Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εγώ έχω μακ και δεν έχω ιούς.... Καθήστε εσείς με το μαλγουερ το windows που λαγκάρει ακόμα και ο κρομ και θέλει φορματ κάθε 2 μέρες και ντιφράγκ κάθε 1 μέρα με τον ιό.... Εμένα δε με κατασκοπεύει κανείς..... ~2 εβδομαδες πριν 8
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Eνω εσυ θεωρείσαι εξυπνος[..] Ειλικρινης απορια: Γιατι θεωρειται τοσο τραγικη η ερωτηση του? 2
alexatreides Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Και πόσα δεν θα μάθουμε ποτέ... Sent from my iPhone using Insomnia
aris1986 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τιποτα δεν ειναι ασφαλες Εγώ έχω μακ και δεν έχω ιούς.... Καθήστε εσείς με το μαλγουερ το windows που λαγκάρει ακόμα και ο κρομ και θέλει φορματ κάθε 2 μέρες και ντιφράγκ κάθε 1 μέρα με τον ιό.... Εμένα δε με κατασκοπεύει κανείς..... Τrolling detected! 6
mrkokaney Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εγώ έχω μακ και δεν έχω ιούς.... Καθήστε εσείς με το μαλγουερ το windows που λαγκάρει ακόμα και ο κρομ και θέλει φορματ κάθε 2 μέρες και ντιφράγκ κάθε 1 μέρα με τον ιό.... Εμένα δε με κατασκοπεύει κανείς..... EDIT: trolls, fucking trolls everywhere άργησα, αλλά το εντόπισα χαχαχαχα 4
21century Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τελικα μαλλον δεν ξέρουμε τίποτα για τους ιούς...
ShevaGR Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 ~2 εβδομαδες πριν paloaltonetworks;;;; Τι είναι αυτοί τους ξέρει η μάνα τους;;;;... Εγώ το insomnia ξέρω, ξέρω το google, αλλά το paltoallonetworks δεν το ξέρω... Αυτά είναι οι κλασσικές προσπάθειες των haters να σπιλώσουν το όνομα της apple.... Στήσαν εκεί ένα site οι android funboys και γράφουν ότι τους κατέβει....
coffeex Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δυστυχώς υπάρχει ολόκληρη βιομηχανία πλέον που πουλάνε 0 days exploits σε κυβερνήσεις, υπηρεσίες κτλ πχ Site: Vupen Site: Kevin Mitnick, Once the World’s Most Wanted Hacker, Is Now Selling Zero-Day Exploits
bounce2 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν οι μισές μολύνσεις είναι στη Ρωσία τότε δεν είναι και πολύ δυσκολο να σκεφτείς ποιός το έφτιαξε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Βtw, σε οσους φωναζουν Linux, DOS, OS/2 ή οποιοδηποτε αλλο λειτουργικο, μαλλον βλεπετε τα πραγματα απο την λαθος μερια της κλειδαροτρυπας. Δεν μιλαμε για ενα ακομα malware που κολλας απο το warezforall.org. Μιλαμε για malware επιπεδου Stuxnet, malware που "βρωμαει" κυβερνητικο οργανισμο απο πισω. Εαν ο στοχος του ηταν να προσβαλλει 125 ατομα που χρησιμοποιουν Slackware, να στε σιγουροι πως θα ηταν γραμμενο για το Slackware και θα κανε παρτυ για 6 χρονια. Δεν ηταν αυτος ο στοχος του ομως, οποτε γραφτηκε για Windows και το παρτυ διατηρηθηκε σ αυτη τη μερια. 3
tarantules Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Βρήκα αυτό εδώ το οποίο υποτίθεται οτι σκανάρει τον υπολογιστή εαν σε κατασκοπεύουν. Γνωρίζει κανείς εαν είναι αξιόπιστο να το κατεβάσουμε και να το τρέξουμε η εαν είναι παγίδα και σου εγκαθιστά malware;
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Βρήκα αυτό εδώ το οποίο υποτίθεται οτι σκανάρει τον υπολογιστή εαν σε κατασκοπεύουν. Γνωρίζει κανείς εαν είναι αξιόπιστο να το κατεβάσουμε και να το τρέξουμε η εαν είναι παγίδα και σου εγκαθιστά malware; Δεν ειναι παγιδα Btw, το συγκεκριμενο εργαλειο δεν αναφερεται στο Regin και τον εντοπισμο του (κατι το οποιο κανουν πια μπολικα AVs και φανταζομαι σε λιγο θα ειναι καθολικο το φαινομενο). 1
hawkpilot Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μην ασχολείστε και πολύ με τέτοιες "ανακαλύψεις" και "ανακοινώσεις". Δεν αφορούν το 99.9999% των χρηστών. Ίσα-ίσα, που ο στόχος τους είναι να αγκιστρωθούν σε συγκεκριμένους Η/Υ. Όσο αυξάνει ο αριθμός των μολύνσεων, τόσο περισσότερος "θόρυβος" φτάνει στον παραλήπτη και κατ' επέκταση δυσκολεύει την παρακολούθηση. Αυτοί που πρέπει να ανησυχούν, το ξέρουν και θεωρητικά έχουν τα μέσα να εντοπίσουν τέτοια λογισμικά. Όποιος έχει διαρροή 6 χρόνια και δεν έχει πάρει μυρωδιά, προφανώς έχει αποτύχει και μάλλον πρέπει να αλλάξει επάγγελμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα