Atallos1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Τωρα μολις μπηκα Karraga , στα Askari ειχα κανει απλα χαζομαρα Τα Yoturns tho , holy shit . Με τα χιλια ζορια To quality σε armor/οπλα ξερουμε τι ρολο παιζει?
tidus666 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Όποιος μπει και τελειώσει karraga castle, ας πει και πώς ανοίγει η secret door αν το βρει, ψάχνω καμιά ώρα το κουμπί και μου έχουν βγει τα μάτια. Άκυρο, μια που το έγραψα και που ξαναμπήκα και το βρήκα. ΛΟΛ.
Atallos1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Τελειωσα μολις το Castle κ εγω Εν τω μεταξυ μολις ανακαλυψα οτι στο Hadiros δεν ειχα πατησει ποτε κ τωρα ειναι ολα easy..
tidus666 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τον τελείωσα τον παιχνίδαρο. Χάρηκα πολύ που είδα ότι στο τέλος σου λένε καθαρά "Θα υπάρξει και δεύτερο". Το καταευχαριστήθηκα, εύγε και σεβασμός στην Numantian για την προσπάθεια. Για 'μένα, η μεγαλύτερη επιτυχία του KS. 1
panther_512 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Σαν ιστορία και διαδραστικότητα με τον κόσμο τί λέει?
tidus666 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ιστορία high fantasy είναι, δεν περίμενα πολλά πριν ακόμα το αρχίσω, αλλά δεν με χάλασε κιόλας. Έχω συναντήσει πολλές χειρότερες και πιο generic πεθαίνεις ιστορίες πάνω στο είδος. Διαδραστικότητα με τον κόσμο τι εννοείς;
Tmark Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Έγινε release η Deluxe edition στο GoG στα 18 ευρώ (από 25). http://www.gog.com/game/lords_of_xulima_deluxe_edition
Tobajara Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μετά από πολλή καθυστέρηση θα ξεκινήσω κι εγώ το παιχνίδι! Έχετε τίποτα συμβουλές για την αρχή σχετικά με classes, builds, τι πρέπει να κάνω οπωσδήποτε στο χάρτη και γενικά πώς να κινηθώ?
tidus666 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Διάβασε το θέμα απ' την αρχή αν δεν βαριέσαι, έχουμε δώσει πολλές εντυπώσεις/τιπς για το παιχνίδι. Βασικά θα έλεγα είναι αναγκαίο να διαβάσεις το θέμα αν θες να γλιτώσεις καμπόσες ώρες restart. 1
Tobajara Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Έχω καθαρίσει το Velegorn εκτός από τα μεγάλα μανιτάρια και τον Ogre (rat cave - παραλία - τάφος - πύργος καπούτ), δεν έχω καθαρίσει τελείως τη Sorrentia και βαριέμαι λίγο να κόβω βόλτες (συν το ότι τα wasps είναι ο εκνευρισμός προσωποποιημένος) και μόλις μπήκα Nabros εγώ και το 6 lvl party μου. Τυπικά πράγματα - Gaulen (sword warrior), Barbarian (axe), Thief, Mage, Priest, Summoner. Ό,τι έχει γραφτεί παραπάνω για το παιχνίδι από πλευράς gameplay ισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό και γενικά είναι πάρα πολύ καλό. Από classes η πιο ενδιαφέρουσα είναι η Summoner, όχι γιατί κάνει κάτι το ιδιαίτερο αλλά γιατί δίνει +2 party members ανάλογα με τις ανάγκες. Με έχει βολέψει πολύ και εννοείται πως τα έχω ανοίξει όλα, χωρίς να ανεβάζω όλα τα summons. H Thief μου μου αρέσει κυρίως λόγω του Bleeding με το σπαθί της, ενώ και τα shurikens βοηθούν πολύ. Μου άρεσε επίσης το lockpicking - ναρκαλιευτής, μου θύμισε το SNES Shadowrun. Το trap disarm από την άλλη μάλλον αδιάφορο. Crafting ουσιαστικά δεν υπάρχει αλλά δε λείπει κιόλας από το gameplay, ενώ ο τρόπος που αξιοποιούνται τα φυτά μου άρεσε. Γενικά το παιχνίδι κάνει πολλά με απλό και άμεσο τρόπο οπότε δε μπλέκεσαι καθόλου. Αυτά προς τα οποία είμαι πιο χλιαρός σε σχέση με τους παραπάνω. Το σενάριο δε μου λέει τίποτα προς το παρόν, τα voice overs είναι αστεία και η γραφή θυμίζει λίγο Θρύλο του Ζαγκόρ. Θα μου πείτε πως προσθέτει στην καλτίλα και θα πω "ναι", αλλά εχω καλομάθει με τόσα ποιοτικότατα indie σε αυτό το κομμάτι. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εκνευριστικές trial and error στιγμές. Μία στο δάσος (έπρεπε να διαβάσω ένα σχόλιο στο youtube για να καταλάβω πότε σε στέλνει στην αρχή) και μία στον πύργο, με τη δεύτερη να είναι εντελώς trial and error. Σε σχέση με το υπόλοιπο παιχνίδι ήταν πραγματικά ενοχλητικά τμήματα. Μαύρο δαγκωτό και δυστυχώς το trial and error εμφανίζεται με διάφορες μορφές. Για gameplay - μάχες τα έχετε πει και γενικά συμφωνώ. Μου θυμίζει όντως πολύ τα Might and Magic, με τα blessings κλπ. Πολύ καλοφτιαγμένο.
Tmark Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Είναι ευκαιρία για όποιον δεν το έχει παίξει, να το δοκιμάσει. Είναι κλεψιά για αυτά τα λεφτά. Ξέρω ότι οι περισσότεροι παίζετε Witcher 3 τώρα, αλλά δοκιμάστε και το LoX. Θα μείνετε εντυπωσιασμένοι.
Tobajara Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Συμφωνώ με τον Tmark, το παιχνίδι είναι μεγάλη κλασσικούρα και τεράστιο σε διάρκεια. Χάνεσαι, αν είχε Μ&Μ στον τίτλο θα είχε κάνει μεγάλο θόρυβο. 2
Tmark Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Είπα να το πιάσω ξανά το συγκεκριμένο καθώς το 2015 το είχα παρατήσει λόγω Hearthstone. Ξεκίνησα Hardcore run without Ironman. Θα ενημερώνω για το πως πάει το run. Για όσους δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν παίξει το συγκεκριμένο παιχνίδι, να πω ότι είναι διαμαντάκι. See you! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα