Προς το περιεχόμενο

Kindle

Aggeluska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα , σκεφτηκα αυτα τα Χριστουγεννα να αγορασω στην μητερα μου ενα kindle απο την Γερμανια . Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος στην ελλαδα kindle να μου πει αν μπορει να αγορασει απ οτο αμαζον βιβλια στα Ελληνικα και αν γενικα υπαρχει ποικιλια. Δεν θελω να το παρω και να βγει αχρηστο . ευχαριστω πολυ . 

Δημοσ.

καλησπερα , σκεφτηκα αυτα τα Χριστουγεννα να αγορασω στην μητερα μου ενα kindle απο την Γερμανια . Θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος στην ελλαδα kindle να μου πει αν μπορει να αγορασει απ οτο αμαζον βιβλια στα Ελληνικα και αν γενικα υπαρχει ποικιλια. Δεν θελω να το παρω και να βγει αχρηστο . ευχαριστω πολυ . 

Από το Άμαζον δεν θα βρεις τίποτα,αλλά από ελληνικά βιβλιοπωλεία όλο και κάτι θα υπάρχει σε epub-mobi.

Πάντως για να είμαστε ξεκάθαροι ελληνικά βιβλία δεν υπάρχουν πολλά,αν και από ότι έχω ακούσει όλο και αυξάνονται, σε σωστή μορφή(epub/mobi).Οι περισσότεροι εξ' υμών που έχουμε e-readers τα αγοράζουμε περισσότερο για τα ξενόγλωσσα που τα βρίσκεις από διάφορες λιγότερο-νόμιμες οδούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...