Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλαράκι. Το android είναι ΑΡΓΟ. Κατάλαβε το πια. Για να δουλέψει μια χαρά ωραία. Θέλει 80 πύρινες 100 ραμ και δε συμμαζεύεται.

Sent from my iPhone using Insomnia

Και τι σημασια έχει αν όλα αυτά που λες τα παίρνεις με λιγότερα χρήματα και επιπλέον μπόνους τη καλύτερη αυτονομία που σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχουν οι συσκευές android;

Το σκεπτικό σου δεν έχει λογική βάση, προσπαθείς απλά να δικαιολογήσεις έδωσες πολλά λεφτά για ενα τηλέφωνο, το οποίο σε πολλά θέματα μάλιστα δεν υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού όπως θα όφειλε για αυτά που σου ζητάει

• Like 1
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

.δεν της βγηκε να παει σε αλλη εταιρια λογω πωλησεων καιμονο η σαμμυ μπορει να ανταπεξελθει σε τοσο μεγαλο αριθμο.οποτε αν κλεισει η σαμμυ θα περιμενει το καινουργιο iphone ποοοολυ καιρο...

ε ναι γιατι η samsung semiconductors ξέρω γω είναι το ίδιο με την samsung mobile.. :rolleyes:

Δημοσ.

Εντυπωσιακά νούμερα πραγματικά έστω και αν πάρουμε το νούμερο των 50 εκ. μέσα σε ένα τρίμηνο.

Το Plus δεν περπατάει τόσο πολύ, ίσως κάτι του λείπει. Τουλάχιστον ένα pen χρειάζεται σε αυτές τις ίντσες.

Δημοσ.

Πουλάει τεχνολογία του 2012 δύο χρόνια μετά σε τιμή άπιαστη, και αποθεώνεται. Είναι παράλογο να παραβλέτε όλα τα ελαττώματα που βγήκαν στη φόρα και το υπερβολικό κόστος της συσκευής με τόσο οπαδική νοοτροπία.
Δεν έχω κάτι με τις εταιρίες, αλλά όσο θέλετε και χαίρεστε να πουλάει η μία ΟΤΙ και να βγάλει στην αγορά και η άλλη να κλείσει. |
Θα καταλήξουμε να πληρώνουμε χρυσάφι πράγματα που αν σα καταναλωτές διαλέγαμε πιο έξυπνα δε θα αγγίζανε ποτέ τέτοιες τιμές. ( και θα σεβότανε και περισσότερο τον πελάτη. )

Δημοσ.

Το Plus λογικό να μην "περπατάει" το ίδιο, αφού κατα τη γνώμη μου απευθύνεται αποκλειστικά σε συγκεκριμένη κατηγορία πελατών. Απο εκεί και πέρα λογικές οι πωλήσεις, καινούργιο iPhone είναι με οτι αυτό συνεπάγεται..

Δημοσ.
Φιλαράκι. Το android είναι ΑΡΓΟ. Κατάλαβε το πια. Για να δουλέψει μια χαρά ωραία. Θέλει 80 πύρινες 100 ραμ και δε συμμαζεύεται.

Sent from my iPhone using Insomnia

Πολύ αργό... Άστα άστα..και κοίτα να καταλάβεις και εσύ το πόσο λάθος είσαι χωρίς να γνωρίζεις...

Δημοσ.

θα αφήσω αυτο εδω και θα τρεξω για την ζωη μου.

ναι θα βαλω το αντίστοιχο για το android σε τοπικ του android οταν το βγαλει.

• Like 1
Δημοσ.
θα αφήσω αυτο εδω και θα τρεξω για την ζωη μου.

ναι θα βαλω το αντίστοιχο για το android σε τοπικ του android οταν το βγαλει.

Εννοείται πως θα το βάλεις... Οι αλήθειες είναι για να λέγονται.. Τουλάχιστον για να γίνονται καλύτερα...

• Like 1
Δημοσ.

Το δικο μου με την καινουργια 8.1.1 παει μια χαρα.

Η αναβαθμιση αυτη βγηκε πριν 4 μερες, ισως δεν την εχεις περασει ακομα

Όχι δεν την έχω περάσει. Θα το δοκιμάσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...