alldaynews Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Cooler Master QuickFire XT με Cherry MX Blue - 69,90 € από Crazy Sundays του e-shop.gr Skroutz από 79,57 €
lalanis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Τίμιο είναι αλλά με Black Friday Week από Amazon, θα περίμενα....
Errik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εγώ το πήρα. Το να δώσω τα ίδια περίπου λεφτά (γιατί δεν θα πάει παρακάτω με τα μεταφορικά) για να πάρω πληκτρολόγιο με γερμανικό ή αγγλικό layout μου φαίνεται βλακεία. Αν και θα το προτιμούσα με καφέ διακόπτες, αλλά δεν βγαίνει στο ελλάντα...
Federacion Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Γιατί είναι μηχανικό και βολεύει λέει τους gamers. Τώρα γιατί δεν έχω ιδέα. Με βολεύουν στο γράψιμο τα απλά και είμαι οκ Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
FrappeMG Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Στην Ελλαδα δν βγαίνουν με καφέ διακόπτες;
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2014 Εβαλα τιμη στον τιτλο. Από το "μονο για σημερα!!!" της προηγουμενης εβδομάδας είναι μεγαλη προοδος να πηγαίνεις στο "QuickFire XT στο crazy sundays". Αλλα ενας πιο πληρης τιτλος θα βοηθησει πολύ κοσμο να μην μπαινει ασκοπα σε ένα τοπικ. Σκεψου το αυτό την επομενη φορα αν θες αγαπητε συμφορουμιτη και TS. Κατά τα αλλα και ορος χρησης υπαρχει σχετικος: 2. Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα , αλλα και ειδικο τοπικ στην ενοτητα μας με οδηγιες για να ανοιγει λειτουργικα και αποτελεσματικα ένα τοπικ προσφορας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα