Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ενα laptop acer extensa 5620Z, με windows xp. Είναι ξεπερασμένο πλέον ή αξίζει να το αναβαθμίσω;;;

Δημοσ.

ανάλογα τι χρήση σκοπεύεις να κανεις.

αρχικα μπορεις να του βαλεις 2gb ram αυτο θα δωσει ετσι μια πνοή

μετα εαν τα προγραμματα κανουν δυο χρονια να ξεκινησουν μπορεις να βαλεις και εναν μετριο σκληρο πανω.

Δημοσ.

Καλησπέρα, το συγκεκριμένο φορητό είναι αρκετά παλιό. Πάει μέχρι 2GB RAM (αν θυμάμαι σωστά). Η μόνη αναβάθμιση που θα μπορούσες να κάνεις (εκτός της RAM) είναι να βάλεις ssd με win7 (τέσταρε πρώτα με το συμβατικό δίσκο γιατί δεν υποστηρίζονται επίσημα).

Καλησπέρα, έχω ενα laptop acer extensa 5620Z, με windows xp. Είναι ξεπερασμένο πλέον ή αξίζει να το αναβαθμίσω;;;

• Like 1
Δημοσ.

Αναλόγως τι θες να κάνεις. Φαντάζομαι ο ts θέλει να αλλάξει τα xp που είναι πλέον παλιά.

Μια χαρα μου φαινεται εμενα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές. Η χρήση του είναι για τα βασικά, διαδίκτυο, μουσική, youtube και ταινίες, όχι για gaming. Θέλω να αγοράσω tv(όχι για gaming, όχι 3d, όχι smart, όχι ps) και να τη συνδέω με το laptop ώστε να αράζω και να βλέπω ταινίες απο φλασάκι ή κατεβασμένες ή να ακούω μουσική(webradio, youtube κλπ)

Δημοσ.

Αν δεν σου κάνει εσένα , μπορώ να περάσω να το πάρω να μην σου πιάνει και χώρο!!!!   :) :P

''Πάντως άχρηστο δεν είναι μια φορά!!!!! ''

Βάλε ένα linux επάνω (αντί για windows) και το μηχάνημα θα πετάει. 

και με win φίλε αν βάλεις αυτά που πρέπει μια χαρά πηγαίνει έχω αντίστοιχο και για internet και Office είναι αστέρι.

Καλησπέρα, το συγκεκριμένο φορητό είναι αρκετά παλιό. Πάει μέχρι 2GB RAM (αν θυμάμαι σωστά). Η μόνη αναβάθμιση που θα μπορούσες να κάνεις (εκτός της RAM) είναι να βάλεις ssd με win7 (τέσταρε πρώτα με το συμβατικό δίσκο γιατί δεν υποστηρίζονται επίσημα).

SSD να βάλει αν μπορεί, αλλά ο δίσκος που έχει μέσα είναι ide 

Δημοσ.

Serial ATA-150 aka sata1. θα ξερουμε 100% εαν το ανοξει και μας δωσει καμια φοτο με τις θυρες του δισκου, ή εαν ξερει ο ιδιος να τις διακρινει εαν ειναι ide ή sata.

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι έχει SATA1 όπως αναφέρει και ο hackerW32

http://www.pcworld.idg.com.au/review/acer/extensa_5620z-3a1g12mi/221501/

Αν δεν σου κάνει εσένα , μπορώ να περάσω να το πάρω να μην σου πιάνει και χώρο!!!!   :) :P

''Πάντως άχρηστο δεν είναι μια φορά!!!!! ''

και με win φίλε αν βάλεις αυτά που πρέπει μια χαρά πηγαίνει έχω αντίστοιχο και για internet και Office είναι αστέρι.

Δημοσ.

καλα θα τρωει bottleneck ο ssd πανω σε sata 1, αλλα 150mb/s που ειναι το οριο εαν πιανει θα ειναι καλα. δεν ξερω, οι μεγαλοι hdd πιανουν 100αρια, οι μικροι για λαπτοπ πως πανε;

Δημοσ.

ο ssd θα μπορει να τρεχει με 450mb/s αλλα η μητρηκη δεν μπορει να μεταφερει πανω απο 150mb/s . το κραταει πισω δηλαδη.

το ιδιο φαντασου θα γηνει εαν βαλεις πολυ δυνατη καρτα γραφικων σε ενα pc με πολυ αδυναμο cpu. θα κραταει πισω o cpu την gpu και το αναποδο στην ανάποδη εκδοχη.

εξου και η λεξη "λεμος μπουκαλιου, και καλα εαν ειχε το μπουκαλι μεγαλιτερο λεμο θα περναγε πιο γρηγορα το νερο πχ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...