Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια !

απορια..

εχω ενα χρεος στον οτε καμια 200 ευρω που θα δωσω καποια στιγμη αλλα καιγομαι για ιντερνετ λογω δουλειας..η συνδεση διακοπηκε τελειως και τηλεφωνο ..και ρωτω..

η cyta ειναι αυτονομη η παιρνει αδεια απο οτε? δηλαδη αν παω να κανω νεα συνδεση cyta θα γινει η θα φαω  οπλο να μου πουνε ξερετε τι? χρωστατε στον οτε δε γινεται...αν ξερει κανεις much appreciated :)

Δημοσ.

αν η σιτα ζητησει αδεια απο οτε σιγουρα θα την απορριψει λογω χρεους..η απορια μου εμενα ειναι αν η σιτα η wind "περνανε" μεσα απο οτε για να σου δωσουν συνδεση η εχουν δικιες τους γραμμες δε τα ξερω και καλα

Δημοσ.

εννοειται νεα συνδεση με νεο νουμερο το παλιο εχει ακυρωθει εχει μηνες που μου το κοψαν ακομα και να πηγαινα με τα 200 οτε να πω οριστε ανοιξτε μου το ιντερνετ παλι νεο νουμερο θα μου διναν .δε με απασχολει το ιδιο νουμερο με απασχολει αν γινεται συνδεση σιτα ανεξαρτητως του οτε

Δημοσ.

εννοειται νεα συνδεση με νεο νουμερο το παλιο εχει ακυρωθει εχει μηνες που μου το κοψαν ακομα και να πηγαινα με τα 200 οτε να πω οριστε ανοιξτε μου το ιντερνετ παλι νεο νουμερο θα μου διναν .δε με απασχολει το ιδιο νουμερο με απασχολει αν γινεται συνδεση σιτα ανεξαρτητως του οτε

Δεν ισχύει αυτό. Αν δεν το έχει πάρει κανείς το νούμερο, θα μπορούσες να ζητήσεις επαναχωρήγηση αριθμού.

Δημοσ.

ναι γινεται αυτο αλλα και παλι το προβλημα μου δεν ειναι αυτο

εγω θελω να μαθω αν απο τη στιγμη που χρωσταω λεφτα στον οτε και μου εχει κοψει τη γραμμη, αν μπορω να κανω νεα συνδεση σιτα η γουιντ..η ολες περνανε απο τον οτε και θα μου πουνε η σιτα η η γουιντ οτι δε γινεται νεα συνδεση λογω χρεους σας στον οτε

Δημοσ.

Πήγαινε και κάνε αίτηση όπως και να έχει γιατί ούτως ή άλλως θα κάνει κανα δυο βδομάδες να σου παραδώσουνε γραμμή.

Επειδή είπες ότι καίγεσαι.

Δημοσ.

ναι γινεται αυτο αλλα και παλι το προβλημα μου δεν ειναι αυτο

εγω θελω να μαθω αν απο τη στιγμη που χρωσταω λεφτα στον οτε και μου εχει κοψει τη γραμμη, αν μπορω να κανω νεα συνδεση σιτα η γουιντ..η ολες περνανε απο τον οτε και θα μου πουνε η σιτα η η γουιντ οτι δε γινεται νεα συνδεση λογω χρεους σας στον οτε

Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί αν ίσχυε, και εσύ ας πούμε μετακόμιζες σε άλλο σπίτι, τότε θα είχε πρόβλημα ο επόμενος ένοικος του σπιτιού. Η cyta δεν θα πει στον ΟΤΕ ότι θέλει τη γραμμή του τάδε , θα πει ότι θέλει τον τάδε βρόχο να της τον παραχωρήσει.

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό. Αν δεν το έχει πάρει κανείς το νούμερο, θα μπορούσες να ζητήσεις επαναχωρήγηση αριθμού.

Μόνο μέσα σε ένα 6μηνο. Μετά από 6 μήνες ο αριθμός σύνδεσης δίνεται σε οποιονδήποτε νέο συνδρομητή του κέντρου που ανήκει αριθμοδοτικά.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί αν ίσχυε, και εσύ ας πούμε μετακόμιζες σε άλλο σπίτι, τότε θα είχε πρόβλημα ο επόμενος ένοικος του σπιτιού. Η cyta δεν θα πει στον ΟΤΕ ότι θέλει τη γραμμή του τάδε , θα πει ότι θέλει τον τάδε βρόχο να της τον παραχωρήσει.

Δεν το ζηταεις ονομαστικα

Δημοσ.

εμαθα κι απο παιδι στη κοσμοτε οτι δε παιζει ρολο σε αλλη εταιρια κ οτι (προφανως) απλα δε μπορω να κανω συνδεση στον οτε στο ονομα μου. θα παω κει να κανω αιτηση κι οτι γινει...

κατι αλλο για wind σταθερη ξερει κανεις τιποτα? δεν εχω ακουσει καλα λογια, κινητο γουιντ εχω και το 3g ειναι αστα να πανε..

Δημοσ.

Μόνο μέσα σε ένα 6μηνο. Μετά από 6 μήνες ο αριθμός σύνδεσης δίνεται σε οποιονδήποτε νέο συνδρομητή του κέντρου που ανήκει αριθμοδοτικά.

Αν όμως δεν το πάρει έχει πάρει κανείς μετά το 6μηνο, έχει το δικαίωμα επαναχορήγησης. Αυτό στο λέω και εμπειρικά (βέβαια πάνε σχεδόν 10 χρόνια από τότε) αλλά και από επαγγελματική πλευρά μιας και είμαι στη δουλειά αυτή.

Δημοσ.

Φυσικά μπορείς να το πάρεις, αν δεν έχει δοθεί ήδη.

Όμως ο κανονισμός της ΕΕΤΤ ορίζει υποχρέωση του παρόχου να δεσμεύει τον αριθμό για 6 μήνες, προς επαναχρησιμοποίηση από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

Είναι δε άλλο πράγμα ένας κοινός τυχαίος αριθμός και άλλο κάποιος σχετικά εύκολος για απομνημόνευση. Ο δεύτερος θα φύγει μέσα σε 1-2 μέρες το πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...