο ακουστικο γιατι οσα εχω δοκιμασει μεσα στο χρονο χαλανε
111111 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 τα παρέλαβα κι εγώ , μια χαρά παίζουν σε ένα coolpad f1.
evankouros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Τέλος προσφοράς, ενημερώθηκε το 1ο post κι ο τίτλος του θέματος.
jonkyr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Το μεσημερι του Σαββατου παρηγγειλα κι εγω. Αν καποιος εχει τα ακουστικα σε Moto G, ας με ενημερωσει αν ολα λειτουργουν καλα ή να ακυρωσω. Δυστυχως κατι χρειαζομουν για να αντικαταστησω τα χαλασμενα ΜΗ1 μου Επισης ευχαριστω τον TS.
jonkyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Μολις παρελαβα. Κανενα προβλημα συμβατοτητας με το κινητο μου. Το κουμπι ωστοσο μονο ανοιγει-κλεινει την εισερχομενη κληση; Στη μουσικη δεν κανει κανενα κολπακι (επομενο-προηγουμενο τραγουδι κλπ.); Αν ξερει κανεις, ας απαντησει. Οπως εγραψα σε συμφορουμιτη λιγο νωριτερα με πμ, "ΜΗ1 δεν προκειται να γινουν ποτε"! Ας ελπισουμε να αντεξουν τουλαχιστον. Ευχαριστω τον TS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα