EvilEyes Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα,πρόσφατα έβαλα Nova και τρέχω τον αποκωδικοποιητή novabox+ που υποστηρίζει εγγραφή. Έχω κάνει ήδη μερικές εγγραφές και θα ήθελα να ξέρω εάν αυτά που έχω γράψει μπορώ να τα μεταφέρω σε άλλο εξωτερικό σκληρό δίσκο. Στο βιβλίο χρήσης δεν είδα κάτι που να το αναφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Όχι, δεν μπορείς να τα δεις σε άλλο μέσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Limerik Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Και στο novabox+ να έχεις τις εγγραφές δεν έχεις πρόβλημα . Ότι ώρα θες μπορείς να δεις την εγγραφή που έχεις κάνει . Σε άλλο μέσο δεν γίνεται να το κάνεις όπως είπε και ο makfil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EvilEyes Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Τι γνωρίζω ότι μπορώ να δω τις εγγραφές μου, το ερώτημα μου ήταν εάν μπορώ να τις μεταφέρω σε άλλο σκληρό δίσκο ώστε να κάνω χώρο για νέες εγγραφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramnous32 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 To novabox+ είναι μόνο για εγγραφές στο novabox+ . Δεν μπορείς να τις μεταφέρεις σε άλλο σκληρό δίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα