Atallos1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Προσωπικα πηγα με Paladin/Barbarian/Mage/Bard/Cleric O Bard μεχρι τωρα με χαλαει , του εχω βαλει Bow αλλα meh damage οπως κ meh Songs . Δεν κανουν πολλα πραγματα οπως ισως να κανω καινουριο party σημερα . Βεβαια στην πρωτη δυσκολια δεν μπορω να πω οτι εχω σοβαρα προβληματα , ολα μεχρι τωρα τα fights ειναι σε λογικα πλαισια εκτος αν με κανουν ambush κ ειμαι με μισα hp/pp Δωσε κανα tip για skills κ stats
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Για να βάλεις spoiler γράφεις spoiler μέσα σε αγκύλες, το κείμενο που θέλεις και στο τέλος /spoiler μέσα σε αγκύλες. Και σταματήστε να το διαφημίζετε, σας παρακαλώ, δεν έχω λεφτά τώρα λέμε. 1
panther_512 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Στα διάφορα reviews από κόσμο, διαβάζω συχνά πυκνά για επαναληψιμότητα στις μάχες και αρκετό grind-άρισμα. Έχεις εντοπίσει κάτι τέτοιο στις 22 ώρες που παίζεις? Υπάρχει επαναληψιμότητα και grinding που να οδηγήσει πιθανώς σε κόπωση τον gamer?
tidus666 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μanual δηλαδή το σπόιλερ, νόμιζα ότι θα υπάρχει κανά κουμπί. ok then. Panther, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνω τι εννοείς με το grinding. Respawn οι εχθροί δεν έχουν. Σκέψου το σαν το MnM X Legacy. Προχωράς διστακτικά στο χάρτη, ανά 5 βήματα quick save, και προσπαθείς να καθαρίζεις τον κάθε εχθρό. Αν βρεις μάχη που δεν είναι για τώρα, note στο χάρτη και την κάνεις με ελαφρά. Κλασικά crpg πραγματάκια δηλαδή. Υπάρχει μια αρένα με όλους του εχθρούς μαζεμένους και για να βγάλεις κανά φράγκο, αλλά μέχρι εκεί. Ποτέ δεν ένιωσα να με αναγκάζει το παιχνίδι να κάνω μια μάχη. Και σε όσες άφησα και γύρισα να τις κάνω αργότερα, τις έκανα για να δω τι υπάρχει παρά πέρα και όχι επειδή "έπρεπε" για να μαζέψω experience (που προφανώς είναι welcome). Για skills και stats και Characters: Ξεκινώ απ' τα 3 βασικά: 1) Ο Arcane Warrior είναι τελείως άχρηστος. Ποτέ, για κανένα λόγο. 2) Το Speed είναι το σημαντικότερο stat. Σε όλους τους χαρακτήρες, όλους όμως, ο ένας πόντος απ' τους δύο πάει εκεί. Eγώ βάζω Speed+Con στους Gaulen, Bard, Mage και Cleric. (τα υπόλοιπα τα μεγαλώνεις και με items, καθώς και με herbs). Στους Thief και Barbarian/Soldier Speed+Strength. 3) Ο Thief θεωρώ ότι είναι απαραίτητος, καθώς είναι ο μοναδικός που μαθαίνει το καλύτερο skill: Shurikens. Atallos, προτείνω να κάνεις καινούριο πάρτυ όσο είσαι νωρίς ακόμα. Αντί για Paladin, Thief οπωσδήποτε. Oι υπόλοιποι είναι μια χαρά. Κι εγώ το ίδιο έχω, απλά αντί για Barbarian έχω Soldier, που είναι σχεδόν η ίδια class, οπότε no worries there. Ο Bard είναι πολύ καλός, εκτός απ' το ότι έχω μαξάρει Song of Courage, Stunning, μαθαίνει πιο μετά (αυτό το αλίευσα από οδηγό είναι η αλήθεια) Requiem, το οποίο είναι "απαραίτητο", τον έχω και για διάφορα utilities όπως Merchantiism (απ' τα σημαντικότερα, γιατί τα Gold Coins είναι η πηγή ζωής σου, ειλικρινά ) και Identify Items. Για κανένα λόγο μην επενδύσεις σε όπλα για τον Βάρδο, οι δουλειές του είναι αυτές που ανέφερα πιο πάνω, αλλά και να χρησιμοποιεί scrolls, οι άλλοι είναι πολύ πιο σημαντικοί για να χαλάνε γύρους για scrolls. Γενικά, μιας και ανέφερα όπλα, έχω την εντύπωση ότι δεν έχει νόημα να επενδύσεις σε bows, polearms και daggers. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι αξιόλογο πάνω σε αυτά. Αντιθέτως, swords (Gaulen και Thief) και maces and hammers ή axes ή swords πάλι (για Barbarian/Soldier) είναι και άφθονα, και μια χαρά. Στους cleric και mage τώρα, εννοείται ότι δεν έχω σπαταλήσει ούτε ένα skill point για το όπλο τους, ούτως ή άλλως σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούν attack. Άλλα απαραίτητα skills: Gaulen: Τα δύο Knowledge, και στο lvl 10 μαθαίνει το πολύ καλό Envenomed Strike. Thief: Εκτός από Shurikens, χώνω Lockpicking και Disarming Traps. Barbarian/Soldier: Powerful Strike σίγουρα και μετά έχει διάφορα καλά: Λίγο Tactics, λίγο Bodybuilding, λίγο Learning. Στους Mage και Cleric υπάρχει μια πιο ελευθερία γενικά, όλα βοηθάνε. Ο Cleric είναι φοβερός healer/supporter, αυτά που κάνουν Cure τα poison, bleed κλπ κλπ είναι μια χαρά και τα άλλα διάφορα protections και regeneration που έχει. Ο Mage το ίδιο, αρκετά χρήσιμα όλα του τα skills, το sparks μου φαίνεται λίγo op, το Flames καλό κλπ. Ε, αυτά γενικά, δύο πράγματα μπήκα να γράψω και έφυγαν σεντονάρες. Παιχνιδάρα! 2
Atallos1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Thanks , θα δοκιμασω σημερα τον thief Οσο για τα spoilers γινεται κ manual 1η σειρα , 3ο κουμπακι ( Ειδικο BBCode ) . Πιανεις απο πριν το κειμενο που θες κ επιλεγεις το spoiler απο την λιστα 1
Tmark Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ έχω Soldier-Gaulen-Paladin μπροστά, Mage-Bard-Mage πίσω και τα πάω αρκετά καλά ως τώρα.
DeTiPaleuw Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 LvL7 εως τωρα... Το κακο ειναι οτι μαλλον δεν εχω καλο setup γτ με δυσκολευει αρκετα ο χαρτης προς τα δεξια με το καστρο(δε θυμαμαι ονομα ) . Με εχουν πεθανει αυτα τα random fights με κατι πουλια που χτυπανε ολο το party....
Atallos1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Να φανταστω οτι ολοι παιζετε στη μεσαια δυσκολια ε? Μονο εγω την ειδα casual
Atallos1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκινησα 2ο Playthrough στη μεσαια δυσκολια με διαφορετικο party Lvl 7 αισως αλλα δεν ξερω που να παω atm . Εφαγα μολις το boss του Melancholy Tower κ πλεον πρεπει να παω προς το καστρο του Nabros . Οι soldiers ολοι ειναι Very Difficult κ δεν τους εχω με καμια δυναμη . Καπου αλλου δεν εχω να παω , το Οgre δεν τρωγεται ακομα οποτε δεν μενει κατι αλλο στο χαρτη
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Θα κυκλοφορησει εκδοση για android?Βλεπω στη σελιδα του kickstarter οτι θελανε να βγαλουν καποια στιγμη.Ξερει κανεις αν εχουν ανακοινωσει κατι επισημα?
tidus666 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Φάε γύρω γύρω όλους τους soldiers στο velegarn. Και γενικά προσπάθησε να καθαρίσεις όλο το velegarn, εκτός απ' το Ogre εννοείται. Μετά, πήγε λίγο Sorrentia, κάνε ό,τι μπορείς γύρω γύρω, κάνε καμιά προσπάθεια στην αρένα για xp φράγκα κλπ και μετά προσπάθησε να πας προς Nabros. Μην ξεχνάς και τα blessings ε, παίζουν σημαντικό ρόλο.
Atallos1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Velegarn εχουν μεινει μονο τα μανιταρια , που ειναι κι αυτα δυσκολα Δεν εχω ακουμπησει κανενα στο Meadow of Spores που εχει ενα σωρο αλλα δεν νομιζω οτι τα εχω Sorentia δεν θυμαμαι να εχει κατι εκτος απο τα random encounters Τους soldiers τους εχω μονο με blessings , ευτυχως εχω κι ενα sword στον Soldier που κανει +50% σε humen Εφτιαξα ενα αλλο party τελικα διαβαζοντας το guide στο steam Με Thief/Gaulen/Soldier/Cleric μπροστα κ DS/Mage πισω Τα Shurikens κανουν απειρο dmg , αλλα καπου ξεμεινα απο Gold ( aka εχω γυρω στο 1k εχοντας αγορασει μερικα armor απο merchant ) . Πηγα lvl 7 σκοτωντας 2-3 packs απο soldiers . Τι lvl περιπου πρεπει να ειμαι για το καστρο?
tidus666 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, σωστός, και τα μανιτάρια τα αφήνεις για αργότερα. Αρένα για φράγκα. Με F5 και F8 είναι παιχνιδάκι. DS αντί για Bard; Παλεύεται; Καθάρισε πρώτα όλο το χάρτη, και στο τέλος μπαίνεις κάστρο. Μια χαρά λέβελ θα είσαι. Απλά θέλει υπομονή, προφανώς. Αν ξεμείνεις από φαϊ, ή θέλεις blessings, μη διστάζεις να γυρίσεις sorrentia. Και βοηθάει πολύ που δίπλα στο κάστρο έχει dimensional portal. Υπομονή και εξερεύνηση μέχρι να τα βρεις.
Atallos1 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι κακος ο DS , σιγουρα περισσοτερη βοηθεια απο τον Bard απο το πρωτο μου playthrough Ανεβαζω το heal summon κ το αλλο με το freeze , εκτος απο αυτα που κανουν , ειναι κ 2 εξτρα targets για να χτυπανε οι αντιπαλοι Δεν εχουν μεινει πολλα packs στον αλλο χαρτη , εχω καθαρισει τα παντα κ μενουν 2-3 soldiers Τα μανιταρια διαβασα οτι τα θελω αργοτερα για quest , οποτε αν ουτε αυτα προσφερονται για xp τοτε δεν ξερω τι αλλο πρεπει να φαω για να αλλαξω lvl . Ουτε καν random δεν εχει στον αλλο χαρτη πλεον ( εκτος απο soliders πανω στους δρομους ) Με λιγα λογια αυτα που εχουν μεινει ειναι Soldiers = Μονο με Blessing Ogre= Ουτε καν Μανιταρια = Δυσκολα/Quest Witch= Δεν εχω παει καν
Tmark Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Atallos βλέπω ότι μπήκες για τα καλά στο game. Για πες εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα