cabocla Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλημέρα Έχω ένα προβληματάκι {ρα} προσπαθώ να ακούσω τραγούδια με το WMP και μου βγάζει αυτό το μήνυμα Και όπως θα καταλάβατε θέλω την βοήθεια σας. Ευχαριστώ Α το λειτουργικό μου είναι win 8.1 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2014 από cabocla
micos000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασες με κάποιο άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής; Δες το foobar2000 ή αν έχεις κάποιο άλλο media player (vlc, mpc, kmp, gom κτλ) δοκίμασε με αυτό να δεις αν παίζει τα κομμάτια. Και τι λέει η ms; http://answers.microsoft.com/el-gr/windows/forum/windows_7-networking/%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CF%89/22a05e65-b8d2-4653-9132-07a1cb7345d7 Αν δεν γίνει κάτι με το παραπάνω δοκίμασε με το FixWin. Πήγαινε στην κατηγορία του Windows Media Player και δες τι μπορείς να κάνεις εκεί.
harislinuxos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 To Windows Media Player δεν είναι καλό. Κατέβασε το VLC ή το Media Player Classic καλύτερα, τα οποία επίσης παίζουν και περισσότερους τύπους αρχείων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα