Προς το περιεχόμενο

Email Gadget Win7 Sidebar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλο και κάτι προσφορές βγαίνουν σιγά - σιγά στην αγορά, μόνο που τις περισσότερες φορές είναι περιορισμένης διάρκειας.

Έτσι λοιπόν είχα τη φαεινή ιδέα να βάλω ένα "gadget" στην επιφάνεια εργασίας των Windows 7 που να τσεκάρει κάθε 5 λεπτά το email μου, ώστε να μη χάσω ποτέ ξανά καινούργια posts από το forum με τις προσφορές (ναι, αυτό που μας έχει καταστρέψει όλους :devil:)

Η MS φαίνεται πως τα σταμάτησε τα gadgets εδώ και πολύ καιρό (λόγω vulnerability;) αλλά βρήκα αυτόν εδώ τον τυπά από τη Φινλανδία και κατέβασα το δικό του gadget. Το θέμα μου είναι κατά πόσο είναι safe και αν υπάρχει καμιά καλύτερη εναλλακτική μέθοδος ελέγχου των email. Όποιος φίλος έχει καμιά ιδέα ας τη γράψει.

Πάρτε και ένα snapshot του gadget σε λειτουργία για όποιον ενδιαφέρεται.

Δημοσ.

Το digsby χρησιμοποιώ συνήθως γι'αυτή την δουλειά, αν και εδώ και αρκετό καιρό έχει θεματάκια authentication με το gmail (δεν λογκάρει).

Αν σε απασχολεί αποκλειστικά το φόρουμ με τις προσφορές, μπορείς να το παρακολουθείς και με rss, κάτω δεξιά στην σελίδα.

Δημοσ.

Το τσέκαρα αυτό που λες και μου φαίνεται θα το κρατήσω, thanks : ) Το gadget που βρήκα εγώ το έβγαλα, επειδή εμφάνιζε την ειδοποίηση για λίγο μόνο. Θα μπορούσα βέβαια απλώς να έχω τον email client συνέχεια ανοιχτό, όπως κάνει ο περισσότερος κόσμος. RSS θέλει και κάποιο reader, υποθέτω, άρα προτιμότερο το digsby αν δεν έχεις άλλα subscriptions.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...