taxudromos69 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια , λιγο παλιο το θεμα αλλα λεω να το αναστησω . ειπα να θυμηθω τα παλια και μπηκα lineage αφου παιζουν κατι γνωστοι να σκοτωσω λιγο την ωρα μου γιατι βαρεθηκα να βλεπω σειρες. το pc μου εχει πανω i5 6600κ kai 16giga ram , καρτα γραφικων την Onboard διοτι δεν παιζω καθολου παιχνιδια. δεν περιμενα να χρειαζεται καρτα γραφικων εξτρα αλλα τελικα το παιζω μεχρι τα medium ( οχι πως στα φουλ θα δω διαφορα χαχα ) μετα αρχιζουν τα κολληματα. με κατι τετοιο θα κανω δουλεια? https://www.skroutz.gr/s/12100209/Palit-GeForce-GT-1030-2GB-NE5103000646F.html
Sheogorath Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2017 Θεωρητικά ναι. Αν θες να δεις σίγουρα διαφορά πας σε 1050.
Alexlooker Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Θεωρητικά ναι. Αν θες να δεις σίγουρα διαφορά πας σε 1050. Να αγορασεις την 1050!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δεν θα δεις καμία διαφορά. Ειναι παλιό παιχνίδι με παλια μηχανή. Η ενσωματωμένη του επεξεργαστή είναι εντάξει. Πάντα μετά απο έντονα pvps με αρκετά άτομα θα κολλάει.
Edel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια , λιγο παλιο το θεμα αλλα λεω να το αναστησω . ειπα να θυμηθω τα παλια και μπηκα lineage αφου παιζουν κατι γνωστοι να σκοτωσω λιγο την ωρα μου γιατι βαρεθηκα να βλεπω σειρες. το pc μου εχει πανω i5 6600κ kai 16giga ram , καρτα γραφικων την Onboard διοτι δεν παιζω καθολου παιχνιδια. δεν περιμενα να χρειαζεται καρτα γραφικων εξτρα αλλα τελικα το παιζω μεχρι τα medium ( οχι πως στα φουλ θα δω διαφορα χαχα ) μετα αρχιζουν τα κολληματα. με κατι τετοιο θα κανω δουλεια? https://www.skroutz.gr/s/12100209/Palit-GeForce-GT-1030-2GB-NE5103000646F.html Σε ποιον sever ξεκίνησες και επί πόσο είναι?? offtopic εντελώς, απλά τώρα μου ξύνπησαν μνήμες προ δεκαετίας με μεγάλο κάψιμο
Μάκαρος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δεν θα δεις καμία διαφορά. Ειναι παλιό παιχνίδι με παλια μηχανή. Η ενσωματωμένη του επεξεργαστή είναι εντάξει. Πάντα μετά απο έντονα pvps με αρκετά άτομα θα κολλάει. Με ενσωματωμένη μόνο και μόνο από τα γραφικά που θα φορτώσει σε κάποιο Instance θα κολλάει (Δοκιμασμένο). Δεν μιλάω καν για siege που δεν θα κουνιέται καθόλου.
Aggeluska Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2017 επαιζα κ εγω παλια προ δεκαετιας e-global Και Bnb και προσφατα πριν κανα 2 χρονια ειχα βρει εναν πολυ ωραιο σερβερ και επαιζα τον l2dawn low rate... λογικα θα υπαρχει ακομα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Με ενσωματωμένη μόνο και μόνο από τα γραφικά που θα φορτώσει σε κάποιο Instance θα κολλάει (Δοκιμασμένο). Δεν μιλάω καν για siege που δεν θα κουνιέται καθόλου. Η ενσωματωμενη του δεν ειναι κακη. Για το παιχνιδι ειναι ΑΡΚΕΤΗ. Δεν λεω κατι χωρις να το εχω δοκιμασει. Εχω παιξει L2 με 760/770 και η τελευταια καρτα ηταν η 970.Ολα αυτα και σε συγκριση με HD4600. Διαφορες δεν ειδα πουθενα.Ισα ισα οταν εκανα restart τον client τοτε ειναι που ξεμπουκωνε. Θελει δυνατο επεξεργαστη και τιποτε αλλο.
taxudromos69 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 καλημερα παλικαρια , η αληθεια ειναι οτι εχω μπερδευτει και φοβαμαι μην δωσω ενα 70αρι και μετα λεω γιατι δεν εδωσα αλλα τοσα να παρω μια πιο καλη να παιζω αυτη την λιγη ωρα που μπορω λιγο πιο ποιοτικα. μαλλον θα παω για 1050 για να εχω το κεφαλι μου ησυχο . l2club ο server .
TR-909 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Φίλε μου να δώσεις λίγα παραπάνω και να πάρεις κάτι καλύτερο, με την integrated gpu δεν θα δεις προκοπή αλλά περισότερο θα ταλαιπωρηθείς. Όπως λάβε υπ' όψιν και την αντοχή στο χρόνο με τη νέα κάρτα αλλά και τις δυνατότητες που θα αποκτήσεις - θα μπορείς δηλαδή να δοκιμάζεις και πιο βαριά 3D παιχνίδια αν το επιθυμήσεις. Θεωρητικά ναι. Αν θες να δεις σίγουρα διαφορά πας σε 1050. Και από εμένα τουλάχιστον αυτο ^
eVS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια , λιγο παλιο το θεμα αλλα λεω να το αναστησω . ειπα να θυμηθω τα παλια και μπηκα lineage αφου παιζουν κατι γνωστοι να σκοτωσω λιγο την ωρα μου γιατι βαρεθηκα να βλεπω σειρες. το pc μου εχει πανω i5 6600κ kai 16giga ram , καρτα γραφικων την Onboard διοτι δεν παιζω καθολου παιχνιδια. δεν περιμενα να χρειαζεται καρτα γραφικων εξτρα αλλα τελικα το παιζω μεχρι τα medium ( οχι πως στα φουλ θα δω διαφορα χαχα ) μετα αρχιζουν τα κολληματα. με κατι τετοιο θα κανω δουλεια? https://www.skroutz.gr/s/12100209/Palit-GeForce-GT-1030-2GB-NE5103000646F.html φιλε αν μιλας για τα client τυπου gracia/ h5 σε private server δηλαδη, ειναι ματαιο να αγορασεις πολυ καλη καρτα εγω επαιζα εν ετη 2015 με μια gtx 770 oc και οταν ειχε πολλους παικτες στον χωρο που βρισκομουν π.χ. siege, giran, mass pvp δεν επαιζα λαδι επαιζε με spike ασχετα αν ειχα ρυθμισεις στο high ή στο low. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ειναι κακογραμμενο το παιχνιδι και στον πολυ κοσμο εχει spikes.
razorblade334 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 η ενσωματωμενη του ειναι πολυ καλη!!! ειναι η 630 αν δεν κανω λαθος. την ιδια ειχε κι ο ι7 6700 που ειχα κι επαιζα online multi battlefield 1 !!!! στα 25 fps και στα τερμα low αλλα επαιζα κανονικα χωρις κολληματα!! επεξεργαστη γιατι ν αλλαξει? ο αλλος το επαιζε με pentium 4 και του λεγαν να παρει εναν c2d... μην αγορασεις τιποτα. το παιχνιδι φταιει.
Dennisbest Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 η ενσωματωμενη του ειναι πολυ καλη!!! ειναι η 630 αν δεν κανω λαθος. την ιδια ειχε κι ο ι7 6700 που ειχα κι επαιζα online multi battlefield 1 !!!! στα 25 fps και στα τερμα low αλλα επαιζα κανονικα χωρις κολληματα!! επεξεργαστη γιατι ν αλλαξει? ο αλλος το επαιζε με pentium 4 και του λεγαν να παρει εναν c2d... μην αγορασεις τιποτα. το παιχνιδι φταιει. Θέλει έναν πολύ δυνατό πυρήνα για να τρέξει καλά σε siege κλπ. Η διαφορά από pentium 4 σε core 2 duo που είχα δει ήταν τεράστια.
TR-909 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 η ενσωματωμενη του ειναι πολυ καλη!!! ειναι η 630 αν δεν κανω λαθος. την ιδια ειχε κι ο ι7 6700 που ειχα κι επαιζα online multi battlefield 1 !!!! στα 25 fps και στα τερμα low αλλα επαιζα κανονικα χωρις κολληματα!! επεξεργαστη γιατι ν αλλαξει? ο αλλος το επαιζε με pentium 4 και του λεγαν να παρει εναν c2d... μην αγορασεις τιποτα. το παιχνιδι φταιει. Περίεργο γιατί έπαιζα official τα τελευταία δύο χρόνια με μια 6870 (σε i7 2600K) και μόλις αναβάθμισα σε 7970 είδα τεράστια διαφορά (smoothness). Το ότι το game είναι DX9 και παλιό δεν σημαίνει ότι τα textures και τα visual effect είναι τα ίδια με 10 χρόνια πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα