SPANK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Όπως ειπαν και τα παιδιά ενας καινούργιος δίσκος και ram θα βελτιώσει πολύ το σύστημα σου και επιπλέον τα 7 θα σου τρέχουν άνετα , επειδή ομως το laptop ειναι αρκετά παλιό και sata 1 λογικά και εναν καλό μηχανικό δίσκο να βάλεις δεν ειναι άσχημα αντι για ssd και θα έχεις και μεγαλύτερη χωρητικότητα αυτο στο λέω αν θέλεις και μεγάλη χωρητικότητα αλλιώς ενας ssd οχι πολύ ακριβός θα ειναι μια χαρα. Όσο αφορά την ram δές στις αγγελίες μήπως βρείς κατι μεταχειρισμένο γιατι οι καινούργιες ddr2 ειναι αρκετά ακριβές 2
d_gkal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 thanx για το bottleneckl! btw ειμαι σε σκεψεις στο να φτιαξω/σουλουπωσω το λαπτοπ που λιγο. ειναι το turbox sirus duo 2 (mitac 8258d) λεω να βαλω 2Χ2γβ ραμ, καλυτερο επεξεργαστη (τωρα εχει [email protected]), ssd, και πληκτρολογιο (εχει χαλασει το δικο μου, λειπουν κουμπια) αξιζει ή οχι; μηπως να μαζεψω κανα φραγκο να παρω desktop?
SPANK Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 thanx για το bottleneckl! btw ειμαι σε σκεψεις στο να φτιαξω/σουλουπωσω το λαπτοπ που λιγο. ειναι το turbox sirus duo 2 (mitac 8258d) λεω να βαλω 2Χ2γβ ραμ, καλυτερο επεξεργαστη (τωρα εχει [email protected]), ssd, και πληκτρολογιο (εχει χαλασει το δικο μου, λειπουν κουμπια) αξιζει ή οχι; μηπως να μαζεψω κανα φραγκο να παρω desktop? Kαμία σχέση το laptop με το desktop ειναι καθαρά τι χρειάζεσαι , προσωπικά θα μάζευα για desktop
d_gkal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 σκεψου οτι το λαπτοπ το χω σαν desktop. δε το χω κουνησει απ τη θεση του εδω κ χρονια. για desktop λεω, για αναβαθμισεις κλπ, αλλα θα με φυγουν 'πολλα" ευρω στην οθονη ρε γμτ. τα αλλα πεςτα παιρνω σιγα σιγα. πχ μνημη μπορω να παρω 4 στην αρχη και αργοτερα αλλα 4, κλπ
hackerW32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 την οθονη την παιρνεις μια φορα ομως, εγω εχω την ιδια απο το 2007. ιδιο πληκτρολογιο, ιδια ηχεια, ιδιο τροφοδοτικο στο pc. κοντευουν 8 χρονια και ειμαι 20. ενω εαν βαλει κατι στο λαπτοπ δεν σου μενουν. γνωμη μου, μιας και δεν θες να μετακίνησε, μαζεψε για ενα καλο dekstop. δεν θα το μετανιώσεις. εμεις εδω ειμαστε οταν θες, να μας πεις budget και να σου πουμε τι ακριβώς να παρεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα