stepits Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εδώ και κάποιο λίγο καιρό έχω διαπιστώσει πρόβλημα με τον καιρό των Windows 8.1 (metro menu). Κατά το άνοιγμα δείχνει την Home Τοποθεσία με ποσοστό 50% επιτυχίας. Το άλλο 50% κάνει ένα μικρό load με τις τελίτσες από πάνω και αυτό είναι. Γκρί οθόνη. Έχω διαβάσει ότι αυτό συμβαίνει γενικά ... ενώ η Microsoft δεν φαίνεται να το παραδέχεται. Μέχρι και laptop που έχω (σχεδόν μόνο με το το λειτουργικό φορτωμένο) και το ανοίγω σπάνια, κάνει το ίδιο πράγμα. Το έχω διαβάσει και στα ελληνικά σχόλια του weather στο store ότι δεν λειτουργεί καλά το τελευταίο διάστημα. Επιβεβαιώνετε?
stepits Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Ως δια μαγείας σήμερα μου δουλεύει σε 2 διαφορετικά computers!!! Επιβεβαιώστε
David20 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Καλημερα..Σε μενα κανει το εξης....Ανοιγει,κατοπιν δεν "αντεχει να μεινει ανοιχτο",κλεινει,και στην τριτη προσπαθεια(ανοιξε-κλεισε) λειτουργει κανονικα.
Gtr34 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Οδηγιες επιλυσης προβληματων με εφαρμογες. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/what-troubleshoot-problems-app
David20 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Οδηγιες επιλυσης προβληματων με εφαρμογες. http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-8/what-troubleshoot-problems-app Ωραιος...Μπηκα εκανε εντοπισμο-σαρωση και με ενημερωσε οτι βρεθηκαν -διορθωθηκαν δυο προβληματα σε εφαρμογες και στο cache του windows store ..Ευχαριστω πολυ βεβαια.
stepits Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εγώ πάλι όλα αυτά τα είχα κάνει. Στο σπίτι μόλις πήγα δεν έπαιζε. Είδα όμως ότι στο store είχε έρθει αναβάθμιση του weather. Μετά από αυτήν έπαιξε κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα