Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

(Καταρχάς, ποστάρω στη σωστή ενότητα; )

Έχω τις παραπάνω συσκευές. Μέχρι πρόσφατα (πριν περάσω το ipad σε ios 8) έβγαζα φωτογραφία από το iphone και μέσω icloud εμφανίζονταν και στο ipad, κάτι το οποίο ήταν εξαιρετικά βολικό (στην ενότητα "stream photos" ή κάπως έτσι).

Πλέον δε συμβαίνει αυτό και μάλιστα έχουν εξαφανιστεί μαζί με την παραπάνω ενότητα ("stream photos" ή κάπως έτσι) και όλες εκείνες οι φωτογραφίες από το ipad. Επίσης εάν μπω από Η/Υ στο www.icloud.com τότε μου εμφανίζει σαν την μόνη συνδεδεμένη συσκευή το ipad και όχι το iphone.

Πως μπορώ να το αλλάξω αυτό; Να σημειώσω ότι όλα τα υπόλοιπα (notes, calendar, επαφές κτλ.) γίνονται κανονικά sync μεταξύ iphone, ipad, icloud.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

νομιζω αν βαλεις το 8.1 θα επανελθει. τι ios εχεις;

επισης εχεις ενεργοποιησει το icloud drive οταν εβαλες το 8; 

Υποθέτω εννοείς να βάλω το 8.1 στο ipad (γιατί στο iphone δε μπαινει). Δε θυμάμαι ποια έκδοση έχω γιατί δεν το έχω μαζί μου απλά θυμάμαι ότι έχω την προηγούμενη από την 8.1.1.

Τι εννοείς με το icloud drive; Τι είναι αυτό;

Δημοσ.

εκδοση 8.1 (και 8.1.1 μετεπειτα) επαναφερει τους φακελους camera roll, photo stream αν δεν κανω λαθος.

ναι για το ταμπλετ μιλαω.

για το δε icloud drive, οταν κανεις αρχικο σεταρισμα του 8 σε ρωταει. και λεει πως αν το ενεργοποιησεις, δεν θα εχουν προσβαση στο icloud συσκευες που δεν εχουν icloud drive (δλδ ios8 και κατω).

καλυτερα ρωτα και στο iphonehellas.gr

Δημοσ.

εκδοση 8.1 (και 8.1.1 μετεπειτα) επαναφερει τους φακελους camera roll, photo stream αν δεν κανω λαθος.

ναι για το ταμπλετ μιλαω.

για το δε icloud drive, οταν κανεις αρχικο σεταρισμα του 8 σε ρωταει. και λεει πως αν το ενεργοποιησεις, δεν θα εχουν προσβαση στο icloud συσκευες που δεν εχουν icloud drive (δλδ ios8 και κατω).

καλυτερα ρωτα και στο iphonehellas.gr

Έβαλα την 8.1.1. στο ipad και δεν άλλαξε κάτι.

Επίσης απενεργοποίησα το icloud drive (όντως το είχα ενεργοποιημένο) και πάλι δεν άλλαξε κάτι.

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθειά σου. Θα δοκιμάσω και στο iphonehellas.gr.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...