billyV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα κοινότητα του insomnia.gr! Πριν από χρόνια ανακάλυψα ότι ένα "psycho" πρόσωπο που έχει εμμονή μαζί μου, έχει σχέσεις με γειτονά μου και έχει καταφέρει να βρει τρόπο να βλέπει ο,τιδήποτε κατεβάζω από το μόντεμ του σπιτιού μου. Συνομιλούσε και άκουγα καθαρά τι λεγόταν και υπάρχουν και πολλές άλλες ενδείξεις που δείχνουν ότι πράγματι συμβαίνει όσο και αν σας ακούγεται παράξενο. Έχω ψάξει και έχω βρει ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι να γίνει αυτό, πχ ακτινοβολία tempest(μας την είχαν πει στο στρατό) κλπ κλπ... Χρησιμοποιούσα ένα μόντεμ Sagem μέχρι τα τέλη του 2010. Αμέσως μόλις άλλαξα σε ένα άλλο(Huawei) άκουσα συνομιλίες από το σπίτι του γείτονα πως δεν μπορούσαν πια να δουν τι κατέβαζα. Αλλά, αργότερα ήταν πάλι σε θέση να βλέπουν τα δεδομένα. Tο πιο παράξενο είναι ότι είναι σε θέση να βλέπουν τα δεδομένα την ίδια ώρα που τα κατεβάζω και γω!!! Μιλάνε δυνατά και τους ακούω...Να συμπληρώσω ότι το WLAN - wifi είναι μονίμως κλειστό στο μόντεμ, χρησιμοποιώ utp καλώδιο μόνο... Tο ξέρω ότι η ιστορία σας φαίνεται περίεργη, αλλά η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο όπως καταλαβαίνετε...Για παράδειγμα πέρσυ έκανα αιτήσεις σε πανεπιστήμια για μεταπτυχιακό, απέτυχα σε ένα από αυτά για τον βαθμό πτυχίου πχ(μου απαντήσανε μέσω email). Tο πρόσωπο διάβασε το email πήγε στο καφέ, το συζήτησε με τον κάθενα, το μάθανε όλοι, ακόμα και οι γονείς μου και άκουσα κατσάδιασμα μετά...έλεως δλδ δεν έχω προσωπική ζωή... Tο γεγονός με την αλλαγή του μόντεμ, με κάνει να πιστέυω ότι κάποιος από την εταιρία παροχής ίντερνετ εμπλέκεται...Ή ακομη μπορεί να έχει τοποθετηθεί κοριός στην τηλεφωνική γραμμή? Δεν ξέρω από τεχνικά θέματα, web developer είμαι... Εσείς πώς πιστεύεται ότι είναι σε θέση να βλέπουν ό,τι κατεβάζω και εγώ? Έχω τρελαθεί με την ιστορία εδώ και καιρό, για τις σοβαρές δουλειές μου χρησιμοποιώ 3G και τάμπλετ-smartphone...
arc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 τρόλιασε ο καιρός ή είναι ιδέα μου; ontopic για άλλους που εχουν απορία : Αν είναι κλειστό το wifi του router δεν μπορούν να υποκλαπουν δεδομένα 3
billyV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 μα δεν κάνω πλάκα... και τις 2 φορές είχα μόντεμ από τον πάροχο ίντερνετ. όταν άλλαξα από Sagem σε Huawei για κάποιο χρονικό διάστημα δεν μπορούσαν να δουν τι κατεβάζω Επίσης πχ είναι δύσκολο να τοποθετηθεί κοριός σε τηλεφωνική γραμμή και να υποκλέπτει δεδομένα? Το ξέρω ότι όλη η ιστορία είναι εξαιρετικά περίεργη, αλλά λίγο δύσκολο δεν είναι να τα φανταστώ όλα αυτά και να κάθομαι να τα γράφω για να τρολάρω??? Άμα είναι να πάω να γίνω σεναριογράφος
billyV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 https://athens.indymedia.org/post/1515124/ εδώ λέει πχ ότι οι πάροχοι έχουν πρόσβαση...αλλά ακόμη και να έχουν γνωστό στον πάροχο, πώς διάολο βλέπουν τα δεδομένα όταν τα βλέπω και εγώ???
androu Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 μήπως εχεις κανα ιο στο pc ; Trojan ; κατι τετοιο και με remote access βλέπουν τα πάντα ; διαφορετικά δεν γίνεται απο την τηλεφωνική γραμμή χλωμό δλδ
billyV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 μπα, και ολοκαίνουριο laptop που πήρα πέρσυ τα έβλεπαν όλα από την αρχή Όταν άλλαξα μόντεμ δε μπορούσαν να τα δουν για ένα διάστημα
nmamag Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 στειλε ενα email με αυτα που λες πιο πανω στο [email protected] και να εισαι συγουρος οτι οχι μονο δεν θα σε ενοχλησουν-υποκλεψουν αλλα θα μετακομισουν 1
leonidas_fs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Σχετικά με την "Διαρροή" των δεδομένων, ξέρω εναν καλό e-υδραυλικό, με προεγκατεστημένο antivirus !!! 2
spyros007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 ρε τι αλλο θα ακουσουμε ακομα .............
gapito Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Προφανως εσυ εισαι αυτος που παρακολουθει το γειτονα να δει τι λεει και αν αναφερει σε καποια προταση το ονομα σου.να το προσεξεις διοτι αν σε καταλαβει μπορει να το τραβηξει...(υ.γ: ντυσε το σπίτι με ειδικο υλικο ωστε να είναι πληρως και καλημενο απο οποιαδηποτε εξωτερικη ηλεκτρομαγνητικη παρεμβολη αλλα και για να μα μην βγαινει οτιδηποτε ηλεκτρομαγνητικο εξω να γινεις δηλαδη φουρνος μικροκυματων)
Ledis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2014 Αν έβλεπε που Σερφάρεις, θα σου είχε απαντήσει και εδώ στο Insomnia
billyV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 εντάξει, το βρήκα πως μπαίνουν με άλλο μόντεμ θα διορθωθεί το θέμα...Αν "σπάσουν" και το νέο μόντεμ θα επικοινωνήσω με Δίωξη ηλ. εγκλήματος(thanks nmamag) Εάν δεν έμπαινε και ο κάθε καθυστερημένος να γράψει οτι είμαι τρολ ή την βλακεία του κλπ κλπ και καταλάβαινα τι φταίει πιο πριν/με βοηθούσατε(όσοι ξέρετε) θα ήταν ακόμη καλύτερα, αλλά τι να κάνουμε, αν και σπουδαγμένοι υπάρχουν και τέτοιοι καραγκιόζηδες...
arc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2014 δε μας λες και τον τρόπο για να εχουμε ελπίδες να σε φτασουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα