ShevaGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Θελω να δω την Samsung να κλεινει. Τωρα που η Apple κατελαβε μεχρι και τις 5.5 ιντσες... ας επικεντρωθει καλυτερα στις λευκες συσκευες η Samsung, μια χαρα ψυγεια και πλυντηρια φτιαχνουν, εκει το'χουν. Το αστείο είναι ότι ο παραπάνω τύπος δεν ξέρει ποιος κάνει τεχνολογία έρευνα κλπ. Μπορεί να κράζουμε τη samsung αλλά οι τυπάδες κάνουν χοντρές έρευνες κλπ. Η apple δεν κάνει σχεδόν τίποτα.... Όσοι έχουν επαφές με φοιτητές και ακαδημαϊκούς ξέρουν ποιος κάνει έρευνα και ποιος κάνει μάρκετινγκ.... Και εγώ δεν γουστάρω τα samsung κινητά, αλλά αυτά να τα λέμε.... 6
dieccast Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Λογικο απλα τα πραγματα! συσκευη out of the box αλαγκαριστη αψογη με οθοναρα και πολυ καλη καμερα!! Ουτε ρουτ ουτε χιλια δυο πραγματα για να δουλεψει σωστα ή να μην κολλαει! Αυτο βεβαια θελει χρηματα(γιαυτο και ειναι ακριβα τα iphone)Οι υπολοιποι android των 200 ευρω και ροοτ και τετοια! Προσωπικα ειμαι ενας απο αυτους αλλα θαυμαζω και δεν κραζω τα iphone! 1
Beltfed Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Το αστείο είναι ότι ο παραπάνω τύπος δεν ξέρει ποιος κάνει τεχνολογία έρευνα κλπ. Μπορεί να κράζουμε τη samsung αλλά οι τυπάδες κάνουν χοντρές έρευνες κλπ. Η apple δεν κάνει σχεδόν τίποτα.... Όσοι έχουν επαφές με φοιτητές και ακαδημαϊκούς ξέρουν ποιος κάνει έρευνα και ποιος κάνει μάρκετινγκ.... Και εγώ δεν γουστάρω τα samsung κινητά, αλλά αυτά να τα λέμε.... Μιλουσα για τo mobile τμημα της εταιριας μονο. Το ψυγειο μου ειναι Samsung, και αν το αλλαζα παλι Samsung θα επαιρνα. Ειναι αριστο τεχνολογικα και παν-αριστο ποιοτικα. Αν ειχαν και τα κινητα τους την αντιστοιχη ποιοτητα, θα ειχαν επεικρατησει.
Bourdoulas Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Απορώ παντως. Εγώ μια χαρά lag έχω στο iPad 2 (iOS 8). Και στο πρώτο iPad είχα θέμα μετά το iOS 5.
Beltfed Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Απορώ παντως. Εγώ μια χαρά lag έχω στο iPad 2 (iOS 8). Και στο πρώτο iPad είχα θέμα μετά το iOS 5. To iPad 2 ειναι 4 χρονον, και του εβαλες iOS8? Ειναι σαν να πας να βαλεις Windows 7 σε PC του 2005 με Pentium επεξεργαστη και 1Gb RAM. Λογικο θα ειναι να laggαρει. Αν δεν το πειραζες δεν θα laggαρε ποτε. Επισης το iOS8.1 παει βολιδα στις καινουριες συσκευες. 3
hackerW32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 μα η apple δεν εβαλε ios 8 στο ipad 2? ποιο πηραγμα; update ειναι... ή κανω λαθος; την σύγκριση την βρίσκω άκυρη παντως.
Eru Iluvatar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Θέλω να γράψω αρνητικό σχόλιο, αλλά ξέρω ότι θα το σβήσουν, οπότε ... 2
Beltfed Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 μα η apple δεν εβαλε ios 8 στο ipad 2? ποιο πηραγμα; update ειναι... ή κανω λαθος; την σύγκριση την βρίσκω άκυρη παντως. Οχι, η Apple το εβγαλε με iOS 4 το iPad 2. Και πηγαινει βολιδα με αυτο, το ξερω γιατι εχω δυο απο δαυτα. Αν 4 χρονια μετα εσενα σου'ρθει να βαλεις iOS 8, δεν φταιει η Apple που θα τρεχει πιο αργα, κατι το οποιο ειναι και λογικο μιας και το iOS 8 φτιαχτηκε με βαση πιο δυνατες συσκευες (iPhone 5s, iPad Air).
hackerW32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 τι εβαλε ειπα, οχι με τι το εβγαλε, τι εβαλε μετα; σε ρωταω γιατι στο internet λεει οτι η apple εβαλε μετα 8.1, ισχυει; τι παει να πει μουρθε να βαλω ios 8, οπως ακριβώς της ηρθε και της apple να βαλει ios 8 στο ipad 2. 2
Beltfed Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δεν εβαλε ποτε η Apple iOS 8 σε iPad 2. Το iPad 2 ειχε αποσυρθει καιρο πριν βγει το iOS 8. Για το iPad 2 η Apple εφτιαξε το iOS 4.3 το οποιο τρεχει αψογα στη συσκευη αυτη, και το οποιο εβαλε σε ολα τα iPad 2 που πουλησε.Οποιος τρεχει iOS 8 σε iPad 2 το εχει βαλει προσφατα ο ιδιος. Και ειναι λογικο ενα λειτουργικο που εχει σχεδιαστει με βαση δυνατοτερες συσκευες να μην τρεχει το ιδιο γρηγορα σε μια κατωτερη συσκευη.Αν ηταν να τρεχει το iOS8 στι iPad 2 οπως τρεχει και το iOS4, θα ειχαμε μεινει ακομα σε αυτα τα specs. Επισης αν ηταν Android tablet, δεν θα μπορουσαν ουτε καν να εγκαταστησεις καινουριο λειτουργικο σε 4 χρονων συσκευη. 1
basilis5 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Butterfly effect...ένας Κινέζος είπε μια βλακεία,κ εμείς εδώ τσακωνόμαστε ποιος την έχει μεγαλύτερη.. Την ερευνα.. 1
hackerW32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δεν εβαλε ποτε η Apple iOS 8 σε iPad 2. Το iPad 2 ειχε αποσυρθει καιρο πριν βγει το iOS 8. Για το iPad 2 η Apple εφτιαξε το iOS 4.3 το οποιο τρεχει αψογα στη συσκευη αυτη, και το οποιο εβαλε σε ολα τα iPad 2 που πουλησε. Οποιος τρεχει iOS 8 σε iPad 2 το εχει βαλει προσφατα ο ιδιος. Και ειναι λογικο ενα λειτουργικο που εχει σχεδιαστει με βαση δυνατοτερες συσκευες να μην τρεχει το ιδιο γρηγορα σε μια κατωτερη συσκευη. Αν ηταν να τρεχει το iOS8 στι iPad 2 οπως τρεχει και το iOS4, θα ειχαμε μεινει ακομα σε αυτα τα specs. Επισης αν ηταν Android tablet, δεν θα μπορουσαν ουτε καν να εγκαταστησεις καινουριο λειτουργικο σε 4 χρονων συσκευη. http://en.wikipedia.org/wiki/IPad_2 Operating system Original: iOS 4.3 Current: iOS 8.1.1, released November 17, 2014 --------- http://www.gsmarena.com/apple_ipad_2_wi_fi_+_3g-3848.php OS iOS 4, upgradable to iOS 7.1.2, upgradable to iOS 8.1.1 -------------- https://www.apple.com/gr/ios/whats-new/ τερμα κατω, το ipad 2 δεν ειναι αυτο; -------------------------------- στο android εχω δοκιμάσει να βαλω 4.0.4 σε ideos u8150, κολαγε σε σχεση με το 2.2 150 ευρω ειχε οταν βγηκε το 2010. (518mhz 256mb ram) 4.4.3 (ή 4.4.2 δεν θυμαμε) σε sony tipo, αυτο δεν ειχε προβλημα, το εβγαλα μονο και μονο επιδη το oc γινότανε μονο με kernel για 4.0.4. ποσο ειχε το tipo? κανα 100αρι; (800mhz 512mb ram) αυτα εχω δει απο πρωτο χερι, σε low budget κινητά, το ενα δεν μπορεσε να τα παει καλα σε 2 χρονια νεοτερο λειτουργικο αλλα το αλλο τα πηγε πολυ καλα. φανταζομαι κινητα σε 200-300 € price range τα πανε ακομα καλύτερα και μπορουν να πανε πιο μακρια. ολα custom rom φυσικα..
Beltfed Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/IPad_2 Operating system Original: iOS 4.3 Current: iOS 8.1.1, released November 17, 2014 --------- http://www.gsmarena.com/apple_ipad_2_wi_fi_+_3g-3848.php OS iOS 4, upgradable to iOS 7.1.2, upgradable to iOS 8.1.1 -------------- https://www.apple.com/gr/ios/whats-new/ τερμα κατω, το ipad 2 δεν ειναι αυτο; -------------------------------- στο android εχω δοκιμάσει να βαλω 4.0.4 σε ideos u8150, κολαγε σε σχεση με το 2.2 150 ευρω ειχε οταν βγηκε το 2010. (518mhz 256mb ram) 4.4.3 (ή 4.4.2 δεν θυμαμε) σε sony tipo, αυτο δεν ειχε προβλημα, το εβγαλα μονο και μονο επιδη το oc γινότανε μονο με kernel για 4.0.4. ποσο ειχε το tipo? κανα 100αρι; (800mhz 512mb ram) αυτα εχω δει απο πρωτο χερι, σε low budget κινητά, το ενα δεν μπορεσε να τα παει καλα σε 2 χρονια νεοτερο λειτουργικο αλλα το αλλο τα πηγε πολυ καλα. φανταζομαι κινητα σε 200-300 € price range τα πανε ακομα καλύτερα και μπορουν να πανε πιο μακρια. ολα custom rom φυσικα.. Το οτι ειναι Upgradable το γνωριζουμε ολοι. Δεν λεει κατι αυτο. Το iOS 8 φυσικα και υποστιριζει το iPad 2 και μπορεις να το βαλεις, αλλα δεν εχει φτιαχτει για iPad 2 και φυσικα και θα laggαρει. H Apple δεν εβαλε ποτε iOS 8 ουτε 7 ουτε και 6 σε κανενα iPad 2 που πουλησε, αυτο ειπα εγω. Και αν δεν σκαλησεις τη συσκευη σου χωρις να ξερεις τι κανεις, δεν θα εχεις ποτε προβλημα. Εχω δυο iPad 2 με iOS 5.1 και ειναι τουρμπο, δεν κολανε ποτε. Με custom rom Android 4 βαζω και στη γιαγια μου...
ShevaGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μιλουσα για τo mobile τμημα της εταιριας μονο. Το ψυγειο μου ειναι Samsung, και αν το αλλαζα παλι Samsung θα επαιρνα. Ειναι αριστο τεχνολογικα και παν-αριστο ποιοτικα. Αν ειχαν και τα κινητα τους την αντιστοιχη ποιοτητα, θα ειχαν επεικρατησει. Ποια ψυγεία ρε.... Σου μιλάω για ολοκληρωμένα, chips, VLSI, οθόνες, FPGA κλπ. Τι λέω τώρα ε; Ψυγεία λολ.... Η σαμσουνγκ έχει επικρατίσει.... Δεν είναι τυχαίο που όλοι επιλέγουν τα πάνελ της και η ίδια κατασκευάζει τσιπς... Το ότι εσύ δεν τα βλέπεις είναι γιατί εσύ βλέπεις την μούρη και το μάρκετινγκ που σου πουλάνε.... Λολ ψυγεία.... Ακόμα γελάω. Έλα από το πολυτεχνείο καμια βόλτα να μας τα πεις εδώ να γελάμε.... 1
hackerW32 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 αυτο που προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις τοση ωρα ειναι οτι φυσικα δεν ειναι λαθος του χρηστη να βαλει ios 8 αλλα λαθος της apple για ψευδη υποστηρηξη μονο και μονο για να δείξει οτι και καλα υποστιριζει 4 χρονια μετα το ipad 2. αυτο, επιδη ειπες σε καποιον οτι φτεει αυτος που εβαλε ios 8 και οχι η ιδια η apple που εκανε upgrade σε μια συσκευη που δεν μπορουσε να την παρει λογο αδυναμου hardware. για την υποστιριξη του android ξερουμε ολοι οτι ειναι για τα μπαζα απο ολες τις εταιριες, μονο στα nexus κατι γινετε. αλλου ηταν το point μου και οχι στην υποστιριξη του android που αρχισες να μηλας εσυ (??) ""Επισης αν ηταν Android tablet, δεν θα μπορουσαν ουτε καν να εγκαταστησεις καινουριο λειτουργικο σε 4 χρονων συσκευη.""
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα