Προς το περιεχόμενο

Lords of Xulima Turn-Based Isometric RPG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείτε να σταματήσετε το Hype!!?? Δεν παίζει να ειναι ισάξιο του Divinity, αρνούμαι να το πιστέψω :P Οχι αλλο λιώσιμο, Divinity 130Hours,τωρα DA:I αλλα 100hours ετσι οπως παει, και τωρα μου λετε οτι και αυτο παει καπου εκει?? Ερε διαολισματα πρωι πρωί.. Μωρε λες...

Δημοσ.

Γενικά στο Steam ο κόσμος λέει τα καλύτερα για το παιχνίδι.

Προσωπικά εμένα με ενδιαφέρει να έχει το παιχνίδι πέρα από καλό gameplay και καλή, δεμένη ιστορία. Το Divinity έπασχε πάρα πολύ σε αυτόν τον τομέα και 100 ώρες μετά προσπαθώ να βρώ το κουράγιο να το τερματίσω επιτέλους απλά για να λέω ότι το τερμάτισα.

Αν το LoX έχει καλή ιστορία, είναι instant buy από εμένα. Αν είναι "σαν" το Divinity, κάνει αυτομάτως teleport για το μακρινό μέλλον.

Στο G2A.com η απλή έκδοση έχει 11 ευρώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορείτε να σταματήσετε το Hype!!?? Δεν παίζει να ειναι ισάξιο του Divinity, αρνούμαι να το πιστέψω :P Οχι αλλο λιώσιμο, Divinity 130Hours,τωρα DA:I αλλα 100hours ετσι οπως παει, και τωρα μου λετε οτι και αυτο παει καπου εκει?? Ερε διαολισματα πρωι πρωί.. Μωρε λες...

Για μένα είναι καλύτερο του D: OS. Ποτε δεν μπόρεσα να μπω στο mood αυτού του παιχνιδιού.

Επίσης, όσον αφορά το Lords of Xulima, έχω καιρό να παίξω τόσο bug free & smooth game. Και δεν υπέρβάλλω. Ούτε ένα bug, ούτε ένα CTD, ούτε ένα λεκτικό λάθος ρε παιδί μου. Τρομερή δουλειά οι Ισπανοί.

Τιμήστε το, για 19€ είναι καθαρή κλεψιά για 80-100 ώρες oldschool rpg.

Επεξ/σία από Tmark
  • Like 2
Δημοσ.

Δυσκολευτηκατε πολυ αλλα... Με πεισατε :P Μετα το DA:I, θα ειναι το next Big game που θα ασχοληθώ.. Καλα θα το δοκιμάσω πρωτα φυσικά, και βλέπουμε.

Δημοσ.

Νομίζω είσαι υπερενθουσιασμένος με το παιχνίδι και υπερβάλεις  :P

Επειδή όμως ούτε εσένα σου έκατσε καλά το Divinity:OS, η γνώμη σου μετράει διπλά για μένα.

Είμαι με το δάχτυλο στη σκανδάλη να το αγοράσω, όμως ακόμα δεν άγγιξα καν το Wasteland 2 (έχω το κουτί απέναντι να με κοιτάει με παράπονο), έχω και τα Shadowrun returns + Dragonfall να κάθονται, οπότε αν γίνει η αγορά, πιό πολύ θα γίνει για να στηρίξω την προσπάθεια παρά για το ότι καίγομαι να το παίξω.

Πάντως γενικά μέχρι τώρα στήριξα και με το παραπάνω τα old-school RPGs.

• Like 3
Δημοσ.

Μπορεί να είμαι υπερενθουσιασμένος ναι, αλλα είμαι γιατί βλέπω κάποια πράγματα που μ αρέσουν πολύ και φαίνεται ότι έχουν γίνει με μεράκι και αγαπή προς τα crpg.

Για μένα το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να παίξεις Shadowrun returns + Dragonfall, ειδικά το Dragonfall είναι επικό και μετά να πιάσεις Lords of Xulima και τέλος Wasteland 2.

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις ριξει κ promotion σε Reddit βλεπω :D

Δεν εχει subreddit ε?

Όχι, δυστυχώς. Γενικά το έχω προμοτάρει όπου μπορώ γιατί αξίζει. Ούτε paid-promotion να έκανα.. :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξεκινησα στη πρωτη δυσκολια γιατι δεν ειμαι για να καιγομαι ωρες σε fight

Κυλαει normal θα ελεγα μεχρι τωρα που κολλησα

Lvl 4 κ εχω mission το Ogre που ειναι Impossible , χωρις να μπορω να κανω κατι αλλο

Halp

Edit Nvm εκανα γυρα..

Επεξ/σία από Atallos1
Δημοσ.

22 ωρίτσες αισίως. Όσο προχωράει τόσο πιο πολύ σε πορώνει. Ενθουσιασμός.

Αρχικά να τονίσω ότι όποιος δεν θέλει να τραβάει τα μαλλιά του μετά από κάποιες ώρες να δει κανά οδηγό για τη δημιουργία πάρτυ. Ή να ρωτήσει εδώ να του πούμε καμιά συμβουλή. Επίσης είναι κάποια skills και attributes που είναι σχεδόν αναγκαία. Παραθέτω σε σπόιλερ 2-3 συμβουλές για όποιον θέλει να ξέρει: (αν έβρισκα το σπόιλερ καλά θα ήταν, οποιαδήποτε βοήθεια για το πού είναι το κουμπάκι θα την εκτιμούσα. :P )

Στις πρώτες μου 4-5 ώρες το ξανάρχισα 3 φορές μέχρι να βρω και διασκεδαστικό πάρτυ, αλλά και να μπορεί να επιβιώνει. Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε, μετά τα πρώτα struggles τα πάντα παίρνουν το δρόμο τους, και σιγά σιγά έχω αρχίσει και μπαίνω σε μάχες (μέχρι challenging, όχι πιο πάνω) χωρίς να γυρίζω πίσω στο χωριό για rest, heal και pray. Rest στο δρόμο και βουρ στον καυτό πατσά. Τώρα έχω φτάσει σε ένα σημείο όπου για να πάω εκεί που πρέπει και να συνεχίσω την main mission μου, πρέπει να κάνω μια titanic μάχη. Η οποία δεν βγαίνει με τίποτα, οπότε πρέπει να χαράξω αλλού πορεία και να κάνω καμιά secondary mission και να επιστρέψω μόλις πέσει η δυσκολία από titanic. Τέτοιες εξελίξεις σε crpgs πόσα χρόνια έχουμε να δούμε; :wub:

Αυτό που λέει ο Tmark

για τη δουλειά που έχουν ρίξει, είναι πολύ σωστό και φοβερά σημαντικό. Ο τίτλος, τεχνικά έστω, θα έλεγα ότι πλησιάζει το ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ. Σοβαρά, πρέπει να παίξετε για να καταλάβετε. Χαλαρά μέσα στα τοπ 3 κυκλοφοριών μέσω του KS. Εύγε στα παιδιά, ό,τι και να πούμε είναι λίγο.

Για το σενάριο τώρα, δεν είναι κάτι που θα σε αφήσει με ανοιχτό το στόμα, αλλά σίγουρα δεν πάσχει από τη μάστιγα των -πιο generic πεθαίνεις- crpgs που συναντάμε συχνά τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος είναι πλούσιος, ο χάρτης φαίνεται πολύ πολύ μεγάλος και πρέπει να έχει εκατοντάδες πράγματα να κάνεις. Το σενάριο για 'μένα είναι αρκετά ενδιαφέρον και σίγουρα στηρίζει τους υπόλοιπους μηχανισμούς του παιχνιδιού, στο σύνολό του κρίνεται άκρως επιτυχημένος τίτλος. Το καταλαβαίνεις και απ' τις κριτικές τριγύρω. Αν έπρεπε ντε και καλά να αναφέρω κάποια επιρροή, θα έλεγα ότι μου θυμίζει έντονα lotr η φάση. Fellowship, και περιπέτειες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...