Tmark Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Στις 14 Νοέμβριου, έγινε release ένα πολύ δυνατό isometric - Turn Based old-school RPG στα χνάρια του Might and Magic και του Wizardry, το οποίο για κάποιο λόγο πέρασε στα αζήτητα την τελευταία βδομάδα, παρά τις φοβερές κριτικές που έχει από τους users που το έχουν παίξει. Το παραπάνω game δημιουργήθηκε από την Ισπανική εταιρεία Numantian Games, με την βοήθεια του Kickstarter όπου συγκέντρωσε 30.000€ περίπου. Τα γραφικά του είναι πολύ όμορφα όπως και η μουσική του. Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι περίπου 100 ώρες και το old-school που αποπνέει είναι φοβερο. Να προειδοποιήσω ότι είναι πολύ δύσκολο και δεν σου κρατάει το χέρι, κάτι σαν το Divinity Original Sin. Πολύ λένε ότι αυτό το game είναι το Might and Magic X που περίμεναν όλοι. Κοστίζει 19 ευρώ στο Steam και αρχές Γενάρη θα έρθει και GoG. Kickstarter Page: https://www.kickstarter.com/projects/1446315704/lords-of-xulima-an-epic-story-of-gods-and-humans Steam Page: http://store.steampowered.com/app/296570/ Metacritic: http://www.metacritic.com/game/pc/lords-of-xulima Let's Play: https://www.youtube.com/watch?v=UeW9ouqX91Y Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2014 από Tmark 4
Atallos1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ιnteresting , δοκιμασε κανεις να πει εντυπωσεις?
Tmark Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω τέλος της βδομάδας που θα πληρωθώ. 100+ ώρες για 19€ είναι value for money. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Η κίνηση στο χάρτη μου είχε φανεί κάπως "σπασμένη" και επειδή εκείνη την εποχή είχα συμμετοχή σε πολλά project, το προσπέρασα. Θα ήθελα να ακούσω αναλυτικότερες εντυπώσεις, όμως.
Tobajara Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Πολύ λένε ότι αυτό το game είναι το Might and Magic X που περίμεναν όλοι. Διαφωνώ και με το γράμμα και με το πνεύμα, το M&M Legacy ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπέστατο και πολύ κοντά στο πνεύμα των κλασσικών (ένα σκαλί πιο κάτω βέβαια). Σε σχόλια ανά τα Ίντερνετς αυτού του κόσμου είδα ελάχιστα άτομα να γκρινιάζουν, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν κάτι γεροπαράξενοι και οι υπόλοιποι δεν καταλάβαιναν τι έπαιζαν ("τι, δεν έχει respawn? πώς θα κάνω griiind?"). Άσχετο, να θυμίσω την άθλια συμπεριφορά της Ubisoft προς το Legacy και την ομάδα του. Περισσότερες πληροφορίες στο θέμα του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο πάντως δεν το είχα καν στα υπόψη, πέρασε εντελώς απαρατήρητο, οπότε παραπάνω πληροφορίες θα ήταν ευπρόσδεκτες, γιαβόλ. Ψήνομαι αγρίως.
chek2fire Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Και εγώ την ίδια άποψη έχω για το legacy το καταευχαρηστήθηκα και ειλικρινά το απόλαυσα. Αγορά και αυτό εδώ αν και έχει προτεραιότητα φυσικά το Legend of Grimrock 2.
Tmark Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Μπορεί να έχετε δίκιο, εγώ γενικά με την Ubisoft ποτέ δεν τα πήγα καλά.. Αυτό εδώ πάντως φαίνεται ένα μικρό διαμαντάκι..
tidus666 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Παίδες όσοι το δοκιμάσετε να έχετε υπογλώσσια δίπλα, γιατί έχουν μπλέξει το νόημα στα επίπεδα δυσκολίας. Το Normal είναι Old School Veteran, το Old School Veteran είναι Hardcore και το Hardcore είναι Are you fucking kidding me?. Ωραία ατμόσφαιρα μεχρι στιγμής που έχω παίξει, αλλά χρειάζεται τεράστια υπομονή για να αποφύγεις τα ragequit. Τα F5 και F8 μετά από λίγα σε τρομοκρατούν και στον ύπνο σου. Και είναι λογικό να κρατάει 100+ ώρες, αφού αν θες στην δεύτερη μάχη που συναντάς ξέρω 'γω κανά τέταρτο για να επιβιώσεις, και μετά πρέπει να γυρίσεις στο χωριό για heal, rest και... pray. Βασικά δεύτερη μάχη στη σειρά δεν μπορείς να κάνεις αν δεν κάνεις τα παραπάνω. Όπως καταλαβαίνετε, η πρώτη εντύπωση είναι θετικότατη. 1
Tmark Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Την άλλη βδομάδα θα γίνει release και η Linux έκδοση.
Tmark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Θα το χτυπήσω σήμερα λογικά. Θα επανέλθω μέχρι το ΣΚ με εντυπώσεις. Πρέπει να είναι πάντως πολύ δυνατό, old-school rpg.
Tmark Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχω προλάβει να γράψω εντυπώσεις αλλά γενικά είναι επιπέδου Divinity Original Sin, μπορεί και καλύτερο. Ένα καλο review: http://www.gameover.gr/forum?view=topic&catid=1&id=54848#729879 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δεν αντέχω, πάω να χωθώ κάτω από καμιά πέτρα μέχρι τις Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις... (Μπήκε στη wishlist, πολλά θα κριθούν κι από το αν θα μπουν λεφτά στο λογαριασμό τη Δευτέρα).
Grey Warden Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Κι εγώ θα περιμένω εκπτώσεις για να το παίξω του χρόνου που θα βγω από το στρατό. Μπαίνω Τέλη Γενάρη και μέχρι τότε με βλέπω μόνο με Dragon Age.
Tmark Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Ντάξ, έπαιξα ένα 2ώρο μετά την δουλειά, απλά παρατήστε ότι παίζετε και ξεκινήστε το. Θα πάθετε πλάκα. 2
DeTiPaleuw Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Το ξεκινησα στη μεσαια δυσκολια και κανα 2ωρο που επαιξα εχω ψοφισει αρκετες φορες. Ειναι αρκετα δυσκολο αλλα μου δημιουργει ενα μαζοχισμο που με κανει να θελω να παιξω ξανα και ξανα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα