Supes Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Διαφορες δε θα δεις αν δεις φωτο κ απ την d7100 μου σε σχεση καi με τη sony.. κ Σε παω κ στοιχημα κ ολας.. Εντάξει, τώρα το αποτελείωσες το θέμα...
teobot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 χαμηλο χρονο 1/60 (οριακο για την εστιακη του φακου για να μην βγει κουνημενη) Μην ξεχνας οτι η A6000 ειναι crop μηχανη οποτε το ελαχιστο 1/60 γινεται 1/90... (Σορυ για το off topic)
KAKADI Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εντάξει, τώρα το αποτελείωσες το θέμα... Κ μετα ξυπνησες..
hayas88 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 γιατί δεν μας ανεβάζεις κανένα nef αρχείο να δούμε τι το τόσο εξαιρετικό εχεί η δικιά σου δ7100
songless_bird Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μην ξεχνας οτι η A6000 ειναι crop μηχανη οποτε το ελαχιστο 1/60 γινεται 1/90... (Σορυ για το off topic) Και ο φακος απο 58mm -> 87mm Ολα ειναι σχετικα. Αλλα μεχρι στιγμης να ακολουθω τον κανονα εστιακη x = χρονος εκθεσης 1/x , λειτουργει.
teobot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Και ο φακος απο 58mm -> 87mm Για αυτο το ειπα
KAKADI Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Φιλε hayas δεν ειναι αν εχει κατι το εξαιρετικο να επιδειξει η d7100 μου. Το θεμα ειναι οτι αν σου δωσω 2 φωτο δε θα καταλαβεις ποια φωτο ειναι απο ποια μηχανη. Κ ειναι λογικο αυτο. Αν δεν εχει υποτιτλο απο κατω για ποια μηχανη προκειται απ τις 2 απο ενα επαγγελματια κριτικο μεχρι εναν ασχετο με το θεμα μπορει να παρατηρηθει οτι να ναι.. Αυτο ονομαζεται υποκειμενικοτητα κ ειναι σωστο οτι κριτικη κ αν αυτο επιφερει.
hayas88 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 αν μου δώσεις 2 φωτό μια απο 7100 και μια απο a7 σε iso 800+ θα καταλάβω ισως και απο fuji να καταλάβω και οχι μόνο εγώ ποια είναι ποια
KAKADI Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Χαιρομαι που εχεις τετοιες ικανοτητες. Δε θα επιμεινω αλλα καλο θα ηταν να το ξανασκεφτεις.. Ή να ξαναδεις τι ρυθμισεις επηρεαζουν τη φωτεινοτητα και αν γινεται κ μεσω της επιλογης φακου κ αν συμβαλλει ο φακος κ η ποιοτητα γυαλιου. Ή να ξαναδεις που παρουσιαζει κοπωση σε iso η d7100. Και και.. μπορουμε να μιλαμε πολυ ωρα.. Δεν ειναι η καλυτερη. Ειναι τιμια ομως. Σιγουρα θα ηθελα μια d810 αλλα αξιζει;
hayas88 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 απλά μπορείς να δείς τα δείγματα του dpreview και θα καταλάβεις είναι τραβηγμένες σε ίδιες συνθήκες με τον ίδιο στόχο σίγουρα παίζει ρόλο και ο φακός αλλα δεν μπορώ να κάνω ποιο αξιοπίστο τέστ δεν είναι θέμα ικανοτήτων είνια εμφανής η διαφορά στο 100% ναι η δ800 δ810 είναι απο της Nikon που πιστεύω οτι αξίζουν ειδικά η δ800ε αν πέσει η τιμή της και αλλό
KAKADI Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ναι αν σε ζει η φωτο αξιζει. Για ερασιτεχνικη χρηση που κανω οχι. Συμβιβαζομαι με το αποτελεσμα που εχω.. Θα του ριξω μια ματια μολις γυρισω σπιτι.
Supes Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Κ μετα ξυπνησες.. Οκ, τώρα θες να μιλήσεις ή να παίξεις; https://www.youtube.com/watch?v=XgbUgNiHfXM http://thenewcamera.com/high-iso-test-sony-a77-ii-vs-canon-70d-vs-nikon-d7100-vs-pentax-k-3/ Αν είναι δυνατόν να μπαίνουμε καν στον κόπο να τις συγκρίνουμε...
KAKADI Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δεν εχω τετοια διαθεση κ ελπιζω να καταλαβαινεις πως μπορω να βρω κ γω τετοια.. Τα οποια μπορουν να αμφισβητηθουν απ τον καθενα για τις συνθηκες, τις ρυθμισεις, το φακο, το κινητρο, την εγκυροτητα κλπ κλπ.. Επισης δε συγκρινω nikon με sony αν καταλαβες αυτο.. Αλοιμονο να εκανα κατι τετοιο ειδικα για μοντελο της sony που δεν εχει βγει ακομα και θα κοστιζει τουλαχιστον τα διπλασια.. Ουτε καν mirrorless με dslr.. Αντιθετα ειπα πως η φωτογραφια ειναι μορφη τεχνης και πως κ γω μπορω να το παιξω κριτης και εχοντας 2 μηχανες στα χερια μου να βγαλω με 1002 παραγοντες καλυτερη τη μια απ την αλλη, μεσω αποτελεσματων, ενω δεν θα ειναι.. Τοση ωρα πιο πανω λεω πως αυτη τη στιγμη οι mirrorless δεν ειναι καλυτερες στους περισσοτερους τομεις.. Θα γινουν συντομα ετσι οπως παει αλλα τωρα δεν ειναι.. Καλο θα ειναι να αφησεις το οπαδιλικι κ να διαβαζεις καλυτερα. Κ αν για σενα δεν ειναι καλη η d7100 (που πηρε το eisa award BEST european camera) ή οποιαδηποτε αλλη διαφωνουμε αλλα σεβομαι την αποψη σου. Αρκει βεβαια να μη μου δειχνεις βιντεο κ να βασιζεσαι σε αυτα κ μονο για να δεχτω την αποψη σου.. Να πω κ την αποψη μου για την sony του θεματος γτ μονο αυτο δεν εχω κανει τοση ωρα.. Φαινεται εξαιρετικο μοντελο κ ειναι αληθεια πως η sony, fujifilm, olympus, panasonic οδηγουν τις εξελιξεις στις mirrorless και οι nikon, canon μενουν πισω οπως τονισε και ο φιλος hayas.. Εγω ομως κ μιλαω προσωπικα δε θα επαιρνα ακομη.. Σε μια 5ετια ναι κ ισως με κλειστα ματια αναλογα το τι θα δουμε βεβαια.. ΑΝ παρολα αυτα επαιρνα mirrorless ΤΩΡΑ θα πηγαινα σε fuji 90% απ αυτα που εχω δει..
hayas88 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 εντομεταξύ απο την μία θέλεις ποικιλία σε φακούς μεταχειρισμένα και καλή εστίαση και ναι η δ7100 τα έχει όλα αυτά και απο την άλλη θα έπαιρνες fuji που έχει 12 φακούς. Μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν , ίσως την χειρότερη εστίαση στην κατηγορία και τελείως διαφορετική φιλοσοφία στη φωτογραφία..
KAKADI Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ναι τι 12 φακους ομως.. Εχει κατι διαμαντια.. κ απο ποιοτητα τουμπανο.. Κ ισως απ τα κορυφαια evf Κ επειτα ερχεσαι στα λογια μουυυυυ. Γι αυτο δε θα παιρνα.. Ειπα "ΑΝ παρολα αυτα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα