Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παράθεση από εδώ.

Και πάλι συγχαρητήρια για την πλήρη και εμπεριστατωμένη παρουσίαση.
Στη χθεσινή αναζήτηση για μπαταρία του κλειδιού αυτ/του, είδα ότι το e-shop την είχε σε αρκετά ανταγωνιστική τιμή και συμπλήρωσα την παραγγελία με τα ακουστικά που πρότεινες. Σήμερα πρόσθεσα και την κάρτα αυτή που χρειαζόμουν.

Ελπίζω να είναι καλά τ' ακουστικά & να γράψεις ποια είναι η άποψη σου πριν τη λήξη της προσφοράς, καθότι δεν τα πήρα ακόμη αλλά αναμένω απόψεις χρηστών. :mrgreen:

Δημοσ.

Δε ζητούσες ένα καφάσι λίρες.... http://www.e-shop.gr/sony-ericsson-mh1bl-livesound-hi-fi-headset-black-lime-p-TEL.009664

στα 7,9 ευρώ...

πρεπει να ηταν 2-3-5 τεμαχια γιατι μετα 15' που το εγραψες μπηκα να τα παρω και ενω εγραφε αμεσα διαθεσιμο βαζω ενα στο καλαθι παω να ολοκληρωσω την παραγγελια και μου το ειχαν παρει απο το καλαθι μου! Κλεφτες! Μετα εγραφε εξαντλημενο! Αφου τα εβαλα με την τυχη μου μετα χρυσωσα το χαπι οτι θα ηταν 2-3 τεμαχια απο επιστροφες χαλασμενα κλπ...
Δημοσ.

.

Ελπίζω να είναι καλά τ' ακουστικά & να γράψεις ποια είναι η άποψη σου πριν τη λήξη της προσφοράς, καθότι δεν τα πήρα ακόμη αλλά αναμένω απόψεις χρηστών. :mrgreen:

Ίσως προλάβω οριακά, γιατί δεν είχε άμεση διαθεσιμότητα αλλά παράδοση σε 1-2 μέρες.

Δημοσ.

Ίσως προλάβω οριακά, γιατί δεν είχε άμεση διαθεσιμότητα αλλά παράδοση σε 1-2 μέρες.

Ελπίζω να προλάβεις & κάνω υπομονή που είναι μεγάλη αρετή! :P

Δημοσ.

πρεπει να ηταν 2-3-5 τεμαχια γιατι μετα 15' που το εγραψες μπηκα να τα παρω και ενω εγραφε αμεσα διαθεσιμο βαζω ενα στο καλαθι παω να ολοκληρωσω την παραγγελια και μου το ειχαν παρει απο το καλαθι μου! Κλεφτες! Μετα εγραφε εξαντλημενο! Αφου τα εβαλα με την τυχη μου μετα χρυσωσα το χαπι οτι θα ηταν 2-3 τεμαχια απο επιστροφες χαλασμενα κλπ...

Κρίμα που δεν πρόλαβες... Εμένα μου είχε έρθει ενημέρωση από εχθές το πρωί ότι είναι ξανά διαθέσιμο γιατί το είχα στο wishlist μου. Αν είχα δει το μήνυμά σου θα στο έλεγα νωρίτερα να προλάβαινες, γιατί ήταν όλη μέρα χθες διαθέσιμο....

Δε πιστεύω να είναι από επιστροφές πάντως γιατί το e-shop έχει stock house όπου βάζει τα προϊόντα που είναι από επιστροφές... 

Δημοσ.

Χωρις να θελω να απογοητευσω κανεναν, ισως πραγματικα να ειναι απο επιστροφη ή ανακατασκευη. Ο λογος; Μολις την προηγουμενη εβδομαδα επεστρεψα τα δικα μου (που χαλασαν) και μολις τη Δευτερα ελαβα πιστωτικο! Τους ειχα ζητησει να μου δωσουν αλλο ζευγαρι αν υπαρχει διοτι τα λατρεψα, αλλα ειτε δεν ειχαν ή δεν ασχοληθηκαν.

Εντυπωσιαστηκα που ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ εμφανιστηκαν εστω και λιγα κομματια. Νομιζω οτι θα ειμαι πλεον περισσοτερο επιφυλακτικος με προϊονα του συγκεκριμενου μαγαζιου που ξαφνικα επανεμφανιζονται. Και σε τετοια τιμη;;;; 7,90; Θα μου χρωστουσαν κιολας (απο το πιστωτικο που ελαβα).

Δημοσ.

Ναι, συγγνωμη. Στα ΜΗ1 αναφερομαι, σορι για το hijacking του νηματος αλλα θελησα να ενημερωσω με καποιον τροπο :)

Δημοσ.

Δε βαριέσαι, ας γίνουμε &... highjackho.jpg !!!  :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να προλάβεις & κάνω υπομονή που είναι μεγάλη αρετή! :P

Μόλις ήρθε sms ότι η παραγγελία είναι έτοιμη (!!!) και χάρηκα αλλά σκέφτηκα να τηλεφωνήσω πρώτα και έμαθα ότι αφορά στη σημερινή παραγγελία της κάρτας  :cry:

Ρώτησα για τη χθεσινή και είπαν ότι ίσως σήμερα πάρουν τα ακουστικά από τον προμηθευτή και, ενδεχομένως, θα είναι διαθέσιμα αύριο στο κατάστημα ...  :-D

Fingers crossed ...

Δημοσ.

Τα έχω παραγγείλει και εγώ από χθες και είμαι στο στάδιο αναμονής παραλαβής ακόμα (Πάτρα) . Επειδή μίλησα με το e-shop ενημερώνω πως θέμα συμβατότητας δεν μου ανέφεραν με κάποιο μοντέλο και τα ακουστικά είναι συμμετρικά ,από ότι μου είπαν τουλάχιστον ,σαν απάντηση στον φίλο που αναρωτιόταν . Φαίνονται καλό value for money ,πόσο χάλια μπορεί να είναι .Με 10 ευρώ καλύτερα δεν βρίσκεις . Θα πω εντυπώσεις μόλις τα παραλάβω!

Δημοσ.

Mόλις τα παρέλαβα .Τα συνέδεσα με το ZTE μου και το ξέρω ότι δεν έχει λογική αυτό αλλά μπάσα έχει μόνο αν πατάς το κουμπί που έχουν τα ακουστικά,αλλιώς τζίφος . Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί .Στο iphone 4 λειτουργούν κανονικά με ωραίο ήχο αλλά και πάλι το κουμπί δεν δουλεύει για να απαντάς ή να τερματίζεις κλήσεις .Δεν ξέρω αν αυτά είναι θέματα συμβατότητας ή ελλατωματικού προιόντος  . Ο ήχος γενικά είναι καλός,με αρκετά μεγάλο εύρος έντασης και καλά για την τιμή τους μπάσα . Τα ακουστικά είναι συμμετρικά και το βύσμα σε αντίθεση με την περιγραφή του προιόντος δεν είναι 90 μοιρών ενώ η κατασκευή τους μοιάζει καλή και πάλι σχετικά με την τιμή τους  . Θα τα δοκιμάσω λίγο ακόμα μπας και βγάλω άκρη αν είναι ελλατωματικά ή όχι . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...