qsis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Φιλαράκι. Το android είναι ΑΡΓΟ. Κατάλαβε το πια. Για να δουλέψει μια χαρά ωραία. Θέλει 80 πύρινες 100 ραμ και δε συμμαζεύεται. Sent from my iPhone using Insomnia Και τι σημασια έχει αν όλα αυτά που λες τα παίρνεις με λιγότερα χρήματα και επιπλέον μπόνους τη καλύτερη αυτονομία που σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχουν οι συσκευές android; Το σκεπτικό σου δεν έχει λογική βάση, προσπαθείς απλά να δικαιολογήσεις έδωσες πολλά λεφτά για ενα τηλέφωνο, το οποίο σε πολλά θέματα μάλιστα δεν υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού όπως θα όφειλε για αυτά που σου ζητάει 1
NT1G Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 .δεν της βγηκε να παει σε αλλη εταιρια λογω πωλησεων καιμονο η σαμμυ μπορει να ανταπεξελθει σε τοσο μεγαλο αριθμο.οποτε αν κλεισει η σαμμυ θα περιμενει το καινουργιο iphone ποοοολυ καιρο... ε ναι γιατι η samsung semiconductors ξέρω γω είναι το ίδιο με την samsung mobile..
george asik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή η Apple βγάζει πάνω απο χίλια ευρώ τη μέρα . Sent from my iPhone using Insomnia 1
iPhoTe64 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Εντυπωσιακά νούμερα πραγματικά έστω και αν πάρουμε το νούμερο των 50 εκ. μέσα σε ένα τρίμηνο. Το Plus δεν περπατάει τόσο πολύ, ίσως κάτι του λείπει. Τουλάχιστον ένα pen χρειάζεται σε αυτές τις ίντσες.
s3v3r0us Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Πουλάει τεχνολογία του 2012 δύο χρόνια μετά σε τιμή άπιαστη, και αποθεώνεται. Είναι παράλογο να παραβλέτε όλα τα ελαττώματα που βγήκαν στη φόρα και το υπερβολικό κόστος της συσκευής με τόσο οπαδική νοοτροπία.Δεν έχω κάτι με τις εταιρίες, αλλά όσο θέλετε και χαίρεστε να πουλάει η μία ΟΤΙ και να βγάλει στην αγορά και η άλλη να κλείσει. |Θα καταλήξουμε να πληρώνουμε χρυσάφι πράγματα που αν σα καταναλωτές διαλέγαμε πιο έξυπνα δε θα αγγίζανε ποτέ τέτοιες τιμές. ( και θα σεβότανε και περισσότερο τον πελάτη. )
PhoenixV23 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Το Plus λογικό να μην "περπατάει" το ίδιο, αφού κατα τη γνώμη μου απευθύνεται αποκλειστικά σε συγκεκριμένη κατηγορία πελατών. Απο εκεί και πέρα λογικές οι πωλήσεις, καινούργιο iPhone είναι με οτι αυτό συνεπάγεται..
gigi80 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Φιλαράκι. Το android είναι ΑΡΓΟ. Κατάλαβε το πια. Για να δουλέψει μια χαρά ωραία. Θέλει 80 πύρινες 100 ραμ και δε συμμαζεύεται. Sent from my iPhone using Insomnia Πολύ αργό... Άστα άστα..και κοίτα να καταλάβεις και εσύ το πόσο λάθος είσαι χωρίς να γνωρίζεις...
hackerW32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 θα αφήσω αυτο εδω και θα τρεξω για την ζωη μου. ναι θα βαλω το αντίστοιχο για το android σε τοπικ του android οταν το βγαλει. 1
gigi80 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ε ναι γιατι η samsung semiconductors ξέρω γω είναι το ίδιο με την samsung mobile.. Και παρόλα αυτά samsung είναι πάλι....
gigi80 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 θα αφήσω αυτο εδω και θα τρεξω για την ζωη μου. ναι θα βαλω το αντίστοιχο για το android σε τοπικ του android οταν το βγαλει. Εννοείται πως θα το βάλεις... Οι αλήθειες είναι για να λέγονται.. Τουλάχιστον για να γίνονται καλύτερα... 1
Bourdoulas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Το δικο μου με την καινουργια 8.1.1 παει μια χαρα. Η αναβαθμιση αυτη βγηκε πριν 4 μερες, ισως δεν την εχεις περασει ακομα Όχι δεν την έχω περάσει. Θα το δοκιμάσω.
george asik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Και σε 5s επιβεβαιωνω ότι πάει μια χαρά..συμφωνώ
taksidiotis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εύχομαι και εις ανώτερα,τέτοιο marketing καμία άλλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα