Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αθηνα,το θεμα ειναι οτι πηρα απο εναν  και οταν το βαζω να φορτισει κανει 2 μερες για να φορτιστει το κινητο,τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Δες ποσα αμπερ βγαζει ο αυθεντικος φορτιστης σου και παρηγγειλε εναν με περιπου τα ιδια.Δοκιμασε πρωτα βεβαια και αλλο καλωδιο στον ηδη υπαρχον μηπως φταιει αυτο

Δημοσ.

ψάχνεις για φορτιστή mini micro usb 5V και 0,6-1A (μπορεί να το δεις γραμμένο και ως 600-1000mA), γενικά οτιδήποτε πάνω από 600mA σου κάνει.

Αλλά πριν αγοράσεις καινούργιο πρέπει να δοκιμάσεις με κάποιον άλλο φορτιστή mini usb μήπως και υπάρχει πρόβλημα στο βύσμα της συσκευής σου, ή ακόμα και στην μπαταρία σου, δεδομένου οτι είναι παλίο μοντέλο... Τώρα που το σκέφτομαι πως ξέρεις οτι χάλασε ο παλιός; Δεν ανάβει κάποιο φωτάκι; αν μπορείς δοκίμασε τον παλιό σε κάποιο άλλο κινητό να δεις αν δίνει ρεύμα - στην οποία περίπτωση πας για μπαταρία ή στη χειρότερη για είσοδο φόρτισης στη συσκευή...

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

εχω αγορασει ποσα καλωδια και ολα εχουν προβλημα,το ενα φορτιζει αργα το αλλα δεν εφαπτει καλα με το κινητο και μου βγαζει την πιστη κλπ...καμια προταση?

Δημοσ.

οχι δεν εχει η θυρα γιατι δοκιμασα αλλο καλωδιο απο την μανα του με την δικια μου θυρα και λειτουργουσε μια χαρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...