Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello to everybody!
Λοιπον παιζει το εξης θεματακι.
Ενας υπολογιστης μιας γνωστης μου οταν πας να τον ανοιξεις ανοιγει κανονικα το ακους δλδ και το βλεπεις απο τα φωτακια του σκληρου κλπ αλλα η οθονη δεν δειχνει κατι.Συγκεκριμενα αμα την σβησεις και την ξανα ανοιξεις αυτη δειχνει για 1 δευτερολεπτο κανονικα το desktop πχ με τα εικονιδια και λοιπα αλλα αμεσως χανεται η εικονα.Πραγματικα βλεπεις κατι μονο για 1 δευτερολεπτο και μετα παλι μαυριλα.
Δοκιμασα και με μια αλλη οθονη που ειχε πιο παλια αλλα παλι τα ιδια οποτε φανταστηκα πως θα εχει θεμα η καρτα γραφικων.
Τωρα απο τα παραπανω εσεις τι λετε;
Φταιει αραγε οντως η γραφικων;Να το ψαξω δλδ για να αλλαξω την υπαρχουσα;
Λεπτομερειες δεν θυμαμαι να σας πω πρεπει να ξαναπαω απο εκει να τον δω, το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ειναι ενας hp με μητρικη μια Asus p5lp-le.

Δημοσ.

Χαζή ερώτηση: όταν σύνδεσες την δεύτερη οθόνη χρησιμοποίησες το ίδιο καλώδιο ή άλλο; Θέλω να αποκλείσω το ενδεχόμενο να φταίει το καλώδιο γιατί το ότι εμφανίζει έστω και 1 δεύτερο κοτζάμ desktop είναι ελπιδοφόρο. ΄Η αυτό ή όντως ψυχορραγεί η κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Αλλαξα και καλωδια καλου κακου για να ειμαι καλλυμενη.Γι'αυτο λεω και εγω μηπως τελικα η καρτα φταιει..
Ανοιξα και το κουτι να το καθαρισω να δω και επαφες κλπ και ολα φαινοντουσαν οκ..
Παω για καρτα λες;

Δημοσ.

Αλλαξα και καλωδια καλου κακου για να ειμαι καλλυμενη.Γι'αυτο λεω και εγω μηπως τελικα η καρτα φταιει..

Ανοιξα και το κουτι να το καθαρισω να δω και επαφες κλπ και ολα φαινοντουσαν οκ..

Παω για καρτα λες;

Λογικά ναι, αλλά κάνω υποθέσεις και μόνο βασισμένος στα λεγόμενά σου. Μήπως το σύστημα της γνωστής έχει ενσωματωμένη μονάδα γραφικών στον επεξεργαστή (για να δοκιμάσεις αυτήν) ή υπάρχει εναλλακτική κάρτα γραφικών να την δοκιμάσεις;

Δημοσ.

Εναλλακτικη δυστηχως δεν παιζει να δοκιμαζαμε...αλλα για πες λιγο για το θεμα της on board.
Δεν μου εχει ξανατυχει και ετσι δεν ξερω.Πχ δλδ τωρα σε περιπτωση που παιζει αυτο το ενδεχομενο πως θα την δοκιμασω που λες;
Αμα βγαλω πχ την υπαρχουσα θα "μπει" η αλλη; Γιατι προσβαση σε περιβαλλον δεν εχω..
Παντως την εβαλα να ψαξει και cd-βιβλιαρακια για να δω ακριβως απο τι αποτελειται ο υπολογιστης.

Δημοσ.

Αν υπαρχει ενσωματωμενη δεν ξερω αν θελει ενεργοποιηση στο BIOS η οχι. Υπαρχουν προσφατες μητρικες που αναγνωριζουν την απουσια καρτας γραφικων και γυριζουν αυτοματα στην ενσωματωμενη.

Αυτο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι να βγαλεις την καρτα γραφικων, να ξεκινησεις το μηχανημα και αν γυρισει αυτοματα σε ενσωματωμενη και να εχεις εικονα. Αν οχι θα προτιμουσα να ασχοληθει καποιος τεχνικος γιατι μπορει να εχει ψοφησει και καμια μνημη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...