pavloa Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Επειδή είμαι λίγο άσχετος ...τι εννοούμε με τον όρο live cd ....που χρησιμεύει;; πρέπει να το έχω και εγώ;;;
jim_p Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Live cd ειναι ενα δισκακι που περιεχει μια πληρη και εκκινησημη εγκατασταση καποιου λειτουργικου. Φορτωνεται στη μνημη και τρεχει απο εκει, χωρις να γραφει κατι στον σκληρο. Ο ορος live cd συνηθως αφορα τις λινουξοδιανομες. Για τα windows ο κοντινοτερος ορος ειναι pe (preinstalled enviroment) και κανιε περιπου τα ιδια πραγματα. Χρησιμευουν κυριως για την αποκατασταση καποιου προβληματος στο υπαρχον λειτουργικου, οταν αυτο πχ δεν μπορει να εκκινησει. Αν δεν ασχολεισαι με τα παραπανω, δεν υπαρχει λογος να εχεις στην κατοχη σου καποιο live cd.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν ομως καποια στιγμη χρειαστεις αρχεια απο τον υπολογιστη σου και δεν σου επιτερεπαται να κανεις format γιατι θα τα χασεις τοτε ενα live cd ειναι αυτο που χρειαζεσαι αμμεσα για να μην πληρωσεις χρυσα για ανακτηση αρχειων αν γινεται . Μια φορα μου εχει χρειαστει και φτανει ο κοπος να το γραψω και με το παραπανω.
pavloa Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν ομως καποια στιγμη χρειαστεις αρχεια απο τον υπολογιστη σου και δεν σου επιτερεπαται να κανεις format γιατι θα τα χασεις τοτε ενα live cd ειναι αυτο που χρειαζεσαι αμμεσα για να μην πληρωσεις χρυσα για ανακτηση αρχειων αν γινεται . Μια φορα μου εχει χρειαστει και φτανει ο κοπος να το γραψω και με το παραπανω. Μμμμμ ενδιαφέρον..και πως μπορώ να αποκτήσω ένα live cd;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα