Προς το περιεχόμενο

Lords of Xulima Turn-Based Isometric RPG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Lords-of-Xulima.jpg

Στις 14 Νοέμβριου, έγινε release ένα πολύ δυνατό isometric - Turn Based old-school RPG στα χνάρια του Might and Magic και του Wizardry, το οποίο για κάποιο λόγο πέρασε στα αζήτητα την τελευταία βδομάδα, παρά τις φοβερές κριτικές που έχει από τους users που το έχουν παίξει.

Το παραπάνω game δημιουργήθηκε από την Ισπανική εταιρεία Numantian Games, με την βοήθεια του Kickstarter όπου συγκέντρωσε 30.000€ περίπου. 

Τα γραφικά του είναι πολύ όμορφα όπως και η μουσική του. Η διάρκεια του παιχνιδιού είναι περίπου 100 ώρες και το old-school που αποπνέει είναι φοβερο. Να προειδοποιήσω ότι είναι πολύ δύσκολο και δεν σου κρατάει το χέρι, κάτι σαν το Divinity Original Sin.

Πολύ λένε ότι αυτό το game είναι το Might and Magic X που περίμεναν όλοι. 

Κοστίζει 19 ευρώ στο Steam και αρχές Γενάρη θα έρθει και GoG.

Kickstarter Pagehttps://www.kickstarter.com/projects/1446315704/lords-of-xulima-an-epic-story-of-gods-and-humans

Steam Page: http://store.steampowered.com/app/296570/

Metacritic: http://www.metacritic.com/game/pc/lords-of-xulima

Let's Play: https://www.youtube.com/watch?v=UeW9ouqX91Y

Επεξ/σία από Tmark
  • Like 4
  • Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω τέλος της βδομάδας που θα πληρωθώ. 100+ ώρες για 19€ είναι value for money.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η κίνηση στο χάρτη μου είχε φανεί κάπως "σπασμένη" και επειδή εκείνη την εποχή είχα συμμετοχή σε πολλά project, το προσπέρασα.

Θα ήθελα να ακούσω αναλυτικότερες εντυπώσεις, όμως.

Δημοσ.

Πολύ λένε ότι αυτό το game είναι το Might and Magic X που περίμεναν όλοι. 

Διαφωνώ και με το γράμμα και με το πνεύμα, το M&M Legacy ήταν τουλάχιστον αξιοπρεπέστατο και πολύ κοντά στο πνεύμα των κλασσικών (ένα σκαλί πιο κάτω βέβαια). Σε σχόλια ανά τα Ίντερνετς αυτού του κόσμου είδα ελάχιστα άτομα να γκρινιάζουν, οι περισσότεροι από αυτούς ήταν κάτι γεροπαράξενοι και οι υπόλοιποι δεν καταλάβαιναν τι έπαιζαν ("τι, δεν έχει respawn? πώς θα κάνω griiind?").

Άσχετο, να θυμίσω την άθλια συμπεριφορά της Ubisoft προς το Legacy και την ομάδα του. Περισσότερες πληροφορίες στο θέμα του παιχνιδιού.

Το συγκεκριμένο πάντως δεν το είχα καν στα υπόψη, πέρασε εντελώς απαρατήρητο, οπότε παραπάνω πληροφορίες θα ήταν ευπρόσδεκτες, γιαβόλ. Ψήνομαι αγρίως.

Δημοσ.

Και εγώ την ίδια άποψη έχω για το legacy το καταευχαρηστήθηκα και ειλικρινά το απόλαυσα. Αγορά και αυτό εδώ αν και έχει προτεραιότητα φυσικά το Legend of Grimrock 2. 

Δημοσ.

Μπορεί να έχετε δίκιο, εγώ γενικά με την Ubisoft ποτέ δεν τα πήγα καλά.. Αυτό εδώ πάντως φαίνεται ένα μικρό διαμαντάκι..

Δημοσ.

Παίδες όσοι το δοκιμάσετε να έχετε υπογλώσσια δίπλα, γιατί έχουν μπλέξει το νόημα στα επίπεδα δυσκολίας. Το Normal είναι Old School Veteran, το Old School Veteran είναι Hardcore και το Hardcore είναι Are you fucking kidding me?. Ωραία ατμόσφαιρα μεχρι στιγμής που έχω παίξει, αλλά χρειάζεται τεράστια υπομονή για να αποφύγεις τα ragequit. Τα F5 και F8 μετά από λίγα σε τρομοκρατούν και στον ύπνο σου. Και είναι λογικό να κρατάει 100+ ώρες, αφού αν θες στην δεύτερη μάχη που συναντάς ξέρω 'γω κανά τέταρτο για να επιβιώσεις, και μετά πρέπει να γυρίσεις στο χωριό για heal, rest και... pray. Βασικά δεύτερη μάχη στη σειρά δεν μπορείς να κάνεις αν δεν κάνεις τα παραπάνω.

Όπως καταλαβαίνετε, η πρώτη εντύπωση είναι θετικότατη. :D

• Like 1
Δημοσ.

Θα το χτυπήσω σήμερα λογικά. Θα επανέλθω μέχρι το ΣΚ με εντυπώσεις. Πρέπει να είναι πάντως πολύ δυνατό, old-school rpg.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν αντέχω, πάω να χωθώ κάτω από καμιά πέτρα μέχρι τις Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις...

(Μπήκε στη wishlist, πολλά θα κριθούν κι από το αν θα μπουν λεφτά στο λογαριασμό τη Δευτέρα).

Δημοσ.

Κι εγώ θα περιμένω εκπτώσεις για να το παίξω του χρόνου που θα βγω από το στρατό. Μπαίνω Τέλη Γενάρη και μέχρι τότε με βλέπω μόνο με Dragon Age.

Δημοσ.

Ντάξ, έπαιξα ένα 2ώρο μετά την δουλειά, απλά παρατήστε ότι παίζετε και ξεκινήστε το. Θα πάθετε πλάκα. 

• Like 2
Δημοσ.

Το ξεκινησα στη μεσαια δυσκολια και κανα 2ωρο που επαιξα εχω ψοφισει αρκετες φορες. Ειναι αρκετα δυσκολο αλλα μου δημιουργει ενα μαζοχισμο που με κανει να θελω να παιξω ξανα και ξανα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...