asteriosgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα ξερω ναι υπαρχουν αφθονα τετοια τοπικ αλλα δυστηχως η ευτυχως θα συνεχισουν να υπαρχουν... Στο θεμα μας τωρα και ευχαριστω οποιον απαντησει, θα ηθελα να γνωριζω ανεξαρτητως της τιμης ποιο απο τα δυο παρακατω λαπτοπ θα ειναι καλυτερο για gaming 1. Site: Acer 2. Site: HP απο οτι ειδα και τα δυο εχουν 4αρα RAM και μετα την αγορα θα προστεθει δευετρο dimnaki για 8 ram συνολο. Συν οτι ο i5 ειναι λιγο ταχυτερος απο τον συγκεκριμενο i7 αυτο διαβασα και δεν γνωριζω κατα ποσο ισχυει. Ευχαριστω.
asteriosgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Ο HP είναι ταχύτερος. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Απλα απο Site: εδω το ειχα διαβασει και δεν γνωριζω αν οντως ειναι ταχυτερος ο i7. Περα απο cpu υπαρχει αλλος λογος που προτεινες τον hp?
mphxths Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 2 @@ ταχυτερος ειναι ο i7 οταν βλεπεις το U σημαινει χαμηλης καταναλωσης επεξεργαστης..και οταν ο επεξεργαστης καιει λιγο..αποδιδει και λιγο http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4500U-vs-Intel-4210M κατιτις πιο γρηγορος ο i5. εγω στην θεση σου θα χτυπαγα το acer... υπερ acer --------------- 1. επεξεργαστης 2. 1000αρα lan 3. τιμη υπερ HP ------------ 1.μεγαλυτερος δισκος 2. περισσοτερες usb3.0 θυρες (εχει 2 , εναντι του acer που εχει 1) Ολα αυτα αν πιστεψουμε τα χαρακτηριστικα που γραφουν τα σαιτς..σιγουρεψε τα στα επισημα σαιτς. Για μενα αξιζει να χτυπησεις το ACER Δισκο αλλαζεις , αν γουσταρεις , οι επεξεργαστες Μ αν δεν κανω λαθος ειναι αποσπωμενοι (εχω τον i5 3210m και ειναι αποσπωμενος) και μπορεις να πεταξεις αργοτερα στην πορεια κανα i7 πανω..οι U επεξεργαστες 99% ειναι κολλημενοι στην μητρικη. Οσο για τις usb3.0 θυρες..αν δεν εχεις σκοπο να τιγκαρεις usb3.0 συσκευες το μηχανημα..χεστηκες αν εχει μια ή δυο ή 50... Μια αρκει να κανεις την δουλεια σου
Euclides Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Κάρτα γραφικών που είναι το σημαντικότερο κριτήριο για παιχνιδομηχανή, έχουν την ίδια. Από την άποψη των επεξεργαστών, ελάχιστα καλύτερος είναι ο i5: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-4500U-vs-Intel-4210M Αλλά επειδή το gaming σηκώνει θερμοκρασίες, θα σου πρότεινα τον i7 που έχει σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Από την άλλη, τα ΗΡ δεν φημίζονται για το σύστημα ψύξης τους. Πάντως, εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις laptop για παιχνιδομηχανή. Η πιθανότητα να χρειαστείς reballing μερικές μέρες μετά την λήξη της εγγύησης είναι πολύ υψηλή.
SPANK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Υπάρχει ενότητα ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
Προτεινόμενες αναρτήσεις