Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα δεν μιλαμε για κανενα αλλο θεμα. Τα στατιστικα της γραμμης μιλουν απο μονα τους! 

Παρακληση: Ας παραμεινουμε on-topic. 

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει δυνατότητα να δεις με πόσα κλειδώνει το router από τον κατανεμητη της πολυκατοικίας δήλωσε βλάβη στον ΟΤΕ να το ελέγξουν. Αν κλειδώνεις με περισσότερα στον κατανεμητη το πρόβλημα σου είναι στην  εσωτερική καλωδίωση . 

Εγώ επιμένω. σύνδεσε το router στην κετρική πρίζα( η οποία μάλλον είναι στο σαλόνι) χωρίς τίποτα αλλό και πες μας τι στατιστικά σου βγάζει.

Δημοσ.

Με βάση αυτά τα τα στατιστικά θα έπρεπε να τερματίζει η ADSL. Όπότε πολύ απλά δηλώσε βλάβη στον ΟΤΕ.

Πρίν το κάνεις αυτό αν θες κάνε ενα RESET στο router και ξαναστήστο από την αρχή.

Δημοσ.

Το εχω δηλωσει ηδη. Κατι τελευταιο αν ξερεις να απαντησεις.

Οταν τους ζητησα να μου κατεβασουν το margin το ρουτερ κλειδωσε πολυ χαμηλα. Και τα FEC/CRC/HEC errors ανεβηκαν κατα πολυ.

Παιζει δλδ να ειναι απο πολυ κακης ποιοτητας χαλκου απο το KV στο σπιτι;

Δημοσ.

Το εχω δηλωσει ηδη. Κατι τελευταιο αν ξερεις να απαντησεις.

Οταν τους ζητησα να μου κατεβασουν το margin το ρουτερ κλειδωσε πολυ χαμηλα. Και τα FEC/CRC/HEC errors ανεβηκαν κατα πολυ.

Παιζει δλδ να ειναι απο πολυ κακης ποιοτητας χαλκου απο το KV στο σπιτι;

Παίζει ναι και αυτό. Παίζει όμως και το πρόβλημα να είναι από τον κατανεμητη της πολυκατοικιας μέχρι το σπίτι που είναι και το πιο πιθανο.

Τα errors που λες ανεβηκαν λογω μείωσης του SNR βασικα. 

Απλά μου κάνει εντυπωση που σε σύνδεσαν σε νεου τυπου KV. 

Αφού δήλωσες βλάβη όλα θα παρουν το δρομο τους.

Πάντως σου προτείνω εκτός όλων αυτών, να αναβαθμίσεις σε VDSL αφού έχεις ΚV κοντά θα κλειδώνεις στα 50...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...