Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

m/b ASUS P8 Z77-i Deluxe

CPU i3-3220

Win 8.1

Στη διαχείριση συσκευών βγάζει με θαυμαστικό τους δύο ριζικούς διανομείς (xHCI) για τα USB 3.0 ( Intel και ASMedia)  με μήνυμα:

"Τα Windows δεν είναι δυνατό να εκκινήσουν αυτήν τη συσκευή υλικού επειδή οι πληροφορίες παραμέτρων της (στο μητρώο) δεν είναι πλήρεις ή έχουν καταστραφεί. (Κωδικός 19)"

Η επιδιόρθωση προβλημάτων μέσα από το control panel, αν και εντοπίζει το πρόβλημα, δεν το επιδιορθώνει.

Πέρα από την απορία μου για το τι προκάλεσε το πρόβλημα, μήπως μπορείτε να μου προτείνετε και κάποια λύση;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις κατάργηση συσκευής και αν σου δίνει την επιλογή να σβήσεις και τους drivers, κάν'το.

Μετά κατέβασε από το site της asus τους drivers και πέρασέ τους ξανά.

Λογικά θα λυθεί το πρόβλημά σου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έκανα ότι είπες, κατάργηση και απεγκατάσταση τόσο για τους intel όσο και τους asmedia. Εγκατέστησα πάλι τους drivers από την asus και έκανα και μια επανεκκίνηση για σιγουριά. Θαυμαστικό πλέον είχε μόνο της intel (αναμενόμενο).

Μόλις σύνδεσα στικάκι στο πίσω usb της asmedia το διάβασε κανονικά, αλλά μετά έβγαλε με θαυμαστικό USB Root Hub (ASMedia XHCI Controller) και δεν δουλεύει πια κανένα usb 3.0

Τι κάνουμε;

post-135602-0-94703600-1416780643_thumb.png

Δημοσ.

Κατέβασε και ξαναπέρασε το chipset

Μετά που θα εγκαταστήσεις το chipset, κατέβασε το auto detect tool της intel να δεις αν σου βρει κάτι που χρειάζεται αναβάθμιση.

Επίσης για κάποιο λόγο δεν ανοίγει η σελίδα της Intel με τους USB 3.0 drivers.

Δημοσ.

Το auto detect το είχα κοιτάξει αρχικά, αλλά δεν μου βρήκε τίποτα. Drivers από την Intel βρήκα πριν, αλλά ήταν για win7 και δεν τους κατέβασα - είναι οι ίδιοι και για τα 8.1;

Θα δοκιμάσω και το "chipset" πάλι (αύριο όμως...), οπότε αν χρειαστεί θα σε ενοχλήσω ξανά.

Ελπίζω να μη θέλει και bios update, γιατί έχω μία αμυδρή υπόνοια ότι δεν δουλεύουν από την αναβάθμιση σε 8.1 (είχα καιρό να χρησιμοποιήσω τις συγκεκριμένες θύρες σ' αυτό το μηχάνημα).

Σε ευχαριστώ πάντως και ειδικά για τον κόπο που έκανες με τα έτοιμα link...

Δημοσ.

Ναι τώρα θα σου πόσταρα link για τους drivers οι οποίοι είναι για windows 7 αλλά θα "κάτσουν" και στα 8.1.

Αν και είπες ότι το βρήκες, εδώ είναι το link για καλό και για κακό.

Αν δεν στο ανοίγει στον firefox, δοκίμασε με chrome. Για κάποιο λόγο συμβαίνει σε εμένα αυτό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...