NiCK-FirEsToRm- Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω το Leopard .dmg ?? Το google δε μου βγάζει τίποτα, η μόνη μου ελπίδα είναι να αγοράσω το cd όπου το βρω ξεχασμένο όπως φαίνεται Ο κύριος λόγος είναι, θέλω να περάσω τα 10.5 Leopard σε MacBook PowerPC που κανονικά δε δέχεται το update αλλά βάσει αυτού του οδηγού είναι εφικτό:http://lifedigital2010.wordpress.com/2011/04/03/how-to-install-mac-osx-from-usb-on-powerbook-g4/ Για υποστήριξη Skype (έγινε discontinued στα 10.4) και γενικό φρεσκάρισμα του υπολογιστή.Γνωρίζει κανείς κάτι με το θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Λοιπόν μπλέ Power Ranger, πιθανόν να βρεις το Leopard σε τορρεντς. Ρίξε μια ματιά στα γνωστά μαγαζιά. Πρόσεξε μην κατεβάσεις έκδοση για Hackintosh. Απο κει και πέρα, τα πράγματα στο Skype σε Leopard δεν είναι πολύ καλύτερα απ' ότι σε 10.4. Ναι μεν υπάρχει Skype για 10.5. ωστοσο έχει καταργηθεί το video και σε αφήνει να κάνεις μόνο voice calls. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα